2015 m. liepos 30 d., ketvirtadienis

Gravitiečių apdovanojimai #4


Sveiki, mielieji! ((:

Jau 4-ajį kartą su Jumis sveikinasi Gravietiečių apdovanojimai! Visai neseniai tai buvo tik idėja. Na, o dabar galėčiau teigti, kad toji idėja jau prilipo klube. ((: Taigi, nestabdom. Važiuojam toliau :D


Šį kartą turėjome drąsiausios ir stilingiausios klubietės nominacijas.  Kam jos atiteko, sužinosite visai netrukus.

Taigi, visų pirma norėčiau trumpai aptarti balsavimo eigą. ;) 
Drąsiausios klubietės rinkimai buvo sunkūs. Daugelis merginų buvo surinkę vienodą skaičių balsų, varžėsi tarpusavyje, nei viena nenorėjo užleisti pozicijų. Bet.. pagaliau ši dramatiška kova pasibaigė ir vienintelė mergina nukonkuravo visas likusias.
Išrinkti stilingiausią klubo narę buvo šiek tiek lengviau. Konkurencija jautėsi tik balsavimo pradžioje. Vėliau į priekį įsiveržė mergina, kuri savo pozicijų jau niekam neužleido.

Būsimoms laimėtojoms jau paruoštas dar vienas tviskančių trofėjų rinkinukas ((:
Taurės jau laukia savininkių, tad, manau,  būtų pats metas jas paskelbti.




Eime prie reikalo. Minėdama vienintelę merginą, nukonkuravusią visas, omenyje turėjau klubo narę Barsą. Ji šį kartą į savo kolekciją įsidėjo drąsiausios klubietės nominaciją. Noriu pridurti,kad ši nominacija jai taip pat antra. 

"Barsa drąsiai reiškia savo nuomonę, labai pasitiki savimi, pateikia klubui beprotiškiausių idėjų, kurios man sukelia šypseną, nebijo būti savimi."- teigė Arabela.

Sveikinimai Barsai ((:






Beliko išsiaiškinti stilingiausią klubietę. Irr.. ja visai netikėtai tapau aš, Storma :D

"Storma - neabejotinai stilingiausia klubietė. 
Pas ją apsilankius visada matoma juoda, visais atvejais tinkanti spalva.  Žavi sugebėjimas pritaikyti ir visoms pasiekiamus, pigius drabužėlius, kurie šiaip, pavieniai akies galbūt netraukia. Ir spalvos, ir rūbai visuomet puikiai suderinti.  Makiažas parenkamas tobulai - juk juoda spalva - klasika. Šukuosenos ir jų spalvos nekasdieninės, tačiau labai žavios, papildančios derinį. Ką galiu bepridurti - turime pačią pačiausią stiliaus ikoną klube (:"- mintis reiškė ..Paula...

 Dėkoju visoms balsavusioms ir žemai lenkiuos už šį malonų siurprizą ((:


Na va, tokios tokelės, kaip sakoma. Tai buvo viskas, ką šį kartą norėjau Jums pristatyti ((: 
Iki greito!





0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą