2015 m. lapkričio 12 d., ketvirtadienis

Žiemos kolekcija "Pozuok stilingai"




Sveiki, mieli skaitytojai!


Kol lepinausi arbata ir intensyviai ieškojau super modelių, pastebėjau, jog atsirado nauja įkonėlė viršuj, ant kurios užrašyta "New". Iškart supratau, kad mus aplankė nauja kolekcija, net džiaugsmingai šūktelėjau, ko pasekoje, likau nesuprasta savo vaikino. :D Bet jo reakcija man mažiausiai rūpėjo, labiau nekantravau žvilgtelėti į naująją kolekciją. :) 
Jau įprasta, kiekvieno sezono metu (pavasarį, vasarą, rudenį ir dabar žiemą) sulaukti "Pozuok stilingai" kolekcijos. Šį kartą, kūrėjai mums siūlo pasiruošti žiemai, žvilgtelėkim į kolekcijos vidų. :)

Į akis krenta šilti kailinukai, bei apsiaustai, tiesa pastarieji turi tam tikras rankų pozas, bet kas keisčiausia, jog rankos taip ir lieka apnuogintos. Labai abejoju ar lietuviškai žiemai paspaudus iki minusinės temperatūros, atsirastų tokių drąsių merginų, kurios rizikuotų sušalti. Na, bet reikia nepamiršti, kad Mados Arena yra žaidžiama nemažai pasaulių šalių, kuriuose žiemos būna kur kas šiltesnės, negu Lietuvoje, tad neverta pykti ant žaidimo kūrėjų. Kitas dalykas, kas mane lengvai šokiravo, tai kepurė už 3safyrus. Visiškai paprasta kepurė, visiškai neverta tokios kainos. Priešingai, labai apsidžiaugiau išvydus stilingas platėjančias kelnes (kaina tikrai džiuginanti ir prieinama visoms) bei marškinėlius. Tačiau, pritrūko batų įvairovės. 

Apibendrinant, kolekciją vertinčiau vidutiniškai, trūko kepurių, bei batų, pozos taip pat nesužavėjo (kad ir koks meilutis atrodo tas Maltos bišoniukas, bet tas apsiaustas primena ligoninės pižamą...). Vienintelės platėjančios kelnės, bei marškinėliai tapo mano favouritais. :) Nepamirškim, kad ši kolekcija ilgai neužsibus, ją prekybos centre rasime iki lapkričio 19 d. 14:00 val.


Šiandien tiek, sėkmės šluojant kolekciją! ;)

XOXO


0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą