2016 m. rugsėjo 26 d., pirmadienis

5 punktų sąrašas

Hello!

Kaip ir buvo žadėta dalinuosi su Jumis nauja rubrika "5 punktų sąrašas". Kas mėnesį (o gal ir dažniau) ketinu paskelbti sąrašą, kuriame puikuosis mūsų klubo merginų arba asmeniškai mano išrinkti penki tam tikri dalykai susiję su Mados Arena (MA). Šiandienos sąrašą sudarys Gravitiečių nuomone MA privalantys atsirasti realūs drabužiai/batai/aksesuarai.


1. Kombinezonai

Džinsiniai ir ne džinsiniai, uždari ir atviri, elegantiški ir vėjavaikiški...  Norim įvairovės! Keletą kombinezonų jau dabar turime MA, tačiau norint sukurti įspūdingesnių derinių reikėtų ir šiek tiek kitokio jų kirpimo. 

Pavyzdžiui, džinsinių, su stambiomis petnešomis ir susegamų sagtimis, taip pat oversized tipo.

Prie džinsinio kombinezono puikiai tinka tiek aulinukai, tiek basutės, tiek aukštakulniai. Toks batų pasirinkimas praplečia derinio kūrimo galimybes, o batelių MA pasaulyje tikrai netrūksta. Džinsinį kombinezoną įsivaizduoju daugelyje derinių. Vienas tokių - country stiliaus, kuris galbūt labiau tiktų teminiam vakarėliui, o tam pakaktų kombinezono platėjančiomis kelnėmis, aulinių batų bei skrybėlės. Šiek tiek bohemiškam stiliui pasirinkčiau laisvą kombinezoną, aukštakulnius, margaspalvę skarelę ir maišo tipo rankinę. Taip pat yra galimybė su šiuo drabužiu atrodyti sportiškai, pasirinkus paprastą baltą palaidinę ir sportinius batelius.
Kadangi pati labai mėgstu elegantišką stilių, tai negaliu nepaminėti būtent šio tipo kombinezonų. Labiausiai akį traukiantys būtų nude spalvos ir aksominiai.
2. Mokykliniai sijonai

Mokykla dažniausiai asocijuojasi su vasaros pabaiga ir krūva namų darbų... Vis dėlto ir čia galima atrasti lobių! Kalbu būtent apie mokyklinius sijonus. Ar kada atkreipėte dėmesį į tai, kaip gražiai atrodo uniformos? Mokykloje tiesiog dievinau savo klostuotą bordo sijoną. Panašu, jog ir kelios klubietės sutiko su šia nuomone. Taigi, mes labai labai norim šio tipo sijonų!
3. Rankinės su kutosais

Nepamenu kuriuo laikotarpiu, tačiau šios rankinės tikrai buvo madingos. Atrodo, jog dar praėjusiais metais kutosai į mados pasaulį veržėsi visu pajėgumu. Na galiu pasakyti, jog jie žavūs ir dabar, todėl Gravity klubo narės be galo džiaugtųsi galėdamos pasipuikuoti šiomis rankinėmis.


4. Sportiniai bateliai

Negalėčiau pasakyti, jog MA trūksta sportinių batelių, tačiau jie ne visai tokie, kokių norėtume. Šie daugiausia tinka sportiniuose deriniuose, todėl yra sunku rasti galimybių juos panaudoti "kitur ir kitaip". Juk dar ir dabar realybėje jaučiamas sportinių batų karaliavimas ir man asmeniškai jis labai prie širdies. Būtų nuostabu MA sulaukti vardinių sportbačių (Nike, Adidas), o mano didžiausia svajonė būtų balti Nike Air Max.


Iš tiesų ši sportbačių manija iš pradžių man pasirodė keista. Vis mąsčiau, kaip galima kas dieną vaikščioti su batais, kurie skirti sportuoti. Vis dėlto sulig kiekviena diena ši idėja man tapo vis artimesnė, o dabar tai vienas mėgstamiausių mano aprangos akcentų. Keisčiausia tai, jog niekad nebūčiau pagalvojus, kad tokio tipo batai gali gražiai atrodyti ne tik prie kelnių, bet taip pat ir sijono ar suknelės. Vienareikšmiškai, tokie batai tiesiog privalo atsirasti mūsų MA drabužinėse!

5. Akiniai

Ne, kalbu tikrai ne apie akinius nuo saulės, nes jų turime pakankamai ir net gi labai stilingų. Man asmeniškai trūksta paprastų kasdienių akinių, tačiau tokių, kurie būtų dar ir madingi. Manau, kad kiekviena peržvelgus MA turimus akinius dar bent keletą minučių liktų nesupratusi, kur ir kaip juos panaudoti (nors nepasakyčiau, kad jų turėtume daug). Ir čia skubu pasakyti, jog visa tai negalioja nuotraukoje esantiems paskutiniesiems akiniams, nes jie ne tik geriausia ką turime, tačiau apskritai madingi ir gražūs.



 Na, o tas didžiulis noras akinių tikriausiai kyla iš to, jog ir pati realybėje juos nešioju ir net gi esu šiek tiek dėl jų pamišus.. Tikriausiai jei tik galėčiau, įsigyčiau bent 6 poras! Tad ir leisdama laiką virtualiame žaidime, norėčiau, kad kartais mano lėlė labiau primintų mane, o tai puikiai pavyktų su akiniais. Na ir bet kokiu atveju, manau, daugelis sutiktų, jog akiniai gali būti puikus stiliaus akcentas, jei tik tinkamai juos pasirinksite.


O kokių gėrybių atrasti Mados Arenoje norėtumėte Jūs? Pasidalinkite savo mintimis.


                                                                                 ~•«Denera»•~

6 komentarai:

  1. Ooo, koks geras įrašas! Kokios šaunios mintys! Pritariu absoliučiai viskam. Vietoj to, kad kurtų visokius fantastinius rūbus, žaidimo kūrėjai galėtų tikrai stipriau pasidarbuoti ties tomis apytuštėmis kategorijomis. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, Kylie. Kaip smagu, kad sulaukiau ir daugiau bendraminčių. Tikrai taip, fantastinės tematikos drabužiai jau labai pabodo, norėtųsi daugiau kasdienių bei populiarių akcentų savo drabužinėse. Na, galbūt žaidimo kūrėjai kada nors į tai atsižvelgs, nes šiuo metu atrodo, jog jiems išseko idėjos. :)

      Panaikinti
  2. Puikus įrašas! Labai keista ir neteisinga, jog keli skirtingi blog'ai vienu metu sugalvojo pateikti tokius įdomius, skirtingus ir originalius įrašus apie MA, kai šiaip vyrauja tik naujų akcijų/kolekcijų pristatymai ^^

    Priešingai nei Kylie iš pagrindų sutinku tik su pirmu punktu, na, ir galbūt ir rankinių su kutais būtų smagu dar gauti. Paskutinė buvo... turbūt... iš 2014 kovo žaidimo "Pavasarinė nuotaika"??? (https://static-ladypopular.com/ladypopular/v3/img/thumbs/bag-249.png) O antroji pasirodė tik šią vasarą, ir tai tai buvo kuprinytė :) Bet laaaabai žavi. Norėčiau dar - tamsesnių spalvų ^^

    Bet išties labiausiai juk norėjau pakomentuoti kombinezonus. Iki šiol negaliu atleisti kūrėjams, kad iš senosios versijos neperkėlė šio: http://i278.photobucket.com/albums/kk82/surmulys/Galapagai%20Mikutaviius%202012_04_26_06_21_09_zpsv7unnxbs.png

    Sukūriau iš jo tik šį vienintelį derinį, tačiau iki šiol gailiuosi, kad negaliu jo perkurti naujoje versijoje :/

    Lauksiu ir kitų įkvepiančių ir įdomių įrašų ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labas, Luna! Ačiū už įvertinimą. :)
      Buvo labai sunku tilpti į penkias daiktų kategorijas, nes jų buvo kur kas daugiau. Atvirai kalbant, jei galėčiau, tai tikriausiai iš pagrindų pakeisčiau MA kuriamus drabužius. :D

      Panaikinti
  3. Šaunus įrašas, Den! Tik abejoju, jog turėtumėm jausti kažkokių rūbų kategorijų trūkumą, nes šiaip visko yra iš ties nemažai, tik galbūt mes nesugebame išsirinkti. Šiaip ką tik noriu pridurti - kad mums tikriausiai labiau trūksta ne kažkokių konkrečių rūbų, o tiesiog kažkokio stiliaus rūbų. Nes kiek pastebėjau kūrėjai orientuojasi tik į tokius rūbus, kurių paprastame deriny (aišku, be kūrėjų jau sukomplektuoto), nepanaudosi. O va norėtųsi, kad kūrėjai daugiau pieštų kokio STREET, RETRO ar GOT style rūbelius. ^^

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Koks šaunus pastebėjimas!

      Dabar pagalvojau, kaip fainai būtų, jei ir pati drabužinė būtų suskirstyta pagal stilius.

      Ir žinoma, aš visom keturiom už Street ir Retro drabužius! Dar su malonumu čia pridėčiau Bohemian ir Grunge rūbelius.

      Panaikinti