2015 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Barsos pamąstymai #1

Sveiki, mieli skaitytojai,
šį kart Jūsų laukia kiek kitoks įrašas. ;) Šį kart su Jumis savo mintimis apie Mados Arenos žaidimą dalinasi panelė Barsa, o aš tiesiog atlieku tarpininkės pareigas ir tas mintis paleidžiu į viešumą.
Smagaus skaitymo!
 ***
Sveiki sveiki, 
mano vardas Barsa. Nesu labai  žinoma.. o kas susidūręs  su manim.. tai arba mėgsta mane, arba nekenčia.. Šioje erdvėje gyvenu klube Gravity..  
Mėgstu tiesiai sakyti tai, ką galvoju. Arba tiksliau, apie  tai, ką matau.., nes  šiame MA pasaulyje dažniausiai  tegali pakomentuoti tai, ką matai. 
Taigi,  jei pasirodys  mano rašliava eteryje,tai bus belenkokie pamąstymai.Gal apie žaidimą, gal apie šią dieną, o gal  apie tai, kaip jaučiuosi šiandien įsijungusi MA. Nepatinka - neskaitykit. Patinka - komentuokit.. Už nuomonę neminusuoju :)
Beje, apie patį MA pasaulį. Gal apie tai ir pakalbėkime šiandien. 
Tai turėtų būti,  "mados, stiliaus ir grožio" pasaulis, kitaip sakant - moterų, merginų, mergaičių pasaulis.  Bet kur  moterys, ten , deja, grožio lieka nedaug... Kur moterys ten ir intrigos. Beje, apie intrigas tai atskira ir  didelė tema.. gal kada vėliau ją panagrinėsim.
Šis pasaulis skirtas pažinti žmogų iš išvaizdos. Kitaip sakant - iš viršelio. Visai kitaip nei mokė mokykloj , ar ne?  Esi tokia, kaip atrodai, arba tiksliau, kaip atrodo tavo  lėlė.  Tad ir stengiamės, rengiam lėles kaip mokam ir išgalim. O standartiškai išgalim nelabai  daug. Iš standartinės parduotuvės nelabai ką  gražaus  nusipirksi. Belieka laikinos, brangios kolekcijos...arba beprotiškai daug laiko suvalgantys žaidimai..Vargas laisvalaikiui ir piniginei. Dažniausiai dar  tėvelių :)
Taigi  kaip čia nepadėkosi kūrėjams už tokią realybę virtualybėje. Viskas kas gražu, kokybiška, išskirtina kainuoja pinigus. Ir beje, tikrus. Pratinkitės mergaitės prie gyvenimo :)
Bet net ir turėdama spintoj  gerų drabužių ne kiekviena žaidėja aprengia lėlę padoriai. ... Nors kiek žmonių, tiek nuomonių, jau  girdžiu  burbant... ŠA ! Tad pasidairius po MA, gali susidaryti  vaizdą kokios  mados pakraipos vyrauja ir tikrovėje. Ir koks žaidėjos amžius. :) Susitikus amžinai "rožinę" panelę galiu 90 proc . pasakyt, kad iš barbių amžiaus ji dar neišaugo :) O visom  įmanomom tatuiruotėm  papuošta lėlė  išduoda slaptą  savininkės norą užsiklijuoti nors laikiną nakleikę...bet baisu baisu.. :)
Žaidimo kūrėjai palepina mus žinomų kolekcijų kopijomis ir žvaigždžių aprangomis.  Bet .. po galais.. pateikia rūbus ne tik originalioje spalvoje, bet ir visoje paletėje, tad žaidėjos gali sudarkyti net ir  gražiausią  dizainerio darbą. 
Smagu visgi, kad yra ir čia stiliaus ikonų, turinčių savo stilių ir jį išlaikančių net ir tokiomis ribotomis ir sunkiomis sąlygomis. Tikiuosi,  giliai  širdy tikiuosi, kad tas,  tikrai stilingas paneles, aplanko tos   žaidėjos, kurios dar  tik mokosi derinti rūbus.. tiek  virtualiai , tiek  tikrovėje. Ir pasimoko. Kad ir kopijuodamos.. 
Gaila, kad dar viena erdvė, kurioje galėtų atsiskleisti lėlės savininkė didele dalimi virtusi turgumi. Ir labai netikrų prekių  turgumi. Nes  čia perkamos simpatijos. 
Taip, tai  komentarai. Jie turėtų atspindėti tai, kaip tu atrodai šiame pasaulyje kitiems.
Deja,  paliekami komentarai retai kada pasako ką nors. Dažniausiai tai papirkinėjimas... - utiutiu... kokia  tu gražutė... linkiu tau geros dienelytės ir palieku tau maxiukų taškiukų, būk gerutukė, ateik ir man palik, nes aš ir  gerutė mergytė ir noriu užlipti ant podiuuumo bet kokia kaina.  Kad ir  šantažo.. Man atrodo, kad jos net apsiseilėja geruliukus linkėjimukus berašydamos :)
Žodžiu,  komentarų  erdvė  yra  grynas visiškas balsų  turgus. Ir vien dėl to, ten  bijomasi parašyti ką nors asmeniško. NES gausi  atgal MINUSŲŲŲ. o tai  yra didelis siaubas. 
Aišku,  yra kategorija panelių ( moterų , močiučių) kurioms dzin tie podiumai. Ir rašo jos kur nori ir ką nori. Dėl tokių ir  fainas  šis žaidimas. Tokios ir praskaidrina  dieną... o ne judantis katinas, kniaukiantis- "geeeros dieeenelės".. Net  nupurto, kai  tokius randu po savo lėle. 
Kuo gi pabaigsiu  šį pirmą įrašą?  Ogi palinkėjimu - nebijoti  būti savimi. Nebijoti reikšti savo nuomonę. Nebijoti pralaimėti rožiniame utiutiu pasaulyje. Eksperimentuoti  su stiliais, pasidairyti interneto erdvėse, kaip atrodo konkretus stilius. Gal būt atrasit save.  Ir kiti atras Tave. Tikrą . Ir už tai mylės, gerbs ir netgi  balsuos. :)

Gyvuokit :)
 
***
Štai toks įdomios ir tikrai tiesą pasakančios Barsos mintys. Ir aš joms pritariu 100 proc. Tikiuosi sulauksime ir daugiau jos įrašų. :)
 
Gero likusio vakaro visiems!

XOXO
 
 

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą