2016 m. rugsėjo 4 d., sekmadienis

Savaitės stilingiausia Nr.1


Šiandien ypatinga diena, nes sveikinuosi su Jumis ir pagaliau oficialiai pristatau savo pirmąjį įrašą arba „Pirmąjį blyną“, kaip jis pavadintas mano juodraščiuose.

Bet pirmiausia, norėčiau Jus visas pasveikinti sulaukus rudens ir nors daugelis su ašaromis akyse palydėjo vasarą, primenu, jog liūdėti tikrai nėra ko! Galvokime šiek tiek kitaip. Manau, kad rugsėjį prasideda tikrieji naujieji metai, nauja pradžia (ir tikrai ne sausį, kuris visai nepelnytai tituluojamas naujųjų metų pradžia tik todėl, jog mums taip rodo kalendorius). Tad ir Jūs, mielosios, pasidžiaukite, jog užvertėte vieną gyvenimo lapą ir pailsėjusios bei, esu tikra, kupinos naujų idėjų įžengėte į mokslo, žinių bei tobulėjimo laikotarpį!

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „new beginning gif“

Na, o šiuo įrašu, kaip ir buvo žadėta, pradedu rubriką „Savaitės stilingiausia“. (Paaiškinimą galite rasti paspaudę nuorodą: http://gravity-klubas.blogspot.lt/2016/08/sveikos-mano-mylimos-klubietes-ir-labai.html#more)
Kiekvienas mano vakaras pasipildė papildomu ritualu, kurį atlieku – peržvelgiu visų klubo narių profilius ir išsaugau jų aprangas. Taip beklaidžiodama ir rinkdama panelių derinius viską saugiai kaupiau savo kompiuterio aplankale. Galiausiai peržiūrėjusi visų dienų sukauptas fotografijas, nutariau, jog šios savaitės Stilingiausia tapo ganėtinai nauja mūsų klubo narė – Andrieji. Jos derinį pavadinau „Festivalio mergina“  ir tuoj sužinosite kodėl.


Už šią nuotrauką mano padėkos nusipelnė mūsų klubo narė Nina Sofia di Blasio.

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog derinyje visko kiek per daug, tačiau geriau pagalvojus supratau, jog šis vaizdas man yra ne kartą matytas. O regiu jį kiekvienais metais peržiūrėdama įvairių muzikos festivalių nuotraukas, todėl ši apranga yra visiškai „į temą“.

Pradėkime nuo pasirinktų drabužių. Internete galima rasti pačių įvairiausių patarimų apie tai, ką geriausiai rinktis dalyvaujant festivalyje. Na pirmiausia, reikėtų rinktis vasariškus drabužius, nes paprastai muzikos festivaliai vyksta būtent šiuo metų laiku, po atviru dangumi ir esant aukštai oro temperatūrai. Merginoms rekomenduojama vilktis šortus bei palaidines ant petnešėlių arba lengvo audinio sukneles. Pasiūlymas iš tiesų logiškas, nes paprastai festivaliuose būna tvanku ne tik dėl oro temperatūros, tačiau ir dėl žmonių gausos. Taip pat apsirengus kuo mažiau drabužių yra kur kas lengviau judėti minioje (tik žinoma, nesirinkite Ievos kostiumo).

Tik įsivaizduokite save šioje "masėje".

Labai svarbus akcentas yra batai. Suprantama, jog nevalia autis naujų ir dar nedėvėtų batų, nes ypač pasigailėsite, kai pastarieji nutrins. Geriausias patarimas būtų įsimesti dvi poras batų (ypač jei festivalyje ketinate praleisti ne vieną dieną). Pagrindiniai batai turėtų būti arba patogūs sportiniai bateliai arba atviros basutės. Na, o antroji pora turėtų jus apsaugoti nuo netikėto lietaus – žinoma, kalbu apie botus. Šiais metais ypač populiarios basutės lygia platforma: 


Tiesa, reikėtų pabrėžti, jog minėta avalynė labiau būdinga Lietuvoje. Užsienio festivalių dalyvės paprastai renkasi aulinius batus arba šiais metais taip pat populiarias suvarstomas basutes. Pateikiu keletą pavyzdžių iš šiais metais Kalifornijoje vykusio kasmetinio trijų dienų Coachella slėnio muzikos ir meno festivalio.


Ką vertėtų žinoti apie aksesuarus? Taigi, posakis „mažiau yra daugiau“ čia visai netinka. Priešingai! Šiais metais pastebėta tendencija, jog aksesuarų skaičius ypač padidėjo per pastaruosius keletą metų. Neatsiejama dalis yra akiniai nuo saulės ir kuo įmantresni tuo geriau! Taip pat kone kiekviena festivalio mergina pastebėta su galvos papuošalu (šiais metais tai įvairūs lankeliai puošti gėlėmis bei kiti aksesuarai). Štai kelios nuotraukos iš kasmetinio Lietuvoje vykstančio muzikos festivalio Granatos Live.


Prekės ženklo Reserved atstovai taip pat pataria, kas pavers Jus ryškiausia festivalio diva:
•  Džinsas, kuris išlieka vienu populiariausiu audiniu
• Skrybėlė ar kitas galvos papuošalas
• Išskirtinė rankinė, kurios galbūt nenešiotumėte įprastą dieną
• Kutai, kurie kelis sezonus iš eilės neužleidžia savo pozicijų
• Raštuotos palaidinės ar suknelės

Dabar, kai jau žinome, kokia apranga geriausia einant į festivalį, žvilgtelėkime į mūsų Savaitės stilingiausią panelę. Jei pradžioje galvojote, jog derinys nėra tinkamas, tikiuosi, jog padėjau pakeisti Jūsų nuomonę. Iš tiesų Andrieji atitinka visus reikalavimus. Jos derinyje yra džinsiniai šortai, madingas galvos papuošalas bei akiniai nuo saulės – viskas, ką galima rasti must-have sąraše. Taip pat aprangą papildo liemenėlė iš kutų ir sportiniai bateliai. Na ir žinoma, tatuiruotės bei chna pagyvina vaizdą ir atstoja įvairiausius papuošalus, kuriuos čia taip pat buvo galima panaudoti.

Nepamiršau paieškoti ir realaus atitikmens šiai mūsų klubo narės aprangai. Tai lietuvaitės nuotrauka iš jau anksčiau įraše minėto Granatos Live 2016 festivalio. Pridėjus stilingą galvos papuošalą bei keletą tatuiruočių, turėtume ne ką kitą, o realią Andrieji!


Maloniai lauksiu Jūsų nuomonės, pastebėjimų bei patarimų! Iki kito karto, mielosios!

~•«Denera»•~

4 komentarai:

  1. Pirmiausia maloniai nustebau, kai perskaičiau, jog stilingiausia išrinkai Andrieji - tai vienas tų žmonių, kuriuos lankyti vienas malonumas dėl visų galimų susigalvoti priežasčių.

    Iš pradžių keistas atrodė noras įrodyti, kad tai tikrai stilingas derinys, tačiau galų gale tai tapo savotišku ir smagiu žaidimu. Galbūt kitą kartą pakeičiau kai kurias formuluotes, kad visas kitas tekstas neskambėtų kaip pasiteisinimas, ar dar kas panašaus :) Skaityti tikrai buvo smagu, na, o topu tapo "realus" derinys - fantastiškai padirbėta ;)

    Išvada - pirmas blynas susivalgė labai skaniai tik uogienėje kiek per daug rūgštelės (nepasitikėjimo savimi ar tuo ką rašai - drąsiau ;) ) ^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na mane tikrai nudžiugino šis komentaras ir tai, jog kažkas skaito, domisi ir išreiškia savo pastebėjimus.
      Dabar galutinai įsitikinau, jog esi tikra profesionalė, nes manau, jog tik įgudęs rašytojas būtų taip tiksliai įžvelgęs, jog šiame įraše yra tikrai nemažai nepasitikėjimo savimi. Tačiau... Ne tuo, ką rašau. Nepasitikėjimas kyla iš riboto (kol kas) žinojimo bei mokėjimo apskritai rašyti blogą.
      Na ir paskutinis dalykas. Kai sugalvojau šią rubriką, mano vizija ir buvo tokia, jog išrinkusi derinį stengsiuosi parodyti (įrodyti), kodėl jis yra stilingas pasirinkdama konkrečius faktus. Gaila, jei įraše šmėkštelėjo pasiteisinimo šešėlis.
      Bet kokiu atveju, laukiu visų galimų pastebėjimų. Juk skaitytojo žvilgsnis "iš šono" padės tobulinti būsimus įrašus. :)

      Panaikinti
  2. Labai geras irasas. Viskas atitiko mano lukescius. Puikiai padirbeta :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, labai nudžiugau perskaičius šį komentarą. :)

      Panaikinti