2015 m. gruodžio 17 d., ketvirtadienis

Interviu su Catherine :)


Sveikos mielos skaitytojos! 
Su jumis šį gan niūrų vakarą sveikinuosi aš - Hansa  
Įrašo jau nerašiau gan ilgai, ir noriu atsiprašyti, priežastis tokia-laiko neturėjimas parašymui..  Ta prasme visiškai neturėjau kada, sakysit 'o savaitgalį'? Savaitgalis man irgi buvo užimtas labai, daug dirbau su photoshopu... Šį savaitgalį taip pat užsiimsiu photoshopu, reik atlikt nemažai darbelių..
Bet dabar gal prie temos, mm? 
Taigi, atradus laiko po mokyklos, nusprendžiau jums parašyti interviu apie dar vieną panelę - Catherine.
 Catherine pasižymi išties nuostabiu photoshopinimu, yra labai maloni, mandagi ir tikrai labai linksma, klubo - "Glitter star" narė. Ji visuomet padės ištikus bėdai, iš jos galima išmokti daug įdomių dalykėlių, ypač iš jos sukurto blogo "Runway", iš kurio netgi pati daug ką išmokau.. Linką į blogą paliksiu apačioje

Štai kokia dailia šypsenyte pasipuošus mūsų Catherine
Dabar šiek tiek info apie ją:
 Na, o dabar ilgai laukta dalis - interviu.
Smagaus skaitymo!

1. Kodėl kilo mintis savo panelei duoti būtent tokį vardą?
 Pirmasis mano vardas buvo Raudonplaukė, bet slenkant laikui jį pasikeičiau, nes mane labai sužavėjo vienas '
Anime' filmukas, (skamba gan kvailai).
Jis man labai įsiminė, tad jo garbei ir pasivadinau Catherine.

2. Kur suradai šį žaidimą?
 

Neieškojau šio žaidimo, jį man pasiūlė viena sena draugė. Prieš tai buvau žaidusi senąją versiją, bet ji pabodo ir tiesiog mečiau žaisti. Užėjusi po maždaug 2 metų pamačiau daug modernesnę ir man priimtinesnę versiją. Nusprendžiau ją išbandyti - 
žaidžiu iki šiol.

3. Kuo žaidimas sudomino?
 
Žaidimas sudomino tuo, kad galima ne tik rengti lėlę, siekti podiumų ir panašiai, bet galima ir susipažinti su įdomiais žmonėmis ir t.t.

4. Kiek laiko skiri MA žaidimui?

   Šiam žaidimui skiriu gan nemažai laiko, kartais net visą dieną, jeigu nebūnu užimta. Paskaičiavus, tai vidutiniškai maždaug apie 2 h (su pertraukom).

5.Safyrai-žaidimo būtinybė, norint praplėsti savo drabužinę ar grožio saloną gražiais dalykėliais, kaip dažnai juos perki? 

Tiesiai šviesiai pasakius, tai nesu jų nė karto pirkus per visą šios versijos žaidimą. Leisti pinigus žaidimui, manau, nėra būtinybė. Mieliau už tuos pinigus saldainių nusipirkčiau. Aišku turint safyrų žaidime galima gauti viską, ko širdis geidžia, bet ir be jų galima išsiversti. Neperkančios dar nenumirė, toliau sau laimingai žaidžia. 

6. Dauguma panelių žino, jog puikiai photoshopini, kodėl kilo noras ir nuo kada pradėjai 'photoshopinti' lėlytes?
 

Photoshopu užsiiminėti pradėjau šių metų vasaros pabaigoje. Man tai labai patinka, tai lyg laisvalaikis, kada galiu atsipalaiduoti ir smagiai sau dėlioti detales, piešti rūbus ir panašiai. Ir patinka, ir smagu. Ir, žinoma, šiame užsiėmime visada galiu rasti kur tobulėti, ką pakeisti, ką nuimti, ką pridėti.
 
7. Tavo klubas-Glitter star, daugumai gerai žinomas, kodėl pasirinkai šį klubą? 
Šiaip buvo minčių eiti kitur. Jei ne šaunioji klubo prezidentė, tai būčiau ir nuėjus sau kažkur. Ir jau senokai mąsčiau apie šį klubą, bet tikrai nepretendavau, nes atrodė, kad esu tam per žema tiek statistikomis, tiek lygiu ir patirtimi, bet netikėtai buvau čia pakviesta ir esu begalo laiminga būdama ten, kur esu

8. Ką manai apie superpanelę, jos žaidimus, koks tipas labiausiai prie širdies?

  Manau, kad superpanelė yra išties geras žaidimas merginoms - tiek jaunesnio, tiek vyresnio amžiaus. jos žaidimai tai gan sudėtingas reikalas ir reikalaujantis ne tik laiko, bet ir pinigų, nes dažniausiai visų žaidimų pagrindą sudaro safyrai, be jų gali nepasisekt. Bet kažkoks protingas žmogus sugalvojo tokį žaidimą kaip teleporteris, kuris yra išties lengvas ir visoms įkandamas

9. Ką veikinėji laisvalaikiu be superpanelės?   

Laisvalaikiu užsiimu pasivaikčiojimais su draugais, kartais piešimu, bet labai retai... Labai daug laiko praleidžiu prie socialinių tinklų ir interneto, tačiau daugiausiai laiko tenka atiduoti namų darbams ir kitiems svarbiems reikalams.

10. Ką palinkėtum kitoms panelėms žaidžiančioms MA?
Ko labiausiai palinkėčiau visoms - kantrybės. Tiek darbuose, tiek gyvenime. Ir, aišku, visoms linkiu didelės sėkmės, ypatingai su teleporteriu.




  Labai ačiū Catherinei už puikius atsakymus! 
 Bet kaip ir žadėjau, palieku štai čia ČIA
Catherines blogą- "Runway" paskaitinėti jums, ir prisisempti naujų idėjų!



 Šiandieną viskas! Ačiū jog praleidote keletą minučių su manimi, ir iki kitų susitikimų mielosios!
 

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą