2015 m. liepos 20 d., pirmadienis

Vaikinai išlaikytiniai



Sveikučiai!

Tikriausiai šio įrašo tema kalba pati už save. Vaikinų sistema tikrai man sukelia pyktį, o taip pat ir neramina. Mados areną žaidžia nemažai jauno amžiaus panelių ir mergaičių, tačiau kūrėjams atrodo visiškai normalu, kad jų prižiūrima panelė turi išdraugauti su 25 skirtingais vaikinais, kad surinkus dovanas iš vaikinų, jie tampa nebereikalingi ir yra pakeičiami kitais, kurie taip pat laukia su dovanomis. Na realiam pasaulyje žinome, kaip tokio pobūdžio merginos vadinamos, o čia žaidžiančiom mergaitėms yra rodoma, jog taip elgtis yra visiškai normalu
Yra ir kita medalio pusė, tai, ką gauname iš vaikinų yra tik maža dalis to, kiek tenka mums pačioms ant jų išleisti - kviesti į pasimatymus, dovanoti dovanas, nuolat bučiuoti ir skambinti, kad tik jie būtų laimingi ir mūsų nepaliktų. Atrodo vieni nuostoliai, tačiau tenka visa tai iškęsti, kol pagaliau ėjimas per vaikinus baigiasi ir pasirodo sužadėtinis. Čia vėlgi, koks turi būti drąsus arba tiesiog kvailas tas vaikinas, kuris nori susižadėt su panele, kuri išdraugavus su visais MA vaikinais. :D Bet apie sužadėtinį bus kitas įrašas. 
Grįžtam prie šio įrašo pavadinimo - "Vaikinai išlaikytiniai". Ganėtinai skambus pavadinimas, tačiau tokia MA panelių realybė. Kaip jau minėjau anksčiau, galime rasti 25 skirtingus vaikinus, kuriuos sutikti galima TIK klube (kaip banalu, tiesa?). Yra iš viso 5 klubai, kiekviename iš jų renkasi tik tam tikros profesijos vaikinai - sportininkai, madingi, uniformuoti, mokslininkai ir artistai (kai kūrėjai pakeitė jų išvaizdą, atrodo lyg visi būtų vien madingi gražuoliukai). Taip pat reikia nepamiršti, kad visi vaikinai vaizduojami kaip itin sėkmingai darantys karjerą. Hmm, sėkmingas, turtingas, gražus, bet vis tiek išlaikytinis.
Štai forume yra pateikta lentelė, kurioje nurodo visa pagrindinė informacija, kiek reikia prieraišumo pirmai dovanai, antrai, trečiai, bei kokiu greičiau mažėja jų laimė ir kita informacija.
(paveikslėlis pasididina ant jo paspaudus)
Kaip matome, kuo aukštesnio lygio vaikinai, tuo daugiau reikia stengtis, norint gauti dovanėles, taip pat jų laimė kur kas greičiau mažėja, lyginant su mažesnio lygio vaikinais.

Taigi, užeikim į kiekvieną klubą ir pasižvalgykim kokius vaikinus galime sutikti, bei kokias dovanas galima gauti iš jų.

Pirmasis klubas "Ritmas"



Vaikinai:

Štai šiame klube sutinkami vaikinai priklauso sportininkų kategorijai. Kiekvienas iš jų prideda po 10% populiarumo statistikų, prie tam tikros kategorijos, pvz.: stiliaus, atsidavimo ir pan.  Visiems jiems reikalingas prieraišumas pirmai dovanai - 10, antrai - 13, trečiai - 16. Pirmoji dovana iš jų - 1 smaragdas, antroji dovana - 3 smaragdai, trečia dovana - 5 smaragdai. Laimė nukrenta 1,5% per valandą. Norint pakelti visų prieraišumą vien tik smaragdų pagalba (dovanojant vien tik dovanas), reikėtų pakloti 870 smaragdų. Iš pačių vaikinų gauname tik viso labo 45 smaragdus. Net nejuokinga. :D Na, o surinkus visas dovanėles iš jų, galime gauti tris skirtingas aprangas.


Antrasis klubas "Žvaigždės"

 


Vaikinai:

Klube "Žvaigždės" galima sutikti madinguosius vaikinus. Kiekvienas jų prideda po 15% taškų, tam tikrai populiarumo statistikai. Laimė krenta 2% per valandą greičiu. :D Kiekvienam iš jų reikalingas prieraišumas pirmai dovanai - 12, antrai - 15, trečiai - 18. Iš pirmos dovanos yra gaunami 2 smaragdai, iš antros - 4, o trečios - 6 smaragdai. Vėlgi, norint visų vaikinų prieraišumą padidinti vien tik dovanom, išleistume apie 1000 smaragdų, kai iš jų atgal gautume tik 60. Na žinoma dar yra tos trys aprangos, kurios gaunamos surenkat visas dovanas.


Trečiasis klubas "Degti"

 


Vaikinai:

Gal šio klubo pavadinimas ir skamba juokingai, tačiau čia galima sutikti tik rimtus vaikinus, nes jie visi priklauso uniformuotųjų kategorijai. Kiekvienas iš jų prideda po 20% taškų, prie tam tikros populiarimumo statistikos. Kas valandą laimė nukrenta 2,5%. Reikalingas prieraišumas pirmai dovanai - 14, antrai - 17, o trečiai - 20. Iš pirmosios dovanos gauname 3 smaragdus, iš antros - 5, o trečios - 7. Na ir vėl, norint pakelti visų prieraišumą, tektų sunaudoti 1130 smaragdus dovanoms, kai tuo tarpu iš dovanų gautume tik 75 smaragdus. Kuo didesnio lygio vaikinai, tuo daugiau jie reikalauja, ne tik dovanų, bet ir daugiau dėmesio. :) Na o surinkus visas dovanas, gaunamos štai tokios trys aprangos.


Ketvirtasis klubas "Rokenrolas"




Vaikinai:

Klube "Ronkerolas" galime sutikti mokslininkus. Tiesa, jie greičiau atrodo kaip modeliai ir nė iš tolo neprimena tų akinuotų su baltais chalatais moksliukų. Kiekvienas iš jų prideda po 25% taškų, prie tam tikros populiarumo statistikos. Kas valandą laimė nukrenta per 3%. Reikalingas prieraišumas pirmai dovanai - 16, antrai - 19, trečiai - 22. Iš pirmosios dovanos gauname 4, iš antros - 6, iš trečios - 8 smaragdus. Norint pereiti visus vaikinus tektų pakloti net 1270 smaragdų dovanoms. Iš jų pačių būtų gauta tik 90 smaragdų + trys aprangos.

Penktasis klubas "Esmė"




Vaikinai:

Na ir paskutiniame klube, kuris vadinasi "Esmė" galima sutikti artistus. Kiekviena iš jų prideda daugiausiai, net po 30% taškų, prie tam tikros populiarumo statistikos. Laimė krenta 3,5% per valanda greičiu. :D Reikalingas prieraišumas pirmai dovanai - 18, antrai - 21, trečiai - 24. Iš primos dovanos gauname 5 smaragdus, iš antros - 7, o iš trečios 9 smaragdus. Kaip matote, man pačiai bereikia gauti paskutinę dovaną iš vaikino ir bus jau viskas. :D Na, o norinčioms greitai pelnyti visų vaikinų prieraišumą ir gauti dovanėles, tektų pakloti daugiausiai, net 1330 smaragdų, iš dovanų atsiimtume tik 105 smaragdus. Na ir paskutinės trys aprangos.

***
Taigi, visiems vaikinams reikėtų išleisti net 5600 smaragdų. Susigražintume tik 375. Na aišku dar gauname 15 skirtingų aprangų, tačiau bent jau man asmeniškai, jos nėra kažkas wow. Bet lyginant su sužadėtiniais, šie vaikinai vienas juokas. Sužadėtiniams tenka ne tik dovanoti dovanas, skambinti ir daryt visą tai, ką ir su vaikinais, bet dar ir pirkti rūbus, pirkti veido bruožus, žodžiu lepinti lepinti lepinti, kas irgi kainuoja (sužadėtuvės iš viso kažkoks kosmosas), o dirbti jie nenori. Manau visai sąžininga būtų, jei sužadėtiniai taip pat dirbtų ir uždirbtų pavyzdžiui smaragdus (įsisvajojau), na arba bent jau pinigus, kas irgi praverstų panelėms. ;) Vagšės panelės, ne tik savo, bet ir vaikino poreikius turi tenkinti vien tik iš savo kišenės. Žodžiu nesvarbu ar turi vaikiną, ar sužadėtinį, vis tiek krenti į minusą. :D Linkiu visoms kantrybės su vaikinais!
Labai noriu padėkoti Fiorei, kuri pasistengė ir sukūrė tikrai šaunų temos paveiksiuką.;)

Šiandien tiek,
iki pasimatymo mielieji skaitytojai!
XOXO


0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą