2015 m. lapkričio 15 d., sekmadienis

Weekend Competition #10

Labuka :)
Noriu pristatyti Jums naują Weekend Competition. Man labai smagu, nes jis jau dešimtasis. Na, tai jau man šioks toks pasiekimas :D Stengsiuosi nenuvilti jūsų ir toliau :)
Taigi, šiam kartui tema skambėjo taip:




Klubo narėms buvo suteiktas šansas sugrįžti į vaikystę, prisiminti Disney pasakų, animacinių filmukų veikėjus, kuriuos visus sukūrė JAV kino filmų prodiuseris, režisierius, scenarijų rašytojas, įgarsintojas bei animatorius Valtas Disnėjus. Jis taip pat įkūrė vieną žinomiausių pramogų parkų – Disneilendą, bei kartu su broliu – „Walt Disney Productions“ kompaniją. Ten sukurtas vienas žinomiausių ir pirmųjų animacinių herojų – Peliukas Mikis.

Klubietės teigė, kad ši tema joms yra "kietas riešutėlis". Tačiau, šio iššūkio nepabūgo 5 klubietės, todėl,manau, laikas būtų pažvelgti, kaip joms sekėsi pasinerti į Disney pasaulį :)






Weekend Competition #10 nugalėtojos:

Šį kartą jas turime net 2!






1 komentaras:

  1. O, nugalėjo kaip tik labiausiai patikę deriniai ^^ Šaunumėlis. Nuostabu, kaip Barsa sudėliojo tikrių tikriausią piktąją Karalienę iš įvairių kolekcijų drabužių (priešingai nei Paula, kuri tiesiog panaudojo "cielai" kūrėjų paruoštą Snieguolės aprangą ir tiesą pasakius, manau, kad tai sukčiavimas, širdele ^^"), o Storma puikiausiai perteikė Žaibą, kuris net nėra žmogus :D Ir vis tiek visos ją atpažinome :)

    AtsakytiPanaikinti