2015 m. lapkričio 21 d., šeštadienis

Žaidimas "Ugnies žaidynės: baltasis sostas"

Sveikučiai!

Uf, na ir užgrūdo MA paskutiniu metu su įvairiomis akcijomis ir kolekcijomis. Pirmiausia labai noriu atsiprašyt, dėl vėluojančio straipsniuko ir tikriausiai nebebus jau jis toks įdomus. Didžioji dalis šio straipsnio jau buvo paruošta žaidimo atsiradimo dieną, bet susiklosčius tam tikroms aplinkybėms, jį pabaigti, bei publikuoti pavyko tik šiandien. :) Grįžtam prie temos. Vos tik spėjus pasibaigti vienoms akcijoms,štai jau žiū - turime kitas. Žodžiu, žaidimo kūrėjai nemiega, pluša įsijuosę, kad tik žaidimas būtų kuo įdomesnis, na, o mūsų piniginės kuo tuštesnės. :D Kartais tikrai praverstų kokia savaitėlė atokvėpio. Bet, kad jau turime naują akciją, skubu pasidalinti savo nuomone apie ją su Jumis, mieli skaitytojai. ;)
Na, šį kart sulaukėme kauliukų žaidimo (kam neaišku koks tai, tuoj viską pamatysite ir suprasite), o kūrėjai duoklę atidavė Bado Žaidynių gerbėjams. Kaip tik lapkričio 18 dieną, prasidėjo "Bado žaidynės: strazdas giesmininkas 2" filmo premjera visame pasaulyje. Šio filmo tematika jau nesvetima MA pasauliui, 2014 metų sausį turėjome žaidimą, kur irgi galėjo laimėti garsiosios Katniss aprangą su lanku.

Katniss šukuosena išliko tapati, tačiau apranga, kaip matome, pasikeitė kardinaliai, tiesa ginklas, o teisingiau - lankas, neatsiejamas nuo Katniss įvaizdžio. Taip pat galima pastebėti, kaip, per beveik du metus, patobulėjo kūrėjų piešiamų panelių veidai. ;) Atsirado daugiau šešėlių, veidas nebeatrodo kaip priplotas blynas. 
Grįžtam prie kauliukų žaidimo. Turim štai tokią lentelę, kurioje yra 5 apygardos, 4 iš jų galime rasti tam tikras aprangas, na o paskutinėje slepiasi būsto daiktai. Norint keliauti po lentelę, reikia turėti strėlių, kad galėtum ridenti kauliuką ir kiek akučių jame parodys, tiek bus paeita. Norint patekti į apygardą, reikia išridenti būtent tokį akučių kiekį, kad atsistotum būtent ant tos apygardos. Paprastieji kauliukai išridena akutes bet kokia tvarka, o laimingieji - tokį akučių skaičių, kokį pasirenkame pačios (šio kauliuko pirmasis bandymas nemokamas, vėliau jis kainuoja 3 safyrus). Raudoni langeliai rodo kliūtis, ant jų atsistoti taip pat negalima.
Jeigu atsitinka taip, kad pritrūksta kelių langelių iki apygardos ar prizo, galima nusipirkti strėlių ir bandyti laimę ridenant kauliukus toliau. Pasižiūrėkime į strėlių kainas. ;) Kaip matome, labiau apsimoka pirkti iškart 10 strėlių. Taip pat svarbu nepamiršti, kad kasdien gauname po vieną nemokamą strėlę.
Dažniausiai visada su nemokamais bandymais patenku į pirmąją zoną (šiuo atveju apygarda). Viena laimė, kad nebėra tuščių langelių, kiekviename iš jų galima kažką laimėti. Langeliuose, kur pavaizduota skrynia - slepiasi žaidimo prizai, o kur pavaizduoti smaragdai ir doleriai, tai tuos pačius (arba tik smaragdus arba tik dolerius) ir galima laimėti.
Pažiūrėkim į mano kelis kauliukų ridenimus ir ką iš jų pavyko išpešti.

 Štai čia matome smaragdų laimėjimus (paveikslėlis pasididina ant jo paspaudus). Per kelias akimirkas, man pavyko jų laimėti visai padorią sumą.
Toliau - dolerių laimėjimai. Sumos nėra didelės, verčiau jau būtų smaragdas ar du. :D
Na ir visai netyčia, man pavyko atsistoti ant skrynios, kurioje laimėjau prizą - batus.
Tai va štai taip ir žingsniuoji per lentelę, užbėgi į apygardą, pasirankioji prizų ir toliau keliauji iki kitos apygardos. Paprasta kaip 2x2. ;) Na o dabar truputi įdomesnė straipsnio dalis, žaidimo prizai, nors tikriausiai visos jau mintinai žinom :D , bet žvilgtelėkim, ką gi galime laimėti iš kiekvienos apygardos ir kaip tie prizai atrodo realybėje. :)

Pirmoji apygarda

Antroji apygarda

Trečioji apygarda

Ketvirtoji apygarda

Penktoji apygarda
Šioje apygardoje galima laimėti keletą baldų, kuriuos matome profilio fone (foną laimėti galima tik surinkus visus prizus iš visų apygardų).
p.s. šiame fone esanti panelės statūla papuošta jau MA buvusia apranga, kurią galėjome laimėti 2014 metais iš 3x3 lentelių žaidimo.


 O štai kaip realiai atrodo šio filmo plakatai.


Kaip matome, prizų nėra daug, viso labo keturios aprangos, keli baldai ir profilio fonas. Svarbu nepamiršti, kad žaidimas vyks iki lapkričio 30 d. 14:00. Nežinau ar labai nudžiugintos buvo MA žaidėjos šiuo žaidimu (nebent ištikimiausios Bado Žaidynių fanės), bet pas mus klube, su nuomonėmis apie šį žaidimą buvo susilaikytą ir vis gi, tik kelios iš jų sutiko pasidalinti savo pamąstymais.





Šiandien tiek, linkiu sėkmės ridenant kauliukus, bei renkant prizus. ;) Tikiuosi straipsniukas patiko, dar kartelį labai atsiprašau, kad taip vėluoju, iki kito karto!


XOXO

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą