2015 m. lapkričio 16 d., pirmadienis

Sužadėtinio rudens - žiemos kolekcija "Pozuok stilingai"

Labukas, mano mieli skaitytojai!
Tiek daug naujienų šiomis dienomis, kad vos spėju suktis. Kai tik spėjome pačiupinėti naująją žiemos kolekciją panelėms, mus pasiekė kita - sužadėtiniams skirta kolekcija, kuri taip pat vadinasi "Pozuok stilingai". Ką gi, mano sužadėtuvių organizatorės laikas tiksi, o smaragdai skirti dekoracijų nuomai, (ne)smagiai išleidžiami tiek panelės, tiek sužadėtinio kolekcijos rūbams. 
Šį kart sužadėtinių kolekcijos rūbai skirti rudens - žiemos sezonui, tad visos, kurios nori palepinti ir taip išlepusius sužadėtinius, turi tam puikią progą. Tiesa, gaila, kad tos, kurios neturi sužadėtinių, rūbelius gali pamatyti tik iš paveikslėlių, o ir piniginė išgelbėta nuo MA valiutos švaistymo. :D Atrodo, metas įžengti pro parduotuvės duris ir žvilgtelėti, kokių gi stilingų rūbelių mūsų sužadėtiniai gali gauti.
Kaip ir visada "Pozuok stilingai" kolekcijos nepasireiškia rūbelių gausybe, bet juk mums svarbu ne kiekybė, o kokybė, tiesa? :D
Pirmiausia kas patraukė mano dėmesį, tai buvo karūna (che che, ne tik išlepę, realios naudos neduodantys, bet dar karaliais patapt sugalvojo). Sakyčiau savotiškas pirkinys, kurį savo karaliams nupirks, labai juos mylinčios karalienės. Megztukas už dolerius irgi įdomiai atrodo, toks ištampytas gerai. Toliau - rankinė, bei apsiaustai su pozom. Na sorry, bet aš manau, kad mano sužadėtinis turi būti vyriškas, kaip koks mačo, o šitie siūlomi daiktai juos paverčia mūsų draugėmis. Toli gražu not hot. Na, o visi kiti likę daiktai, puikiai tinkami papildyti stilingo sužadėtinio garderobą.
Parduotuvė sužadėtinio prekybos centre bus atidaryta iki lapkričio 23 d. 14:00.

Taip pat keletą šios kolekcijos rūbų galima pamatyti realiai, ant aukštosios mados namų podiumų. 
p.s. paveiksliukai su realiais drabužiais paimti iš angliško Lady Popular forumo.
 
Dolce & Gabbana

 

GIVENCHY


Louis Vuitton

Štai ir viskas. Tikiuosi, Jums patiko. ;) Iki pasimatymo!

 XOXO







0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą