2015 m. gruodžio 26 d., šeštadienis

Kalėdinės dovanos MA


Labutis! 
Sveikinuosi kitokio tipo įraše - apžvalgoje. Dar vienas iššūkis. Panašu, kad aš traukte traukiu iššūkius. Ir man tai patinka. 

Ilgai nedelsusi iškart skubu pasveikinti su šventėmis. Tikiuosi, jog nepamiršote svarbiausio - ne dovanų, bet laiko su artimiausiais žmonėmis. Vertinkite tai, ką turite!

Niekam nėra paslapties, jog pagrindinis linkėjimas Kalėdoms - dosnus senelis. Tiesa ta, kad MA pasaulyje toks ir apsilankė. Į kiekvienos grožio saloną įnešė naujovių:

Paspaudus paveikslėlis pasididina

Šukuosenos gražios visos. Pagrindinė bėda ta, kad brokų kūrėjams išvengti nepavyksta niekaip. Antroji šukuosena (iš paveikslėlio kairės) lipa ten, kur nereikia; paskutinioji taip pat - lipa ant veido ir jį užgožia... Bet ir jos gražios bei pritaikomos. Tik kepurės norint taip susišukuot reikia... 
Akys - gigantiškos. Ir šnairos. Mano lėlei neprilipo. Drąsiausiųjų šnairaakių yra dvi grupės - arba pasisekė pritaikyti, arba ne. Viduriuko nėra.
Antakiai pernelyg stori. Asmeniškai man patiko dveji - vidurinieji ir paskutinieji. Proporcingi - kas ir yra svarbiausia. Nors pas kitas didžiulio susidomėjimo antakiais nemačiau. Tad galbūt visų nuomonės panašios.
Tinginys tinginukas.. Kūrėjams irgi tas galioja... Realiai tai čia visur ta pati nosis, tik šešėliai kiti. Ji pakankamai graži, tik reikia talento ją pritaikyt. Tokį toli gražu ne visos turi.
O štai lūpos šaunios visos - jų panaudojimas priklauso nuo kūrėjos išradingumo. Pas visas jos skirtingos, nors realiai yra tos pačios. Bent man labiausiai patikusios - dvi paskutinės. Tik vienos sudaro rimtai pasikėlusios lėlės įspūdį, o kitos - linksmai pasikėlusios. Spėkit, kurį variantą pasirinkau aš :D

Neseniai mintyse burbėjau, kad trūksta detalių emocijų išreiškimui. Dabar trūksta nebe taip. Bet vis dėl to trūksta. 
Kaip bruožų pliusą pažymiu tai, jog nuo šiol visos bus neabejotinai skirtingos. Ir tai velniškai puiku. 

Taigi, kadangi mūsų Gravitietės yra velniškai šaunios kūrėjos, dalinuosi jų sumanumu kuriant lėlę iš naujo. Žaviau negu žavu.

Paspaudus paveikslėlis pasididina

 Jei kažkada būčiau galėjusi iš visų savo klubiečių pagal veidus pažint apie du trečdalius, tai dabar vargu, ar su puse pasisektų. Teks mokytis iš naujo. 

Susumavus duomenis (ech, oficialumai... ne mano sritis) galima spręsti, jog:
·  akimis susidomėjo 12 iš 22 (apytiksliai pusė);
·  nosimi - 8 iš 22 (apytiksliai trečdalis);
·  lūpomis - 21 iš 22 (beveik visos).
Beje, apie antakius turbūt būsiu sumelavus. Susidomėjimas visgi yra. Ir visai nemažas.

Dar viena statistika:
·  vieną bruožą pakeitė 9 iš 22;
·  du bruožus - 8 iš 22;
·  visą veidą - 5 iš 22.

Taigi apibendrinus išvada tokia, kad bent mūsų panelių tarpe susidomėjimas gan didelis - 22 iš 39 pasimatavo bent vieną bruožą (antakių bruožu nelaikau). Nors, iš esmės, tai labiau kūrybiškumo reikalas.

Tiek iš manęs vėlyvą antrąjį šventų Kalėdų vakarą. Linkiu labos nakties naktinėjančioms, o apskritai visoms skaičiusioms - nesibaigiančios laimės. Būkit amžinai laimingos ir skleiskit gėrį.

Šį kartą tikrai viskas, iki kitų kartų!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą