2015 m. gruodžio 4 d., penktadienis

Dvikovų manija ir aukcionas


Hey-hey!
Ką gi, turėjom kelias ramesnes dienas Mados Arenoje, kai šiandien (penktadienį) kūrėjai vėl mus užvertė staigmenomis, kuriomis noriu pasidalinti su Jumis! ;) Pirmoji staigmena - dvikovų manija, antroji - aukcionas. Abu šie dalykai trumpalaikiai, pirmasis vyks keletą dienų, o pastarasis - keletą valandų. Bet apie viską iš eilės. ;)

Dvikovų manija

 

Pavadinimas kalba pats už save, atrodo, visai neseniai turėjome šią manija, tiesa, tada turėjome dovanėlių tipo žaidimą ir už dvikovas rinkome lupas, kurias keitėme į dovanėles. Na, o šioje dvikovų manijoje svarbiausia yra pergalė prieš kitą panelę, kuo daugiau pergalių, tuo geresni prizai. ;) 
Labiausiai man patinkantis dalykas, kad šios dvikovų manijos žaidimo pagrindinis prizas yra šukuosena (ja puikuojasi viršutiniame paveikslėlyje esančios panelės). Daili ir elegantiška, puikiai tinkanti pasipuošti įvairioms progoms ir ne tik. ;) Bet... Na, aišku visada atsiranda, tas nelemtas BET. Norint gauti šią šukuoseną, reikia laimėti net 350 dvikovų, vos per keturias dienas. 
Jeigu energijos atsargos nėra gausios, gali tekti net panaudoti safyrus jų papildymui. Viena laimė, kad šiuo metu vyksta akcija, kurios dėka, už tą pačią kainą galima nusipirkti dvigubai daugiau energijos. Šioks toks pliusas. :)

Kai vienos turi problemą su energijos trūkumu, kitoms gali atsitikt kitas, ypatingai erzinantis dalykas  - priešininkės neradimas.
Nors mano statistikos nėra labai jau kažkuo išsiskiriančios, tačiau teko ir man susidurti su šia problema. Beveik visos man prieinamos priešininkės jau buvo išgraibstytos ir per pusvalandį pavyko rasti vos 10 priešininkių, kaip tik tiek, kiek reikia pirmąjam atlygiui gauti.
Už pirmąsias 10 dvikovų (kairėje) galėjo rinktis tarp 100 dolerių ir 1 smaragdo, o už 30 dvikovų (dešinėje) tarp 1 patirties taško ir 2 smaragdų. Kuo daugiau dvikovų surenkama, tuo vertingesni prizai. ;)









Verta neužmiršti, kad ši dvikovų manija vyks iki gruodžio 7d. 14:00 val.

Aukcionas

  

Čia nedaugžodžiausiu, nežinau kokią sumą turėtum statyt, kad laimėtum prizą (niekada iki šiol nepavyko laimėti nieko iš jo), bet žinau tai, kad suma tikrai turi atrodyti solidžiai. :D O šio aukciono prizai tokie:












Labiausiai patinkantis dalykas iš šio aukciono - juodas išmanusis telefonas. :D Aukcionas trumpalaikis, kaip matome, jam skirtos vos 4 valandos. ;) Na, o kas nenori varžytis su kitomis panelėmis, gali nusipirkti patinkantį daiktą tiesiog už safyrus. ;)

***

Taip pat nekokios naujienos, dėl nemokamų smaragdų mūsų versijoje. Kas nežinote apie ką aš, galite pasiskaityti ČIA.

***

Šiandien tiek, ačiū už dėmesį ir iki kito karto!
Gero savaitgalio! ;)

XOXO

4 komentarai:

  1. Na va, net nebūčiau aie tą aukcioną sužinojus :D liuks įrašas ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū ;) Aš irgi dažniausiai tokius dalykus praleidžiu, bet šį kart pavyko užgaudyt :D

      Panaikinti
  2. Puikus aukcionu demonstravimo paveikslelis ;)

    AtsakytiPanaikinti