2015 m. liepos 22 d., trečiadienis

Gravitiečių apdovanojimai #1

Sveiki! ((:

Prieš Jūsų akis pirmieji debiutiniai Gravitiečių apdovanojimai. Ši idėja visai neseniai iškepta, tačiau sulaukė palaikymo ir jai buvo lemta išvysti ir dienos šviesą. Tad dabar jau noriu supažindinti Jus ir su pirmosiomis nugalėtojomis. Tad malonaus skaitymo ((:

Pirmosios 2 nominacijos buvo rūpestingiausia klubietė ir klubo čiauškutė, kitaip tariant, klubo pokalbių kambario siela.  

Nugalėtojų prizas- tokios taurės, kurias matote dešinėje. Sakyčiau, būtų puiku, jeigu tokią nugalėtojoms būtų galima įsidėti į būstą. :D

Gerai, eime prie reikalo :D Vos paskelbus apklausą, favoritės nebuvo visiškai aiškios. Dauguma merginų buvo surinkę po vienodą skaičių balsų. Vėliau, sulaukus daugiau balsų, pagaliau išaiškėjo ir nugalėtojos :)






Taigi, netempdama gumos skelbiu, kad rūpestingiausia klubiete buvo išrinkta klubo prezidentė ..Paula... Na, manau, ji tikrai verta šios nominacijos. Paula  rūpinasi klubo gerove, linki klubui tik geriausio, saugo, kad būtų tvarka, ramybė ir taika. ((:

Taigi, plojimai Paulai!









Klubo čiauškutės nominaciją laimėjo klubo narė, taip pat ir blog'o rašytoja Hanna Marin.
Ši mergina tikrai yra labai aktyvi klubo pokalbių kambaryje. Su ja galima pačiauškėti įvairiausiomis temomis. Manau, kad kitos klubo narės pasakytų tą patį ((:


Pasveikinkim plojimais ir Hanną!





Ką gi, abi prizininkės jau apdovanotos. Savo misiją atlikau. 
Šiam kartui tiek. ((:   Iki pasimatymo!



0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą