2015 m. lapkričio 24 d., antradienis

Laikina "Laimingųjų kortų" pakuotė


Sveiki, mieli skaitytojai!
Jei manėte, kad pagaliau galėsite atsikvėpti nuo kūrėjų siūlomų akcijų-atrakcijų - žiauriai suklydote, nes visai netikėtai užklupo laikinoji "Laimingųjų kortų" pakuotė, kurioje slepiasi jauki apranga, o prizas - nauja poza su gyvūnėliu! ;)
Tai gi, nieko nelaukdami, keliaujame į mieste esantį karnavalą ir žiūrime, ką galime laimėti. ;) 
Iškart pati pirmoji kortų pakuotė ir yra ši laikinoji su naujais prizais. Kad kortų kaladė laikina, mums išduoda prie kortų pavaizduotas laikrodukas. Spustelėkim ant jos.
Atsidūrę šioje kaladėje matome, jog ji karnavale bus iki lapkričio 27d. 14:00 val., taip pat matome, jog vienas kortų atvertimas kainuoja net 5000 dolerių (iš viso 15 000 dolerių visiems trims bandymams - nemenka sumelė, ar ne?). Apačioje pavaizduoti prizai, kiekvienas daiktas turi net 6 skirtingas spalvas, tai gi norint laimėti pagrindinį prizą - pozą, reikia surinkti net 24 daiktus per kelias dienas. Aišku bandymais už dolerius tiek daiktų surinkti nepavyks nė pro kur, tad čia į pagalbą atskuba safyrai. Kiekvienas tolimesnis bandymas kainuoja nei daug, nei mažai - 3 prabangiuosius. Asmeniškai, žinant man savo sėkmę šiose kortose, pasitenkinsiu tik bandymais už dolerius, nes už safyrus šaudyčiau gerokai į dausas. :D  Nors šiose kortų pakuotėse man niekada nesiseka gauti geresnių prizų apart dolerių, bet ši laikinoji pakuotė man buvo paženklinta sėkme tiek vakar, tiek šiandien (iš 6 bandymų man pavyko gauti net 4 prizus). Hell yeah! 

O dabar meskim žvilgsnius į prizus. ;) 

 Apranga išties atrodo jauki, bei stilinga.
Na o surinkus visų spalvų drabužius, galime gauti štai tokią pozą su augintiniu (dešinėje).
 Jei dar nepamiršote, tokią labai panašią pozą (su identišku) šuniuku galėjome įsigyti sužadėtinių laikinojoje rudens-žiemos kolekcijoje. Ak, užpavydėjo sužadėtiniams panelės, tai kūrėjai ir joms sukūrė panašią pozą. :D

Šiandien tiek, gero vakariuko, iki kito karto!

XOXO




0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą