2015 m. lapkričio 29 d., sekmadienis

P.Podiumas. Kaip vertinu?

Sveikos, ilgai nesirodžiusi sugrįžtu ir aš!



Šįkart pasirinkau paprastąjį podiumą, tad tris dienas stebėjusi pareikšiu savo nuomonę. 
Kaip niekam ne paslaptis, šią savaitę podiumą puošė trys žavios damos - Forbela, Editoks bei Zitoks. Tiesa, kaip didelį trūkumą pažymėčiau 2-osios ir 3-iosios vietų laimėtojų derinių panašumas. Turbūt specialiai taikėsi viena prie kitos :)) Tik tiek, kad realiai stovi ne trys, o dvi lėlės - bet iš principo - deriniai geri ir gražūs. 

Paspaudus paveikslėlis pasididina

Šį, bendrą podiumo vaizdą vertinčiau stipriu 9. Lėlytės, pagal originalumą puikiai išsirikiavę :))
Labai patiko Forbelos derinys. Puikus, pagirtinas makiažas - ypač patinka šešėlių pasirinkimas. Puikiai sukonstruota suknelė, raštai ant sijono atrodo itin žaviai. Kas šiek tiek rėžia akį - pėdkelnės/kelnės/kažkas, kas po sijonu. Per daug visko, nemanau, jog tas kažkas buvo būtina. Nors, gali būti ir toks variantas, kad tai įtakojo išlendanti suknelė.. Tikriausiai reikėtų pamatyti be (pėd)kelnių, kad eitų tiksliai pasakyti. Originalu - kas ir yra gražu. ;))
Editoks derinys taip pat stiprus. Patinka makiažas - ypatingai raudonos lūpos. Šukuosena lyg ir tinka, bet norėtųsi ryškesnės, išskirtinės - kaip akcento. Nagai pritaikyti idealiai, raudonos detalės - kažkas labai mano ir savito. Dėl ko dar kyla abejonės - diržo. Manyčiau, jog jis per daug teminis, jog tiktų prie ugnies karalienės. Visumoj - nenušlifuotas deimantas :))
O štai raštus pasirinkusios madam Zitoks derinys reikalauja truputį didesnio koregavimo. Rožinės lūpos.. tobulai derėtų raudonos. Nemanau, jog tinkamas pasirinkimas prie grubių raštų palaidinės derinti leopardo raštą. Tad rinkčiausi vienspalvę juodą palaidinę. Taip pat nemanau, jog vėrinys yra reikalingas - mesčiau lauk. Bet pati derinio idėja, batų ir liemenės pritaikymas - pagirtinas, man patinka. Apibendrinus - apdraskyta katytė, kurią pagydžius - nuostabus reginys :))

Paspaudus paveikslėlis pasididina

Mieloji brangioji puikioji karaliene, ne vietoj ir ne laiku princese būti įsigeidei. Netinka šis įvaizdis stovint ant aukščiausios pakylos visiškai. Na bet nemeluosiu - derinys vykęs pavykęs. Suknelė nuostabi, sukuria labai gražų vaizdą. Šešėliai akis padaro kiek čiūrkiškas (:D), tačiau man patinka, visai gražu. Patinka chna/tatto, puikiai žiūrisi po pirštinaitėmis(?). Nagai ir lūpos atima žadą, nuostabus skonis ir ne be reikalo laimėta pirmoji vieta!
Raudona.. Ech, gal pagal charakterį spalva? Bet graži, nieko negaliu sakyti. Šįkart nedaugžodžiausiu, blizgučiai blizgaliukai, suknelė, prikelta antram gyvenimui - viskas savo vietose. 
O rožinė šiuo atveju ne barbiška, kaip įprasta, tačiau labai elegantiška spalva. Viskas, kas susiję su grožio salonu man artima, patinka, gražu - viskas gerai. Aksesuarai tinka, auksas - moteriška. Kas nepatinka, tai juoda spalva, tad pėdkelnėmis ir nagais būtų pravartu atsikratyti. Šis derinys - atradimas ir pavyzdys, kaip kitaip galima sužaisti su rožine. 
Ši diena podiume, labai nusisekusi. Panos, esat didelės šaunuolės, gerbiu. :))

Paspaudus paveikslėlis pasididina

Brangios abi toks, prajuokinot :D Porą dienų šukuosenos, trečią batai vienodi.. Kas bus kitą dieną - vėl batai? :D Nors šiaip, abiejų deriniai pakankamai saviti net naudojant tas pačias detales. 
Grįžtant prie karalienės Forbelos, šį kartelį ji kiek karalieniškesnė. Džiugu :)) Tačiau visgi manau, jog pėdkelnės nereikalingos, batai netinkami, trūksta žiedelio. Pėdkelnės nereikalingai  apkrauna derinį; batai per ryškūs ir galbūt net per pigūs - žodžiu, ne šiam deriniui; žiedelis puikiai užpildytų derinį. Malonu, jog sugebėjai pritaikyti tokią paprastą, visoms prieinamą suknelė. Nieko blogo, bet nėra ir tai, ko reikėtų pirmajai podiumo vietai.
 Na nežinau... Šis Editoks derinys kiek nelabai vykęs. Nemanau, kad labai puiki idėja prie vasariškos gėlėtos suknelės derinti juodą spalvą. Tad nelabai yra čia ką bekalbėti - prašauta su juoda. Gal, pakeitus delninę ir uždėjus juodą dirželį vaizdas susitvarkytų, tačiau negaliu atsižavėti delninės pritaikymu prie suknelės. Aksesuarus derėtų taikyti gėlių spalvų. Šiam sprendimui sakau, ne, nepavykęs idėjos įgyvendinimas. 
Tariu didelį ačiū tau, Zitoks. Ačiū, brangioji! Štai, puikus pavyzdys, ko reikia podiumui. Elegancija, moteriškumas, spalvų suderinamumas, šukuosenos pritaikymas.. nuostabu! Mažytė smulkmenėlė, ką keisčiau - rinkčiausi smulkesnę apyrankę. Bet šiaip.. Negaliu, velniškai gražu! 

Šis podiumas - vienas geresnių, pasirodančių MA. Kviečiu palaikyti šias šaunuoles tolimesniame siekime - jos tikrai to vertos!

Štai ir viskas, ką šiam kartui jums paruošiau. Tikiuosi, jog buvo įdomu ir į podiumą galėjote pažvelgti ne tik kaip žiūrovių, bet ir vertintojų akimis. 

P.S. Visos pastabos ir pagyrimai - mano asmeninė nuomonė, tuo nesiekiau nieko įžeisti, nevertinau pagal kūrusius žmones. Tai, kas gražu man, nebūtinai bus gražu jums. Ir priešingai. 


Iki kitų kartų! 

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą