2015 m. gruodžio 1 d., antradienis

Žaidimas "Žavesys" ir Advento kalendorius

Sveikučiai!
Visų pirma noriu visus pasveikinti su pagaliau prasidėjusia kalendorine žiema! Tegu šis laikotarpis būna pilnas vien tik gerų emocijų. :) Taip pat skubu Jums pristatyti Mados Arenoje pasirodžiusias naujienas - žaidimą "Žavesys", bei Advento kalendorių. Pradėkime nuo žaidimo. ;) Jo esmė - surinkti kuo daugiau nuotraukų, paslėptų žaidime, ir iškeisti jas į atlygius – išskirtinius drabužius, papuošalus ir stilingą šukuoseną. Norint rinkti nuotraukas žaidime, reikia gauti fotoaparatą, kuris slepiasi dėžėje, taip pat šioje dėžėje galima rasti ir ypatingą aprangą. Bet apie viską iš eilės. ;)
Štai taip atrodo dėžutė (nuotrauka dešinėje). Fotoaparatų kol kas neturiu nė vieno surinkus, bet, galbūt, pasiseks gauti jų. ;) Žinoma nepamirškim ir apie prizus. Už surinktas nuotraukas žaidime, galima gauti geltoną suknelę, papuošalus, bei šukuoseną (nuotrauka žemiau).
Iš šios dėžutės taip pat galima gauti ir kitokią aprangą (mano nuomone, ši suknelė žymiai gražesnė už tą geltoną). Tiesa, čia galima ištraukti ir kitokių spalvų sukneles, bei aksesuarus. (nuotrauka žemiau). Iš visų galimų bandymų per tą laiką, man pavyko gauti vieną fotoaparatą, bei ištraukiau kelis, tos ypatingosios aprangos aksesuarus. Seniau iš šios dėžutės buvo galima laimėti dolerius ir smaragdus, žinoma, nedideles sumas, tačiau šį kart, iš tų kelių bandymų nė karto negavau nei dolerių, nei smaragdų. Ech, gal čia tik sėkmė. :D Taip pat, šiame žaidime atsirado naujovė, kurią ne visos spėjo greit pastebėt. ;)
Anksčiau nemokamas būdavo tik vienas bandymas per dieną, dabar nemokamai galima bandyt truputi dažniau, kas 6 valandas. Vos tik išnaudojus nemokamą bandymą, atsiranda atgalinio skaičiavimo laikmatis iki kito nemokamo. Na, o nekantriausios panelės, kurios viską nori turėti šiandien, gali pasinaudoti safyrų pagalba. Kiekvienas mokamas bandymas kainuoja vos 1 safyrą. Žinoma, čia tų bandymų prireiks nemažai, nes norint laimėti šukuoseną, reikia surinkti 50 nuotraukų, reiškia reikia ištraukti 50 fotoaparatų. Aš iš 5 bandymų, gavau tik 1 fotoaparatą. ;)
Štai tiek apie šį žaidimą, vėl gi, nieko sudėtingo čia nėra, aišku, už nemokamus bandymus šukuosenos laimėti nepavyks, bet pasirankioti prizų įmanoma, taip pat verta nepamiršti ir suknelių, bei kitų smulkmenų, kurias irgi galima ištraukti iš dėžutės iškart. ;)
Šis žaidimas tęsis iki gruodžio 7d. 14val.


***

Advento kalendorius 2015

Advento kalendorius jau tampa tradicija Mados Arenoje, kiekvienais metais jo sulaukiame su įvairiais prizais. Šiais metais, prizai kaip niekad geri ir džiuginantys, o kas svarbiausia - viskas nemokamai, tereikia kasdien prisijungti ir atvertį nemokamą kalendoriaus bandymą. Vėl gi, kas nekantrauja prizais džiaugtis jau dabar, gali daiktus nusipirkti už 50 safyrų. ;) 

Pasistengiau ir pamėginau sudėlioti kaip turėtų atrodyti šis šventinis interjeras. Šviesu ir modernu. ;) Man asmeniškai pritrūko kokio modernaus židinio (sušalus lauke, būtent prie jo būtų smagu pasišildyti). O šiaip interjeras išties nuostabus, kiekviena detalė turi savo vietą ir paskirtį. Nekantrauju gauti visus šiuos baldus. ;)

Man labiausiai patinka, kad šiais metais kalendoriaus kūrėjai palepino ne tik nuostabia šukuosena, bet ir įspūdingais baldais, kurie tikrai ras ypatingą vietą mano namučiuose. Taip pat nenuvylė ir apranga, atrodo skoningai ir šventiškai. ;) Gera žinia, kad praleidus dieną (neatsiėmus prizo), jį galės nusipirkti, todėl vis dar bus šansų laimėti aprangą bei šukuoseną. ;) Advento kalendorių žaidime rasime iki 2016m. sausio 4d. 

 O čia 2014m. Advento kalendoriaus prizai. Surinkus visus baldus, buvo galima laimėti tapetus, bei grindis. ;)
***
O dabar pažiūrėkim, ką apie šias dvi akcijas-atrakcijas mano mūsų klubo narės! ;)







***
Šiandien tiek, iki kito karto! ;)

XOXO

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą