2015 m. liepos 10 d., penktadienis

Interviu su Arabela



Taigi taigi, mielosios mūsų blog'o skaitytojos bei narės, sveikinuosi su jumis jau antrąjį kartą, tiesa, po šiokios tokios pertraukėlės... Kodėl ? Na... tikriausiai sunku įsivaizduoti, kad toks paprastas dalykėlis, kaip interviu ėmimas, gali reikalauti tiek pastangų ir laiko.. Niekuomet nebūčiau pamaniusi, jog šiais laikais rasti panelę, kuri
mielai sutiktų duoti interviu, bus taip sunku... Na, be abejo, nesinorėjo paruošti jums, mano brangiosios panelės, visai neįdomaus straipsniuko, tad ir paieškos truko gerokai ilgiau nei tikėtasi. Tačiau ką gi, visgi straipsniukas jau čia, ir manau maloniai nustebins ne tik mane, bet ir jus :) Na ką, o dabar galime keliauti prie esmės, ar ne ? :)

Ką gi, kaip iš straipsnio pavadinimo jau galėjote nuspėti, staigmenėlė jums - INTERVIU :) Ir ne su bet kuo, o su pačia mūsų klubo gražuolyte - Arabela. Manau, nereikia jos nė pristatynėti, ji - nuostabaus grožio, bei pasižyminti puikiu draugišku charakteriu, kone idealiu skoniu bei stiliumi  - Viceprezidentė Arabela :)
    Na, o toms, kurios šios puikios lėlytės dar nepažįsta, prisatau ją jums ! :)


Vos įžengę į jos profilį, galime matyti nuostabią stilingą gražuolę :) Arabela, mus maloniai pakvietė pasisvečiuoti ir jos namuose :)
Galima drąsiai teigti, jog jos būstas vienas gražiausių ir moderniausių žaidime. Puikiai derinčios spalvos ne tik jos deriniuose, tačiau ir būsto interjere. 
Arabela turi 4 augintinius, bei draugauja su rašytoju Luku, taipogi vairuoja BMW automobilį. 
Jos galerijoje galime rasti įvairiausių stilių aprangų: nuo mielo, rausvo bei vasariško stiliaus aprangų, iki gotikos elementais spindinčių juodų derinukų. 

Arabela klubo ,,Gravity'' narė jau nuo šių metų sausio mėnesio, taipogi užima garbingąsiais viceprezidentės pareigas.

Na, o ilgiau jūsų negaišinusi, norėčiau jums pristatyti mūsų nuostabiosios klubo liepsnelės Arabelos interviu :) 
1. Kodėl savo panelei nusprendei duoti būtent šį vardą?
Savo panelei daviau Arabelos vardą, nes prisiminiau vieną grupės Arctic Monkeys dainą, kurios pavadinimas buvo „Arabella“. Norėjau duoti vardą, kuriuo buvau pavadinusi savo lėlę senesnėje versijoje, bet, deja, jis jau buvo užimtas.
2.  Kaip žinia, žaidimas turi ir senąją versiją, ar žaidi/žaidei joje? Jei taip, kuri versija tau patinka labiau? Kodėl ? Galbūt atskleisi mums, savo panelės vardą senojoje versijoje?
Žaidžiu abi versijas, tik dabar senojoj versijoj manoji panelė atostogauja. Žinoma, jog ši versija daug geresnė, nes čia daug daugiau galimybių nei senojoje. Vardo neatskleisiu, tegu tai lieka paslaptis.
3. Esi viena populiariausių merginų mūsų klube, kaip žinia, ir viceprezidentė, jei ne paslaptis, kaip ja tapai? Koks tai jausmas, ar turi neįprastų pavedimų/užduočių būdama ja ?
Įgavau prezidentės pasitikėjimą, taip ir tapau viceprezidente. Aš su Lady-Aiste esame pasiskirsčiusios pareigomis pasveikinti visas klubo paneles su gimimo diena.
4. Tikriausiai daugumos panelių svajonė – stovėti ant podiumo, tačiau tu, būdama jau 30-to lygio, jo dar nepasiekei. Ar kada nors žadi jo siekti? Kodėl?
Podiumo siekimas yra sudėtingas dalykas. Norint jo siekti reikia būt taip užsispyrus, kad net nežinau... Šiuo metu žaidime turiu kitų tikslų ir motyvų. O kaip bus ateityje, tik laikas parodys.
5. Kaip manai, ko panelei reikia, kad taptų populiaria ?
Panelė turi būti drąsi, komunikabili. Užtenka palikti komentarą, kitąkart vėl palikti, ir panelės vardas užstringa atmintyje. Net nežinau, kaip apibūdinti tą populiarumo savoką žaidime, nes visi tą supranta skirtingai.
6. Kiek maždaug laiko kasdien praleidi prie MA?
Priklauso nuo aplinkybių. Dažniausiai tai apie 6-8h.
7. Žaidime, dažniau nei kartą per mėnesį, atsiranda naujausi žaidimai, kolekcijos, akcijos. Kokia tavo nuomonė apie jas? Kaip manai, ar jos būtinos? Ar pati dažnai jose dalyvauji ?
Akcijos yra būdas, kaip galiu praplėsti savo drabužinės (ir ne tik) turinį. Todėl vertinu jas teigiamai ir noriai dalyvauju.
8.  Ne paslaptis, jog šiomis dienomis, vyksta daugybė konkursų, rengiamų pačių merginų ar net adminidtratorių. Ar dažnai dalyvauji juose? Kuriuose būtent? Kodėl ?
Konkursuose nedalyvauju.
9. Viena brangiausių bei svarbiausių žaidimo valiutų – tai  safyrai. Kaip dažnai juos perki ?
Safyrus perku pagal būtinybę. Tarkim, atsirado akcija, ir jos prizas yra tai, ko aš be proto noriu. Nelieka kitos išeities, todėl perku. Nes be jų praktiškai čia kažką gauti yra neįmanoma.
10. Galbūt yra kas nors, ką norėtum pasakyti, palinkėti kitoms tave palaikančios, ar nepalaikančioms panelėms ? 
Linkiu visoms žaidėjoms turėti tikslų žaidime, atsikratyti pavydo jausmo, kelti mažiau dramų. Nes tos, kurios sunkiai dirba (turiu omeny podiumo siekimą), nusipelnė geriausio.
Labai didelis ačiū Arabelai, už malonų sutikimą duoti interviu bei išsamius atsakymus.

Na, o su jumis, mielosios, susimatysim vėliau ! Linkiu jums šiltos bei ramios naktelės ir puikaus artėjančio savaitgalio! -





1 komentaras:

  1. Ech ech ech, taip tikėjausi bent kokios užuominos apie Andy :D Bet susiskaitė vis tiek smagiai :)

    AtsakytiPanaikinti