2015 m. liepos 26 d., sekmadienis

Gravitiečių apdovanojimai #2


Labutis! ((:
Pasidžiaugę pirmųjų laimėtojų pergalėmis, skubame apdovanoti ir kitas. (: 




Klube jau prašvilpė antrieji Gravitiečių apdovanojimai. Jų metu, rinkome nuoširdžiausią ir santūriausią klubietę. 

Prizai Joms jau paruošti, belieka išsiaiškinti taurių savininkes ((:

Prizininkės šį kartą išaiškėjo pakankamai greitai. Vos paskelbus apklausą, jau buvo galima jas nuspėti. Taigi, kviečiu su jomis susipažinti! ((:





Taigi, be didelės konkurencijos nuoširdžiausios klubietės titulą išplėšė klubo viceprezidentė Lady-Aistė .  


"Lady-Aistė be abejonės galima laikyti nuoširdžiausia klubo nare. Niekada blogo žodžio nepasakys,  niekada net nesu mačiusi piktos ar susierzinusios, esant reikalui paguos ir pradžiugins geru žodžiu.  Trumpiau tariant, tai žmogutis, kurį tikrai galima dėt prie širdies ;) "- teigė klubo narė Cheeryy .

Pasveikinkim Lady-Aistę! ((:








Na, o santūriausia tapo klubo narė Barsa .

"Barsa, kiek pastebiu yra kukliausia panelė. Nesakau kad tai blogai, tai kaip tik labai gerai. Tokie žmonės įvardijami kaip protingi.  Ir iš tikrųjų kiek laiko stebėjus Barsos komentarus esu, tai viskas taip protingai ir aiškiai pasakyta! "-  savo mintis reiškė klubo narė Hansa.


Plojimai Barsai! ((:




Tai tiek šiam kartui. Netrukus sveikinsimės vėl ((:


2 komentarai:

  1. Noriu tarti keletą žodelių :D Šis blogas išties labai nuostabus, puikios rašytojos ir vis sugalvoja kažką naujo ;) Labai smagu skaityti šį blogą ypatingai kai esu labai pavargusi ir čia užeinant atrandu įrašų... Labai padėjo Chery teleporterio taktika išmokau pagaliau kaip žmogus žaisti teleporterį :D Na biebejo kaip nepasakius nieko apie klubo dizainą jis išties stebinantis ir spalvingas bei priduoda jaukumo, galima susidaryti nuomonę, kad ir pačiame klube yra jauku ir draugiška aplinka :) tai tiek linkiu sekmės rašytojoms ir toliau tobulėkite šioje srityje :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū! Kiekvienas komentaras mums labai svarbus, o ypač kai sulaukiame tokios teigiamos reakcijos, atrodo, dėl savo skaitytojų ir kalnus nuverst galime. :D Labai smagu, kad mano straipsniukas apie teleporterį kažkam buvo naudingas. ;) Dėl dizaino ypatingai stengiamės, norime, kad jis būtų patogus, bei malonus skaitytojo akiai. ;) Dar kartelį nuoširdžiai dėkoju, tikiuosi ir toliau mūsų straipsniukai tiks ir patiks!

      Panaikinti