2016 m. rugsėjo 20 d., antradienis

Interviu su Tigriuke, Denita ir Mackenzie Foy!



Sveikutėss! :))

Šiandieną (na nežinau kodėl), bet tiesiog po poros savaičių nusprendžiau parašyti interviu, su šiomis merginomis, kurias jau ruošiau dvi savaites... :D Skamba keistai, tačiau, pasiteisinsiu, jog būčiau parašiusi pačią pirmą savaitę, tik vis dar nebuvau sulaukusi vienos panelės atsakymų, ir sakau, eh, parašysiu ateinančią. Gerai.. Atėjo kitas savaitgalis, turėjau išvažiuoti į Kauną pabuvoti pas tetą, o ji kompiuterio neturi, ir buvo didelė problema, tiek dėl interviu, tiek dėl dviejų vakarėlių, kurių taip laukiau... Bet taip ir neteko sudalyvauti. Ir galiausiai, grįžusi sau pasakiau, viskas, šią tikrai parašysiu. Juk trečias kartas nemeluoja, taip? :) 
__________________________________________
Laiko atradau, tai nebetempdama laiko pradėsiu. Imiau šiam kartui (nuo kairės) - Tigriukė, Denita ir Mackenzie Foy. :) Bendrauti teko su visomis, ir netgi labai gerai, ne paslaptis, kad vienos mano artimiausių draugių, kurios jau kaip antra šeima :)) Labai draugiškos asmenybės, jei tik yra noras, raštelkit, kaip mat susibendrausit :) (Kas dar nebendravot).
______________
O dabar interviu, gero skaitymo! 

1. Iš kur kilo idėja duoti panelei tokį vardą?

Tigriukė: Iš oro :DDD Ne o jeigu rimtai, tai ką žinau, mano iš pradžių buvo kitas vardas, bet paskui man jis atsibodo taigi sumasčiau būti 'Tigriukė' ir man labai patinka šis vardas.

Denita: Pas mane galvelėj labai daug minčių ;D O čia vardas, pff nieko baisaus. Lėlei vardą sugalvoti, tikrai nėra sunki užduotis. Tiesiog sakiniais dėliojau ir gavosi- Denita.

Mackenzie Foy: Iš kur kilo tokia idėja vardui, NEĮSIVAIZDUOJU :D Tiesiog neprisimenu.
 ***
 2. Kur suradai šį žaidimą? 

Tigriukė: Žaisdavau 'Mano ūkis' ir po to pamačiau šį žaidima, ir nusprendžiau užsiregistruoti, o tai buvo prieš 6-7 metus :DD

 Denita: Šį žaidimą išmetė kaip reklamą, pagalvojau pamėginsiu, nes esu žaidusi senąją versiją, bet tai buvo gan senokai..
 Mackenzie Foy: Žaidžiau seną versiją, kai susikūrė nauja, prisiregistravau ir ten. O kaip seną versiją radau, neprisimenu.
***
 3.Kuo žaidimas sudomino?
 Tigriukė: Kodėl mane sudomino tai net nežinau, gal dėl to, nes čia yra laisvė gali rengti savo panelę o man patinka tokie dalykai :D Taip pat dekoruoti savo būsta, bendrauti su kitomis, kovoti ir t.t. žodžiu veiklos užtenka šiam žaidime.
Denita: Tiesiog sudomino ;D Kadangi žaidžiau senąją versiją, o pamačiau kad atnaujino, tai kodėl gi nepabandžius?
  Mackenzie Foy: Tuo,kad galima susipažinti su laaaaaaaaaaabai puikiais žmonėmis❤
***
 4. Kiek laiko skiri MA žaidimui?


Tigriukė: Uoj, ankščiau aš jį žaisdavau ir žaisdavau, o dabar tai ateinu išsuku laimės ratą, perrengiu panele kartas nuo karto ir viskas. Žodžiu ilgai nebe užsibūnu, nes po truputį ima atsibosti.
 Denita: Savo laiko, žaidimui tikrai skiriu daaug. Gal tai priklausomybė, o gal tik laikinas susižavėjimas.. Nežinau. Jeigu į dieną prisijunginėju apie 5-7k prie superpanelės, man tai yra daug. Juolab, kad tam net susikūriau facebook'ą...
  Mackenzie Foy: Mažai,išsuku ratą, klube 'Labas' parašau ir įšeinu.:D
***
  5. Mėgstamiausia MA akcija, kodėl?  

Tigriukė: Teleporteris turbūt kad ir kiek jis ten laiko užimtų >< bent jau rūbų gali gauti gražių ir šukuosenų.
Denita: Mano mėgstamiausias žaidimo tipas yra teleporteris. Jis mane visada žavėjo savo paprastumu, nereikalavimo daug safyrų ir lengvumu.
 Mackenzie Foy: Teleporteris, nes nesudėtinga gauti šukuosenų bei naujų drabužių.
***
6. Ar bandei kažkada siekti podiumų? Kaip sekėsi? 

 Tigriukė:  Ne, nebandžiau, nes man atsibostų visą savaitę reklamuotis siuntinėti žinutes, apie FTV tai išvis tyliu..

Denita: Siekti podiumo, dar neteko bandyti, bet ruošiuosi žiemą pradėti siekti, ir tikiuosi tik geriausių, žinoma rezultatų.:D
  Mackenzie Foy: Bandžiau, nepavyko..
***
7. Kaip ilgai žaidi superpanelę?

 Tigriukė: Na, 6-7 metai yra.
 Denita: .Superpanelę žaidžiu 2 metus.. Turėjau ilgą pertrauka, maždaug pusę metų. Lėlė buvo visiškai neprižiūrėta, jei pamenu apie 13lvl.. Žodžiu nieko gero.. Taip kad galima sakyti jog 1 metai..
   Mackenzie Foy: MA žaidžiu nuo tada, kai susikūrė. O senąją versiją tai gal prieš kokius 7 metus žaist pradėjau.
 ***
8.Kaip manai, kas superpanelės žaidime yra svarbiausia? 

 Tigriukė: Šiame žaidime yra svarbiausia keltis statistikas. MAŽO LYGIO PANOS kelkites statkes kelkites statkes kol galit..
  Denita: Manau kad svarbiausia- yra praleisti linksmai laiką, surengti sužadėtuves, būti aktyviai klube, su visomis sutarti ir pasistengti gražiai bendrauti su kitomis merginomis. :)

  Mackenzie Foy: Žaidime svarbiausia rasti draugių. Bent jau man. Aišku, dabar jos randamos jau netgi ir per FB.
***

9. Kokiu stiliumi, dažniausiai aprengi savo panelę? 

 Tigriukė: Įvairiu stiliumi rengiu, tik ne gotišku. :DD
 Denita: Dažniausiai aprengiu lėlę- klasikiniu stiliumi. Tiesiog, bandau derinti spalvas, atsižvelgiu kad derinyje nieko netrūktų, ir nebūtų perkrautas derinys papuošalų.. Nemėgstu emo stiliaus, tiesiog jis, ne mano skonio.
  Mackenzie Foy: Rengiu taip kaip man gražu, tik jokių kėdų ir vyriškų rūbų. :DD
***
 10. Ko palinkėtum MA žaidėjoms?

 Tigriukė: Palinkėčiau sėkmės, ir keltis statistikas.:D

 Denita: Palinkėčiau visoms čia skaitančioms draugiškumo.. Nes čia, ma pasaulyje jo tikrai trūksta...Duosiu jums vieną patarimą, mielosios. Nesiskųskite, kad neturite draugų..Jeigu jų neturite, vadinasi jūs nenorite jų turėti. Per savo piktnaudžiavimą, savimeiliškumą, egoizmą ir nedraugiškumą- jų ir neturėsite.. Nedarykite to, dėl ko paskui gailėsitės..Sėkmės žaidime mielosios‼
  Mackenzie Foy: Palinkėčiau gyvent gražiai:))
***
_________________________
Tadadamm, ir viskas, šiam kartui:)) Tikiuosi jog skaitėsi smagiai, ir nenuobodžiai. 
Bejee, padėkosiu šioms trims panelėms, už tai, jog sutiko duoti interviu, ir paatviravo, labai smagu išklausyti visų nuomonę :)
❤Gero vakaro mielosios, ir iki kitų susitikimų!❤


31 komentaras:

  1. Labai įdomu paskaityti tavo interviu. Ačiū, kad sugrįžai ir vėl juos rašai. Apskritai, man jūsų blog'as labai patinka, rašytojos puikios. Tik gaila, kad ne visos aktyvios. Pvz Cheeryy seniau rašė dabar jau jos nėra... Storma taip pat.. Manau, tokias tingines reikėtų šalinti iš blog'o komandos ://

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man asmeniškai, kad būtų laabai įdomu, tai taip nėra, tačiau laisvą vakarą paskaitinėti ir atsipalaiduoti iš ties geraa... :) Manau jog trūksta įvaresnių klausimų, nes kiekvieną kartą skaityti tuos pačius (dauguma kartojasi, galbūt ne visi) tikrai atsibosta. O ir dabar tie trys interviu vienu kartu (mano nuomone) nėra itin geras pasirinkimas. Daug geriau jei būtų po du. Bet čia tik mano kukli nuomonė, pastebėjimai. :D Ir joks anonimas neturi teisės čia komentuoti ir blogo rašytojas įžeidinėti, nes ne visi mes prilipę prie kedės pastoviai varvinam akis žiūrėdami į kompiuterį. Sekmės toliau rašant, Hansa, bučkis :***

      Panaikinti
    2. Dėkoju už gerus žodžius tiek Hansai, tiek blogui. Bet kam taip grubiai? :) Cheeryy pati sukūrė šitą blogą, įdėjo daug pastangų. O Storma tik padariusi pertrauką dėl klubo narių neaktyvumo, bet jau ruošia šiokius tokius atnaujinimus bloge.
      Būčiau net apsidžiaugus radusi savo vardą tarp "tinginių" (kabutės dėl neteisingo Stormos ir Cheeryy apšaukimo, aš tokia tikrai esu), net gaila, kad nepaminėjai..
      Kas be ko, ačiū, jog skaitai ir komentuoji, tik kitą kartą būk atsargesnė su žodžiais :)
      Visiškai nuoširdžiai, Paula

      Panaikinti
  2. Mielas, Anonime :) Jeigu jos nerašo, reiškia turi asmeninių priežasčių :) Aš esu tikra, kad jos abi sugrįš. Dėl Cheeryy nežinau, bet atskleisiu paslaptį - Storma tikrai jau ruošia įrašą. Jie yra retesni, tačiau kokybiškesni, tiesa? Aš tikra, kad Stormos sugrįžimas bus tikra bomba, tereikia truputėlį kantrybės :)
    Eli

    AtsakytiPanaikinti
  3. Paula, tavęs neparašiau tarp tinginių, nes tokia nesi. Tavo įrašai nenuolatiniai, bet jie yra. Jūs trys (tu, Hansa, Denera) tempiat blogą kol likusios poilsiauja :// Kad blogas tobulėtų turi visos rašytojos prisidėt, o jeigu ne, kam tokių reikia? Taip, Cheeryy blogo įkūrėja, su ja kitas reikalas. Ji čia reikalinga. Bet apie Stormą to nepasakyčiau. Jau 4 mėnesiai, kaip apsimetinėja rašytoja nepajudindama nei piršto.. Sakot, kad čia tik laikina pertrauka dėl narių neaktyvumo. Bet gi galima imtis kokių nors priemonių,kažką daryt bandant suaktyvint tas nares. Negi ji ir tam tingi pirštą pajudint? Baisu :// O dėl sugrįžimo su „bomba” tai netikiu..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, jei esi tokia drąsi, pasakyk savo vardą MA. Tuomet bus kitas požiūris į tave, nes dabar neaišku, kokiu tikslu rašoma :)

      Panaikinti
    2. Aš nieko blogo prieš jus neturiu. Tik noriu pasakyt kaip viskas atrodo iš šono. Norit tikėkit, norit ne, bet taip yra. Ir tai mano nuomone menkina blogo įvaizdį. Taip, čia mano asmeninė nuomonė, kuri gaalimai nieko nereiškia. Labai noriu kad apie tai pagalvotumėt ir padarytumėte išvadas

      Panaikinti
    3. Kai Storma rase irasus, jums patiko,liaupsinot ja ir t.t. Bet dabar, kai ji jau neberasao, del tam tikru priezasciu,ja jau reikia spirti is blogo... Kas cia per nuomone? O jei bloge rasytu visos rasytojos taptu tikru tikriausia misraine, negi butu neperdaug irasu?

      Panaikinti
    4. Autorius pašalino šį komentarą.

      Panaikinti
  4. Mielas Anonime,
    Kad ir kaip blogo padėtis atrodytų "iš šono", rašytojos gali kad ir metus jokio įrašo neskelbti ir Tu neturėtumei teisėsi šitaip jų (tiksliau Jos, nes labiausiai pyksti ant Stormos?) niekinti (nes būtent toks, atrodo, yra tavo tikslas žiūrint "iš šono"). Tokiu atveju galima būtų palinkėti sekmės, pasakyti, jog labai lauki naujo įrašo, ir toks paskatinimas būtų priimtinas. Suprask, jog pasielgei labai nemandagiai ir grubiai.
    Su meile,
    Andrieji. ;))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Taip, Stormos įrašai patiko dėl to, kad kitokių tuo metu nebuvo. Dabar atsirado žymiai talentingesniu rašytoju nei ji. Toks vaizdas kad ji rašyt nemoka. Idomu, koks jos lietuvių vidurkis, kad vaidina rašytoją.. :/
    Man labai idomu, kokios priezastys ja priverte imtis tokios negarbingos veiklos. Apsimetineja rasytoja... Mazdaug aš čia rašytoja, gerbkit mane..
    Ji pagarbos tikrai neverta. Pasiputele kažkokia.. Dar butu netaip blogai jei ji bent padetu kitom rasytojom.. Bet ne.. ir to nesulauksi is jos.
    Sakot, kad būtų per daųg įrašų, jei visos rašytų. Ot ir ne, būtų kaip tik geriau. Įdomiau būtų skaityt ivairesnėm temom. Bet tai misija neimanoma, nes tinginė dar yra tarp jūsų...

    AtsakytiPanaikinti
  6. Mielasis anonime, o ką tu žinai? Gal ji padeda kažkuriai? Mmm? Kada ji prašė ją gerbti ir vadino save rašytoja?
    Pabendrauk su ja, tada ir sakyk, jog ji pasipūtusi. Ji yra be galo nuoširdus ir draugiškas žmogus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai pateikit konkreciu pavyzdžių, kad padeda. Nes tikrai nesimato pagalbos.
      Nulis logikos. Sakai, kad ji nelaiko rašytoja, tai kam tada priklauso rasytoju komandai? Akivaizdu, kad tada apsimetineja rašytoja. Kalbant apie pagarbą,tai rašytojos titulas tikrai garbingas, o ji tuo naudojasi nerašydama įrašų.
      Ai,dar vienas dalykas.. Ar ne laikas būtų ją išmest iš blogo vucių skaidriu. Klube kaip matau ji jau nebe vice. Dar vienas garbėtroškos požymis...

      Panaikinti
    2. Parašyk man asmeniškai į MA, anonime, paaiškinsiu situaciją :)

      Panaikinti
    3. Kodėl čia negali aiškint? Gal daug kam idomu. Ne man vienai

      Panaikinti
    4. Labai ačiū, kad domiesi. Bet tai asmeniniai reikalai, kuriuos ir aiškinti reikėtų asmeniškai, taip sakant - akis į akį :)

      Panaikinti
    5. Asmeniai reikalai sakai.. Tai turbūt Storma kažko prisidirbo iki ausų,kad buvo išmesta iš pareigų. Taip jai ir reikia. Prakeiktai garbėtroškai. Aišku, galėjot seniai sutvarkyti blogo skaidres. Gražiau žiūrėtųsi

      Panaikinti
    6. Gal tu man į asmenines surašyk visų metų planą, ką turėčiau daryti ir ko ne? :)

      Panaikinti
    7. Manau nereikia visų metų plano iš karto. Pirmiausia gerai butu, kad sutvarkytum viska ka sakiau, o paskui bus matyt. Noriu tik klubo blogui gero aš

      Panaikinti
    8. Na, nepažinodama nei manęs, nei tos pačios Stormos, tu negali žinoti, kas klubui "gera" :) Gal pirmiau susipažinkim, o tada kalbėkim kas klubui gera, o kas ne? :)

      Panaikinti
    9. Kiek aš galiu kartu kartot. Aš nezinau kas pas jus klube dedasi, bet matau, kaip iš šono atrodo blogas ir kas yra negerai. O jus kimbat prie zodziu. Storma gal jus advokatem pasamdė?

      Panaikinti
    10. Koks skirtumas, kaip atrodo "iš šono", jei viduj viskas yra puiku? Tas pats, kas nukritęs ant žemės obuolys atrodo neišvaizdžiai, bet viduj juk koks skanus (man, asmeniškai, net skanesnis už sveiką)! Ar ne? :)

      Panaikinti
    11. Nori pasakyt, kad ta padla klube labai puiki narė?

      Panaikinti
    12. Noriu pasakyti, kad Storma tikrai gera narė. O apie kokią "padlą" tu čia kabėjai, tai nesupratau.
      Beje, džiaugiuosi, kad rūpiniesi klubu ir jo gerove. Galiu užtikrinti, kad viskas taip, kaip ir turi būt :)

      Panaikinti
    13. Gera, bet kažko prisidirbus. Nu keista... Padla yra Storma, jei nesupratai

      Panaikinti
    14. Prie ko čia prisidirbimas? Parašyk man asmeniškai, tikrai mielai paaiškinsiu situaciją ir dar šį tą atskleisiu - dėl ko turėtum būti mažų mažiausiai dėkinga :)

      Panaikinti
    15. Woah woah Anonime, ar ne per greit pereini nuo Stormos raštų prie nepagrįsto jos pačios kritikavimo? Esu tikra, kad jos nė nepažįsti.
      Puikiai supratome tave su pirmuoju komentaru, tad susimilk ir eik velniop.
      Su geriausiais linkėjimais,
      Andrieji. ;))

      Panaikinti
    16. Tiesiog negalėjau praeiti nieko nepakomentavusi. Iš ties baisūs pirmosios anonimės komentarai, o man jos požiūris į viską, yra dar labiau nesuprantamas... Kaip taip galima ateiti ir tiesiog visokiausiais žodžiais išplūsti žmogų? Abi merginos iš ties šaunios - tiek Storma, tiek Cherry, ir nė neabėjoju, jog abiejų merginų įrašų sulauksime. ;) Jei nori ką nors paerzint, tai geriau erzink savo šunį, galbūt kai jis įkąs, dings noras erzinti kitus. Be to, labai šaunus įrašas, Hansa, šiam interviui pasirinkai iš ties mielas asmenybes! ^^

      Panaikinti
  7. dieve dieve ko jūs puolat šita klubą ir tą storma ką ji jum blogo padarė nebegaliu skaityt

    AtsakytiPanaikinti
  8. Oi, tiesiog pasirinkit, kad galėtų komentuoti tik prisiregistravę nariai ir trinkit šituos komentarus.
    Anonimas akivaizdžiai turi kažką asmeniško prieš Stormą arba tiesiog neturi ką veikti, tik brukti padorioms panelėms savo "nuomonę" (apskritai tai labiau panašu į neapykantos kurstymą, bet atrodo juokinga taip rimtai vadinti bereikšmį šūdmaliavimą).
    O rašytojos - neimkit į galvą. Raškyt toliau. Tobulėkit. Jūs šaunios.
    -Andrieji ;))

    AtsakytiPanaikinti
  9. Perskaičiau visus komentarus... Nu siaube, vietom juokas imė, o kai kur išvis liūdnas požiūris į mus. Dėl interviu atsižvelgsiu, kritiką išreikšti visi gali, o kartais jos tikrai reikia. Tačiau, tačiau.. Nenorėčiau, ir manau kad mūsų visas klubas kaip ir skaitytojos, nenorėtumėm matyti čia komentaruose jokių pykčių, kam teršt postus? Jeigu kažkas netaip, kreipkitės dėl to kitur, kad ir pas rašytoją asmeninėse, kad per tokius komentarus nenueitų iki atsiprašant mūsų pavadintos Stormos 'padla'.. Labai negražiai ir negarbingai pasielgei šitoj vietoj anonime. Daugiau nesiginčysiu, tačiau ir nenorėčiau girdėti jokių pykčių čia daugiau, ačiū :) Ir geros dienos.

    AtsakytiPanaikinti