2015 m. lapkričio 4 d., trečiadienis

Žaidimas "Bondo mergina"

Sveikučiai, mieli skaitytojai!

Prieš kelias dienas pasirodę nauji "paslėpti" daiktai vėl privertė pasukti galvas, kokio gi tipo žaidimas mūsų laukia. Klubo pokalbiuose aktyviai diskutavom apie tai, kėlėm visokias versijas ir tikrai nemanėm, kad žaidimas pasirodys būtent taip greit, net nepasibaigus teleporteriui ir  bus būtent dovanų tipo (bent jau aš tai tikrai! ;D Kai grįžau iš darbo ir prisėdau prie MA, buvau tikrai maloniai nustebinta). Ne kartą esu sakiusi, kad labiausiai visų mylimas yra teleporterio tipo žaidimas, tačiau nesuklysiu pasakydama, kad dovanų tipo žaidimas yra antras mylimiausių žaidimų tope. ;) Šį kartą kūrėjai mums suteikė galimybę pabūti Džeimso Bondo mergina! Ir visai neatsitiktinai, nes kaip tik visame pasaulyje prasidėjo naujojo filmo apie Džeimsą Bondą premjera. Lapkričio 6 dieną šis filmas pasieks ir mūsų kino sales, o kol kas galite pažiūrėti filmo anonsą čia. ;) Grįžtam prie žaidimo, tiksliau prie jo principo. 
Reikia surinkti kuo daugiau lupų (neapsigaukit kaip aš :D Galvojau apie tikras lūpas, o ne tą padidinamąjį stikliuką, todėl pamaniau, kad čia tiesiog kūrėjų "gliučas" ir laukiau kol pasirodys, tos lūpytės. Nieko, pasitaiko, juokas ima dabar ir pačiai.) ir keisti jas į dovanas. Lupos gaunamos už sėkmingas dvikovas prieš kitas paneles (tiesa, čia laimėjimo tikimybė nėra 100%, iš mano sėkmingų 15 dvikovų, gavau tik 4 lupas), o už sėkmingas dvikovas prieš supermodelius yra gaunama net 3 lupos (čia laimėjimo tikimybė 100%). Dovanas taip pat galima pirkti už safyrus, arba safyrus keisti į lupas (už 1 safyrą gauname 3 lupas). Tradiciškai dovanų kainos nesikeičia.


Dovanas su nuolaida galėsime įsigyti iki lapkričio 9 d. 14:00. Atidaryti jas galėsime nuo lapkričio 9 d. 14:00 iki lapkričio 16 d. 14:00. Lupas rinkti galėsime iki lapkričio 15 d. 14:00. Žodžiu, savaitę perkam dovanas su nuolaidom, už savaitės galėsim jas atidaryti ir toliau savaitę pirkti jas be nuolaidų. ;) O dabar žvilgtelėkim, kas slepiasi tose dovanėlėse. ;)
Kaip jau galima suprasti iš paveiksliuko, mūsų laukia aprangos, poza, dvi šukuosenos, automobilis,  baldai, bei profilio fonas (kuriame matyti kokius baldus galime laimėti), kuris atrodo štai kaip: 
Prabangūs apartamentai, nors tas automobilis tikrai atrodo keistai tokioj vietoj, aš ten mielai įrengčiau terasėlę arbatos pertraukėlei pasilepint. :)
Nepamirškim ir naujienų grožio salone, čia kūrėjai pateikė naujų bruožų, bei šukuosenų. Neilgai trukus, gudriausios panelės spėjo atpažinti kieno tai bruožai, bei šukuosena. ;) Ogi garsiosios dainininkės Adele. Prieš kelias savaites į sceną sugrįžusi dainininkė tikrai gali pasimėgauti vėl ją užklupusia šlove, o naujausia daina Hello netruko tapti hitu. Kaip matome, MA kūrėjai, taip pat jai skyrė ypatingą dėmesį ir štai turim tokias naujienas grožio salone. ;)



Na ir keliaujam prie klubo narių nuomonės apie šį žaidimą, bei grožio salono naujienas!





Šiandien tiek, tikiuosi Jums patiko šis nedideli straipsniukas! ;)

XOXO

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą