2017 m. kovo 20 d., pirmadienis

Late Night Talk #Paula

Labas vakaras!

Pristatau visiškai naują Mados arenai skirtą projektą – „Late Night Talk“. Tikriausiai žinote tokius pokalbių šou kaip „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“, „The Ellen DeGeneres Show“, „Jimmy Kimmel Live“, „The Late Late Show With James Corden“ ir panašius. Tai labai smagios televizijos laidos, kuriose imami interviu iš įžymybių, o vėliau sužaidžiamas koks nors linksmas žaidimas. Esu šių televizijos laidų gerbėja, todėl sugalvojau padaryti bandymą ir šį projektą pritaikyti internetinėje erdvėje.

Mano pirmoji pašnekovė – Gravity klubo prezidentė Paula.


Paula, kaip žinia esi klubo prezidentė. Kokias tris savybes išskirtum kaip būtinas klubo prezidentei?

Paula: Nu tai jaučiu koks nors grožis, kad eitų pas tave į klubą, paskui dar stora piniginė, kad safyrų daug išeitų nu ir turbūt viskas :)
Denera: Atsakymas priimtas..
Paula: Nepriimtas. :D Turiu rimtesnį.
Denera: Klok. :D
Paula: Manau, kad svarbiausia yra būti kantriai, supratingai ir ryžtingai.
Denera: Kaip manai, ar turi šias savybes? Jei ne, ar stengiesi įgyti?
Paula: Tikiuosi, kad esu ir kantri, ir supratinga. Tačiau su ryžtu sekasi prasčiau.. Padedama Deneros, manau, jau judu link to :)

Kaip dažnai komentuoji kitų panelių derinius?

Paula: Iš tiesų laaabai retai.
Denera: Kodėl? Ar esi labai išranki ir daug kas nepatinka? :D
Paula: Būna, kad susižaviu deriniu ir tada pamatau kokią nors visa gadinančią detalę.. Todėl verčiau susilaikau. Ir taip, daug kas nepatinka :D  Ypatingai tokie deriniai, kaip mano pačios :)
Denera: Išvada tokia: jei kas nors randa Paulos komentarą, tai reiškia, kad derinys tikrai pavykęs. Juk ne kiekvienas taip akylai apžvelgia visas detales. Dauguma (kiek pastebėjau) mato tik bendrą visumą ir nė nesistengia analizuoti plačiau.
Paula: Ech, turbūt teks pradėt komentuoti dažniau po tokio tavo išsireiškimo :) Kad kuo daugiau žmonių pasijaustų ypatingai :)

Pastebėjau, jog savo pačios deriniams kuri pavadinimus? Kodėl?

Paula: Wow, koks klausimas. :D Tiesą sakant, nemaniau, kad kas nors pastebi. Smagu :) Kurdama kiekvieną (na, gal ir ne visai kiekvieną) derinį kažką išgyvenu, patiriu vis kitas emocijas. Todėl ir sugalvojau su deriniu sugalvoti ir pavadinimą. Tiesa, dabar jau sustabdžiau tą tradiciją, nes ir deriniai retesni, bet gal teks vėl pradėti, jei tik kas nors pastebi :)
Denera: O kaip kyla idėjos pavadinimui? Ar dėl paties derinio ar dėl emocijų?
Paula: Labai įvairiai. Dažniausiai į pavadinimą bandau įpinti abu aspektus. Ei, negi nesimato? :)
Denera: Na, pavyzdžiui, "Kraujo raudonis" išduoda tik tai, kad derinyje vyrauja raudona spalva, bet emocijos čia neįžvelgiu. O gal...mirtis, skausmas?
Paula: Čia tas atvejis, kai pavadinime atsispindi ne mano, bet lėlės veide kurta emocija :D Tas veidas man simbolizuoja kraują.. Todėl, tikriausiai, taip ir parašiau.
Denera: Iš tiesų patinka man toks požiūris. Ir man - jei derinys nesukelia jokių emocijų, asociacijų, tai koks čia derinys? Tik rūbų kratinys.. Kaip susirimavo. :D

Ar tau svarbi Mados arena? Kokią dalį tavo kasdienybėje užima šis virtualus pasaulis?

Paula: Tiesą sakant, per didelę.. nenorėčiau, kad žaidimas man būtų toks svarbus. Bet ką gi padarysi, kai esu klubo prezidentė.. jaučiu didelę atsakomybę, ir tas jausmas mane laiko žaidime.
Denera: Ir nieko daugiau? Tiesiog pareiga, atsakomybė? Juk turi būti kažkas maloniau, dėl ko čia verta kasdien sugrįžti.
Paula: Žinoma, kad yra ir daaaug smagių dalykėlių. Kaip kad, pavyzdžiui, tokie projektai :) Ir tokie aktyvūs, bendraujantys žmonės.
Denera: O dabar įsivaizduok, jog tau nebeleidžiama čia sugrįžti arba Mados arena paprasčiausiai panaikinama? Kas tada? Kokie jausmai?
Paula: Turbūt labiausiai būtų gaila užmegztų ryšių.. Pradėčiau ieškot būdų, kaip susisiekt su klubietėm ar šiaip tomis žaidėjomis, su kuriomis bendravom.. Kaip sunku prisipažint, kad kažkoks žaidimukas man yra toks svarbus...
Denera: Tikėkimės, jog greitu metu Mados arena niekur nedings..

Grįžkim į realybę. Papasakok apie paskutinį matytą ir įspūdį palikusį filmą, kurį rekomenduotum skaitytojoms. Tik "nespoilink".

Paula: Filmus žiūriu pakankamai retai.. Geriausias filmas iš tų, kuriuos galiu prisiminti yra „Stebuklai iš dangaus“. Tas filmas pripildytas pamokų.. Ir to, kuo aš gyvenu. Nepasakosiu plačiau, noriu, kad visos pažiūrėtumėte :)


Su Paula sužaidėme „Who would you rather?“. Žiūrinčios „The Ellen DeGeneres Show“ tikriausiai žino šį žaidimą: yra rodomos vaikinų/vyrų nuotraukos ir pašnekovė turi rinktis vieną iš dviejų. Pasirinktas vaikinas lieka, o į pašalintojo vietą įdedamas kitas. Žaidimui pasibaigus, sužinome kas gi tas „the lucky one“.

Klausiau Paulos, ar ji vis tik TeamEdward ar TeamJacob. Pasirodo, ji nežiūrėjus „Twilight“, tad ir įvertino abu vaikinus labai objektyviai.

Robert Pattinson ar Taylor Lautner?
Robert Pattinson. Ir aš dar nuo „Twilight“ laikų būčiau pasirinkus Edwardą.


Robert Pattinson ar Leonardo DiCaprio?
Robert Pattinson. Paulos nesužavėjo net jaunesnio Leo nuotrauka, o jau buvau tyčia tokią parinkus..

Robert Pattinson ar Brad Pitt?
Robert Pattinson. Ir čia nepavyko sugundyti Brado jaunyste.

Robert Pattinson ar Zac Efron?
Robert Pattinson. Atrodo, kad Edwardas apžavėjo Paulą vampyriškom galiom. :D

Robert Pattinson ar Michael B. Jordan?
Robert Pattinson. Taip ir įtariau, bet norėjosi įvairovės.

Robert Pattinson ar Jamie Dornan?
Robert Pattinson???? Anot Paulos, Dornan‘o nosis per didelė jo veidui. Tikiuosi, kad viso to neskaito „Fifty Shades of Grey“ gerbėjos.

Robert Pattinson ar Calvin Harris?
Robert Pattinson. Kaip „netikėta“. :D

Robert Pattinson ar David Beckham?
DAVID BECKHAM!! Prašė, kad kažkuo nustebinčiau. Prašau! We have a winner!


Štai tokį pokalbį turėjome su Paula: šmaikštus, šiek tiek sarkastiškas, tačiau gana rimtas ir atviras.

Kviečiu visas norinčias, ne tik Gravity klubo nares, tačiau ir visas kitas MA žaidėjas rašyti man, jei tik susidomėjote. Sutarsime laiką, pakalbėsime ir sužaisime vieną kitą žaidimą (jų esu paruošus ne vieną!).


Gero vakaro.



~•«Denera»•~


DRAUDŽIAMA SAVINTIS AR KAIP NORS IŠKRAIPYTI IDĖJĄ!

16 komentarų:

  1. Denera, šaunuolė ;p ačiū už tokį puikų įrašą :p

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip man patinka įvairovės. O Deneros dėka jų visada pilna! Ačiū tau! ♥

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kai pamačiau antraštę, nebuvau labai sužavėta, tačiau jau po pirmo klausimo supratau, kad tai vienas nuostabiausių (jei pats nuostabiausias) interviu, koks tik yra paimtas iš MA žaidėjos! Kaip mane nervina įprastuose interviu tai, jog paprastai panelei atsiunčiami klausimai, ji į juos atsako ir viskas tuo pasibaigia. Jokio tikro bendravimo tarp pašnekovės ir kalbintojos, jokio grįžtamojo ryšio, reagavimo į gaunamus atsakymus, kas dažnai interviu iškreipia. Susidaro kvailos situacijos, kai pirmame klausime pasakai, kad neperki safyrų, o antrame vėl atsakai, kad neperki safyrų, nes ten klausia kiek pinigų esi jiems išleidusi, jei perki... toks visiškai wtf... (arba koks nors panašus wtf)

    O štai šis pokalbis tuo ir įtraukia skaitytoją, jog ir abu kiti "komponentai" pilnai įsitraukę į pokalbį. O ir patys klausimai ne banalūs, atrinkti pagal pasirinktą pašnekovę, o ne kokie standartiniai... Žodžiu, profesionalumas trykšta kiekviename žingsnyje.

    Nesu mačiusi nė vienos tavo minėtos pokalbių laidos, tik įvairias ištraukas, tačiau iš jų pasisėmei tikrai puikaus įkvėpimo. Pamoką išmokai puikiai, taip sakant, ir tavo mėgstamų laidų vedėjai galėtų didžiuotis ir šiuo mažiuku interviu ;)

    O kur dar nematytas neregėtas MA interviu pasaulyje žaidimukas :D
    Sveikinu, žaviuosi, lauksiu kitų darbų ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bet žinai, iš to didelio susižavėjimo praleidau pro akis ir vieną minusiuką - iliustracijų trūkumą. Jų yra, jos labai puikios, labai pagyvina interviu, labai savo vietoje. Tačiau tuo pačiu jų ir trūko. Norėtųsi bent vienos paprastutės ..Paulos.. nuotraukos, kad ir print screen'o iš grožio salono - le pasinė nuotrauka. Ar bent jau judviejų apkalbamo derinio nuotraukos ;)

      Panaikinti
    2. O čia pats geriausias įvertinimas, kokį esu girdėjusi ir tuoj pasakysiu kodėl.

      Aš taip tikėjausi, kad skaitytojos supras ką norėjau pasakyti visu šiuo interviu: kad klausimai parinkti specialiai tai žaidėjai, kad norėjau tokio pokalbio su pašnekove, kuris būtų kuo panašesnis į gyvą pokalbį, nes jau atsibodo kvaili klausimai "kokia tavo mėgstamiausia šukuosena", kuriuos tiesiog užduodi pašnekovei ir viskas tuo baigiasi.

      Ir taip, tu labai teisingai pastebėjai dėl iliustracijų. Čia jau galiu atlikti išpažintį - dariau nuotrauką 3-iam klausimui, bet nieko nesigavo, o reikėjo labai skubėti, tad tekstas ir liko plikas basas..

      Būtinai sugrįžk paskaityti kitų interviu, pažadu nuotraukų ir dar kitokių žaidimų. :) Tik tiek, kad šis projektėlis neturi kažkokio termino ar nustatyto laiko - kada atsiras pašnekovių, tuomet bus ir įrašas.

      Ta proga ir kviečiu visas nedvejoti ir prisijungti, nesvarbu iš kokio klubo bebūtumėte. :)

      Panaikinti
    3. Na, jau "Kokia mėgstamiausia tavo šukuosena" dar visiškai puikus klausimas :D Labiau užknisa tokie kaip "koks tavo lygis" ir "kokiam klubui priklausai" :smirk:

      Dėl suknelės nuotraukos, - būtų užtekę bent nuorodos į galerijos derinį. Nuoširdžiai pasakius, iki šiol taip ir nesukritinau šiknos iki Paulos profilio, kad pasižiūrėti kas ten per derinys, kad ir kaip įdomu :D

      Kad ir toliau skaitysiu jūsų blog'o įrašus tai faktas ^^ Tiesiog stiprybės, kantrybės ir polėkio toliau tęsti tokį šaunų projektą ;)

      Panaikinti
    4. Na žinai, spyrei man į gerą vietą - dabar būtinai sugalvosiu, kaip įdomiau paklausti apie šukuosenas ir klubus! :D
      Sugalvojau - paimsiu tuos nuobodžius klausimus, nubrauksiu nuo jų dulkes ir atgaivinsiu antram gyvenimui. O čia tai iššūkis man pačiai. :)

      Panaikinti
    5. Nors ir labai įdomu, kaip sugebėsi prikelti tokius medinius klausimus, kurių atsakymai yra panelės profilyje, vis tiek ir truputį baisu, kad nieko per daug iš to nesigaus, o tik iššvaistysi gerą energiją ^^"

      Panaikinti
  4. Nuostabus interviu, geriausias ir originaliausias iš visų mano skaitytu ! Labai patiko, ir tikrai norėtus tokiu pokalbių daugiau. Nesustok ir būtinai pratęsk šį projektą. Nebejojų, kad atsirask skaitytoju ;). Ir tikrai būčiau pamaloninta jeigu suteiktum galimybę sudalyvauti Tavo pokalbyje.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Madison! Būtinai susisieksiu su tavimi artimiausiu metu! ;)

      Panaikinti
  5. Prisidedu prie pagyrų ir aš. Tai yra vienas geriausių skaitytų interviu visame MA pasaulyje! Klausimai parinkti puikiai ir net nebuvo noro paskaityti pirmą klausimą, kitus permesti akimis, o paskutinįjį pilnai paskaityti. Tikrai sukūrei gyvo pokalbio vaizdą ir privertei gaudyti kiekvieną žodelį :)
    Norėjosi vienos ar kitos nuotraukėlės tarp teksto, bet tą iliustracijų trūkumą paslėpė žaidimo iliustracijos :D Jau kai dėjai jų tai dėjai :D
    Dar kartą pasikartosiu; buvo labai malonu skaityti ir su nekantrumu lauksiu kitų interviu :)
    P.s. Naujas blog'o dizainas parengtas puikiai :) Sėkmės darbuose :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ach tas mano skubėjimas..per jį ir iliustracijos dingo, o jų trūksta ir man pačiai. Bet iš kitos pusės ir gerai - yra daugiau vietos tobulėjimui!

      Dėkoju, Clarke! ;)

      Panaikinti
  6. Superinė idėja, superiniai klausimai! :) Už originalumą - 10 balų. Sėkmės neapleisti šios idėjos :) Parodyk visam MA koks turi būti interviu lygis!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Kylie! ;) Kviečiu prisijungti ir tave! ;)

      Panaikinti