2015 m. lapkričio 28 d., šeštadienis

Interviu su ..Paula.. :)


Sveikos saulutės,
Šį gan saulėtą rytą sveikinuosi aš-Hansa :)
 Manau pavadinimas jau iškart pasako, apie ką rašysiu jums šiandieną :)
O rašysiu apie ..Paula..-mūsų klubo prezidentę. Kilo mintis apklausti ją pirmą ir ji sutiko duoti mums interviu! :)
Ką gi, gal nedelsdama pradedu rašyt, gero skaitymo! :)

1.Kodėl savo panelei sugalvojai ir davei būtent tokį vardą?
Nesu labai patenkinta savo vardu. Kažkada, kai nebuvau itin patyrusi, draugės įtaka sugalvojau sau gan kvailą vardą :D Tačiau kai abi sugalvojome susikurti savo lėlėms fb anketas (buvome vienos iš pirmųjų), nusprendžiau, jog vardas per ilgas. Teko perkrikštyti, kažkodėl pasirinkau būtent tokį variantą.. Nors iš tikrųjų vardas pakankamai universalus – pagražintas mano realus vardas. Štai tokia mini istorija.

 2.Kur suradai šį žaidimą? 
  Dar senąją versiją pasiūlė žaisti draugė. Žaidžiau, prisijungdavau, tačiau retai. Tasai žaidimas nelabai sudomino, tad mano panelė susirgo. Nesijaudinau dėl to. Tikriausiai netyčia užsukusi į SP, pastebėjau naują ikonėlę. Tad į neilgai gyvuojančios naujosios žaidimo versijos platybes panirau ir aš. Patiko prilipo – žaidžiu iki šiol. Tiesa, pradžioje buvau padariusi gan ilgą pertrauką, bet dabar apie tai net nesvajoju.

3.Kuo žaidimas sudomino? 
 Labiausiai patiko, jog pinigai gaunami gana lengvu būdu. Už juos pirkau tai, kas man atrodė gražu, perrenginėjau lėlę ir galėjau jaustis stiliaus ikona. Dabar pagalvojus apie senesnius savo derinius suima juokas. Na, bet galiu džiaugtis patobulėjusi. :)

4.Kiek laiko per dieną, skyri MA žaidimui?
Vasaros metu prasėdėdavau ko ne visą dieną, tačiau dabar, prasidėjus ir net įpusėjus mokslo metams, prisijungti galiu daug rečiau – daugiausiai 3 valandas per parą. Tačiau prisijungiu tikrai kiekvieną dieną ir tuo didžiuojuosi, jog atrandu laiko, kasdien nors pusvalandį.

5.Safyrai-žaidimo būtinybė, norint praplėsti savo drabužinę ar grožio saloną gražiais dalykėliais, kaip dažnai juos perki?
 Šiuo metu riboju save, tad tikiuosi, jog vėl iškęsiu tris mėnesius nepirkus ir galėsiu įsigyti jų dvigubai daugiau. Buvo laikas, kai pirkdavau į mėnesį net kelis kartus, džiaugiuosi susiprotėjusi.

 6.Užimi svarbiausias pareigas klube-būti prezidente, nelengva.
Kodėl sugalvojai įkurti klubą?
 Ech :D Gaila, jog yra nežinančių. Nekūriau klubo, tiesiog perėmiau pareigas iš buvusios prezidentės Keroonos, visą priešistorę galima susižinoti pakalbinus ją. :)

7.Tavo lėlytė dažniausiai Raudonplaukė, kodėl parinkai būtent tokią plaukučių spalvytę?
 Kažkada pastebėjau administracijos rengiamą konkursą pavadinimu „Ugninga raudonplaukė“. Susidomėjau, nes tikėjau galinti sukurti ką nors savito. Nudažiau plaukus raudonai.. Patiko, prilipo.. Nuo to laiko ir pamilau šią spalvą. Galbūt tai atspindi ir mano charakterį – siekianti savo tikslų bet kokia kaina. P.S. Konkursinės nuotraukos taip ir nenusiunčiau, neišdrįsau. :)

8.Ko reikia panelei kad ji taptų populiari?
 Šis klausimas kiek šokiravo. Nemanau, kad būti populiaria – žaidimo tikslas. Manau geriausias kelias į populiarumą ir pripažinimą – nuoširdumas, atvirumas ir sąžiningumas. Kartais net tobulo stiliaus turėti nereikia. :)

9.Ar dalyvauji MA konkursuose?
Būtent žaidėjų rengiamuose nedalyvauju, kadangi nedomina. Nors tikriausiai išaugę siekiai, norai. Manau, jog pačių panelių konkursai žaidime net nėra labai reikalingi. Administracijos rengiamuose teko sudalyvauti porą kartų. Nepasisekė, nuleidau rankas ir net nebežiūriu ton pusėn. Nusivyliau įdėjusi daug darbo ir pastangų, tačiau nieko nepešusi.   

10.Ko palinkėtum kitoms MA žaidėjoms?
 Būti savimi. Būkit savimi, elkitės taip, kaip norėtumėt, kad elgtųsi su jumis. Ir visiškai nereikia nieko statyti iš savęs, juk kopijų gali būti daug, o originalas tik vienas vienintelis. Taip pat patariu nekreipti dėmesio į kitų piktas replikas – iš pavydo, išsiaukštinimo. Darykit taip, kaip jums atrodo geriausia ir jei turite palaikančius žmones – būsite teisus, bent savo ir draugų atžvilgiu. Linkiu nepamiršti žaidimo tikslo – kelkit statistikas! 
Kitaip teks stipriai gailėtis, kaip atsitiko ir man (:D)
  

Taigi, noriu padėkoti Paulai jog sutiko duoti mums interviu ir atsakė į užduotus klausimėlius :)

Ir noriu padėkoti Jums, mieli skaitytojai, jog skaitėte! 
Gražios dienos ir linksmo savaitgalio! :)) 
 

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą