2015 m. liepos 24 d., penktadienis

Žaidimas "Filmų naktis"



Sveikos!!

Nespėjus pasibaigti mūsų pamėgtam teleporteriui, sulaukėme naujo žaidimo. Tiesa, paties žaidimo tipas nuvylė panelės, nes tik perkančios safyrus galės išlošti daug rūbelių ir baldų.

Kiekvieną dieną nemokamai gausime vieną šansą atidaryti dovaną. O dovanoje slėpsis ne vien filmų juostos ar baldai, bet ir energijos, populiarumo priedai, smaragdai bei doleriai. Būtent jie ir mažina šansus laimėti pagrindinius prizus.


Na, o jei jums visgi pavyks gauti filmų juostų, galėsite pasidžiaugti naujais rūbais savo spintoje. Manau diržą nemokamai gauti tikrai įmanoma, tad bent jau vienas rūbas garantuotas, svarbiausia nepraleiskit nemokamų šansų atidaryti dovanas!


Visa žaidimo apranga nepaprastai elegantiška ir prabangi. Panašu, jog žaidimo kūrėjai įkvėpimo sėmėsi iš pačių Holivudo žvaigždžių. Tačiau aš nepasakyčiau, kad ši apranga mane labai sužavėjo, mačiau žaidime ir žymiai gražesnių puošnių rūbų. Nors gerai pagalvojus, karolių, kailiuko bei batelių tikrai neatsisakyčiau. :D


Ir galiausiai, jeigu nuspręsite į šį žaidimą investuoti nemažai safyrų, galėsite džiaugtis nauju profilio fonu, kuriame žaidimo kūrėjai įkūnijo jaukų lauko kiną. Tačiau neturėtų liūdėti ir kitos panelės, nes visgi įmanoma atidarant dovanas laimėti profilio fone esančių baldų bei būsto papuošimų!


Štai ir viskas, gero likusios vakaro, mielosios!


0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą