2016 m. rugsėjo 27 d., antradienis

MUST HAVE sąrašas MA

Sveikos, brangiosios!


Šįkart atsibeldžiau pas jus su mergaitiškais pliurpalais apie mūsų drabužines ir (bent man) svarbiausią grožio salono šukuosenų skyrelį. Kaip jau turėjote suprasti iš pavadinimo, šiame įraše pateiksiu visą sąrašą to, ką PRIVALU TURĖTI kiekvienai.
Norėdama užbėgti įvykiams už akių perspėju, kad ne visi drabužiai/aksesuarai/šukuosenos ir dar velniai žino kas yra man gražūs. Tačiau labai stengiausi ieškoti alternatyvų ir safyrų neperkančioms žaidėjoms, tad tikiuosi, kad šis mano straipsnis suteiks drąsos puoštis ne tik įmantriais akcijiniais ar kolekcijiniais rūbais, bet ir nepamiršti turimų lobių iš prekybos centro.

 Manau, jog vertėtų pradėti nuo kiek sezoninio reikalo - švarkų skyriaus. Kiekviena privalo turėti ką nors tokio, kas būtų pritaikoma kiekviename kasdieniniame derinyje - džinsinį ar odinį švarkelį, o gal net liemenę? Parinkau keletą pavyzdžių iš drabužinės (kairėje). Tikiu, kad ką nors artimo ras kiekviena ir kurs daug įvairių įvaizdžių (taip, tai ir turiu omeny - su tuo pačiu universaliu rūbu).
O kalbant apie dešinėje esančią iliustraciją, norėjau pabrėžti, jog būtina turėti švarkų skyriuje drabužį, kuris leistų atsiskleisti vidiniam "aš" fantazuojant :)

Siūlau nebijoti žaisti su švarkais, turinčiais pozą
Maniškis favoritas yra 4 švarkelis

Toliau judėkime prie moteriškiausio skyriaus visoje drabužinėje - suknelių. Tikriausiai nieko naujo nepasakysiu primindama, jog maža juoda suknelė būtina kiekvienai. Kurkite begalę skirtingų derinių su tuo pačiu rūbu ir atrodykite vis kitaip. Kaip pavyzdžius sudėjau visiškai skirtingus modelius - nuo nerūpestingo mergaitiško iki gundančio moteriško. Sėkmės kūryboje!

Ir lyg tyčia.. Tik viena iš jų ikonėlėje juoda :D

Kelnės tikras išsigelbėjimas laisvalaikiu, ar ne? Tačiau mūvint kelnes galima atrodyti ne tik kasdieniškai, bet ir elegantiškai. Reikia tik pasirinkti tinkamą variantą, apačioje (kairėje) pateikiu tris, tačiau net elementariausiuose prekybos centruose jų yra tikrai daugiau!
 Juk visoms būna dienų, kai visai nesinori atrodyti moteriškai, bet priešingai -  labiau valiūkiškai ir jaunatviškai. Toms dienoms siūlau ne ką kitą, o plėšytus džinsus! Išrinkau visus turimus variantus drabužinėje ir radau daugiau nei tikėjausi. Tad esu tikra, kad pas save tikrai rasite bent vieną porą!
Jei neturit 2, tai 5 yra visiškas MUST HAVE
Esu visiškai įsimylėjus paskutiniąsias






rankinių išskyriau  rankines per petį, nes pastebėjau, kad jas galima pritaikyti ir proginiuose, ir kasdieniniuose deriniuose. Žinoma, ne visos iš mano parinktųjų tiktų prie elegantiškos suknelės (pvz.: paskutinės dvi), bet bent vieną iš likusių kitų tikrai būtina turėti!
Labiausiai man patinka dvi pirmosios

Kam moterys turi priklausomybę? Teisingai! Ir, bent MA žaidime, aš esu priklausoma būtent nuo kablų (jei lankot, turėjot pastebėt). Tad išrinkti tik keletą buvo iššūkis, tačiau pasistengusi (na taip, paskutinieji 3 nėra visiški kablai, tačiau tai geriausia alternatyva prekybos centre, kokią tik sugebėjau rasti) išrinkau dažniausiai savo deriniuose naudojamus (arba bent jau gražiausius pažiūrėti).

Dažniausiai pas mane sutiksite 2, 4, 5 ir 10 :)

Tačiau vien su aukštakulniais išsiversti būtų sudėtinga. Tad suradau ir keletą batų aukštesniu aulu, kurie naudingi derinant prie sezoninių derinių.

Bent vieni iš jų - MUST HAVE






Na, o kaip vyšnią ant pyrago pasirinkau grožio saloną. Šukuosenos. Tai būtent tas akcentas, keičiantis ne tik veido, bet ir viso derinio vaizdą. Tad jei matote, kad viskas lyg ir gražu, bet kažkas neleidžia iki galo džiaugtis įvaizdžiu, pabandykite parinkti kitą šukuoseną ;)
 Prie MUST HAVE sąrašo priskyriau tris šukuosenų tipus ir plaukų sruogas.

Pradėsiu nuo mano mėgstamiausio, visur tinkančio ir labiausiai MA paplitusio tipo - garbanų. Šių turim kiekviena, net neperkanti safyrų.
Tai, ką sugebėjau rasti. Gal papildysit?









Šiuo metu esu įsimylėjus 3-iąją
Daugiausiai problemų ruošiantis šiam įrašui sukėlė tiesių plaukų    paieška. Baisus deficitas!Nors suprantama, kad su tiesiais plaukais dviračio neišrasi... bet gi įmest bent porą kitokių galima, ar ne?
O surištų plaukuosenų, mūsų didžiam džiaugsmui, yra, ir ganėtinai įvairių.
Jei nelaimėjot iš jokios akcijos, galit pasinaudoti kuria nors iš visoms prieinamų ir atrodyti ne mažiau šauniai!

Besiskiriančią pereinamąją liniją kūrybingai paslėpkime aksesuarais!
Plaukų sruogos. Jei nenusipirkot visų kažkada seniai, kai smaragdus švaistydavot viskam, tai dabar, gerai apmąstę išsirinkit vieną, jums pačią gražiausią ir keiskit jau atsibodusias šukuosenas.
Pabandžiau pritaikyti keletui iš viršuj minėtų šukuosenų ir turiu pripažinti, kad tinka tikrai ne prie visų, bet gi jūs ir pačios žinot... :)


Tikiuosi, kad įrašas susiskaitė taip pat lengvai, kaip ir pasirašė. Pabendraukim komentaruose! Taip pat labai laukiu jūsų pasiūlymų ir idėjų, kokiomis temomis galėčiau rašyti.
Myliu ir iki kitų kartų!

5 komentarai:

  1. Įrašas susiskaitė smagiai, nors skoniai pas mus kiek skiriasi :) Nors iš esmės sutinku su visais tais "must have", tačiau susidarė įspūdis (turbūt nulemtas per geros nuomonės apie save), kad pavyzdžius būčiau atrinkusi geresnius ^^"

    Bet kuriuo atveju, įrašas tikrai smagus, tikra atgaiva eilėje įrašų apie tas pačias akcijas ir kolekcijas tik kitais žodžiais :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinai, aš net neabejoju, kad būtum atrinkus tikrai geresnius pavyzdžius. Turi tokią patirtį beldžiantis į skaitytojų širdis! :)
      Labai džiaugiuosi, kad patiko ;)

      Panaikinti
    2. Manau, su skaitytojų širdimis susijęs rašymo stilius, o pas tave jis puikus ;) Pavyzdžius nurašykim skirtingiems skoniams ^^

      Panaikinti
  2. Įdomus įrašas! Tokio tipo lyg ir nebuvau užmačiusi dar :> sekmės!:)

    AtsakytiPanaikinti