2015 m. liepos 14 d., antradienis

Kolekcija "Pozuok stilingai"


Sveiki!

Štai žaidimo kūrėjai mus vėl pradžiugino nauja kolekcija! Aš taip buvau įsijautusi į visą tą teleporterio reikaliuką, kad net nebesidomėjau kas artimiausiu metu mūsų laukia, tad man ji buvo netikėta. Pavadinimas "Pozuok stilingai" jau buvo labai girdėtas, tokiu pat pavadinimu buvo pavadinta ir pavasarį pasirodžiusi kolekciją. Ką gi, metas žvilgtelėti ką šį kart mums siūlo kūrėjai, tik jau vasaros tema. ;)

Kaip matome, kolekcija nėra labai didelė, viso labo 2 puslapiai, tačiau tikrai yra į ką paganyti akeles. Pateiktos net šešios skirtingos pozos, apmaudu, bet visos už prabangiuosius akmenėlius. Taip labai džiugu, kad kūrėjai įdėjo "Triangl" bikinį, tikrai žinau, kad išpirksiu visų spalvų, viena laimė jis kainuoja tik dolerius. :D  
Taip pat labai gražus kaklo pakabutis su žvaigždute. O kaip įspūdingai atrodo antram puslapyje eanti suknelė už 8 safyrus... ;) Atrodo šį kartą kūrėjam pavyko sukurti tikrai stilingai atrodančią vasarišką kolekciją. O taip džiugu, kad yra pateikiama vis daugiau įvairių pozų, kurių dėka galima susikurti pritrenkiantį įvaizdį. ;) 
Išskirtinius papuošalus ir nuostabius paplūdimio drabužius galėsime įsigyti iki liepos 21d. 14 valandos. Laiko ne tiek daug ir duota, tad nesnauskit ir atrodykit stilingai!

Gražios dienos vasarotojos!

XOXO


Linkėjimai nuo "Gravity" klubo narių!




0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą