2016 m. rugsėjo 25 d., sekmadienis

Savaitės stilingiausia Nr. 3


Labas vakaras! Šįkart įrašas bus kiek kitoks nei įprastai. Išrinkau ne vieną, o net tris Gravity klubo nares, kurių aprangos man ypač patiko. Galiu pasakyti, jog visos jos ganėtinai skirtingos, todėl man buvo ne mažas iššūkis visas aprangas tinkamai išanalizuoti. Kaip ir minėjau, šį kartą pakeičiau įrašo tipą, todėl daug netuščiažodžiaudama kviečiu paskaityti!

Pirmoji, Nath ir jos elegantiškai grėsmingas derinys. Kurį laiką stebėjusi šią mūsų klubo narę, galiu pasakyti, jog jos deriniai dažniausiai būna griežti. Šį kartą ji pasirinko raudonos ir juodos spalvos derinį, kuris kruopščiai pabrėžė įkūnytą personą - valdingą ir drąsią merginą. Ši apranga yra dvejopa: iš vienos pusės atrodo poniška ir prabangi, tačiau atradau ir šiek tiek magiškų elementų. Ilgi raganiški nagai, kūnas padengtas chna tatuiruotėmis ir mistiškas žvilgsnis, kuris regis per kelias sekundes galėtų bet ką sustingdyti - štai toks paslaptingas man pasirodė šis įvaizdis.


Taip, ši apranga šiek tiek tematinė ir tikriausiai todėl mane taip užbūrė. Neteko ilgai galvoti, ką gi šį kartą primena Nath, nes tik pamačiusi aprangą supratau, jog pirmasis į galvą šovęs vaizdinys - Raudonoji Karalienė (Red Queen) iš filmo "Alisa stebuklų šalyje" ("Alice in Wonderland"). Negaliu pasakyti, kodėl konkrečiai šis personažas, tačiau yra sakoma, jog pirma į galvą atėjusi mintis yra teisingiausia ir todėl Nath man tapo tikrų tikriausia Raudonąja Karaliene.


Antroji, Carela, kuri į mūsų klubo gretas įsiliejo dar šį mėnesį. Ir tik pamanykit, pirmą kartą užėjusi į jos profilį (juk reikia apžiūrėti naują narę) tuoj pat susižavėjau jos stiliumi, o derinį, kurį atradau, akimirksniu išsisaugojau savo kompiuteryje. Šis švelnus paprastumas man priminė, jog kartais nereikia norėti įmantrybių, kad ką nors sužavėtum ar priblokštum. Šviesios spalvos suteikia deriniui lengvumo ir gaivumo, kurio ypač trūksta prasidėjus rudens sezonui. 

Na, o pamačius rankoje išmanųjį iškart supratau, kokios profesijos atstovę primena Carela. Neabejotinai, tai renginių organizatorė. Žinote tas darbštuoles, kurios tiesiog dievina organizuoti draugų susibūrimus, yra super aktyvios ir veiklios, o vėliau nusprendžia, jog tai gali tapti realia jų profesija? Tai štai, panašu, jog tokią merginą turime savo klube. Man tai priminė serialo "Kerštas" ("Revenge") aktorės Ashley Madekwe įkūnytą veikėją Ashley Davenport, kuri dirbo renginių organizatore ir tuo pačiu pasižymėjo itin stilingomis aprangomis. Na, o mobilusis rankoje šiuo atveju simbolizuoja aktyvumą ir rūpinimąsi, jog viskas įvyktų laiku. Šaunuolė Carela išlaikė moterišką žavesį, spalvinė gama žiūrisi išties maloniai, o aš dar ne kartą užsuksiu pasigrožėti tolimesniais jos deriniais.


Trečioji, Andrieji. Pradedu manyti, jog rubriką "Savaitės stilingiausia" reikėtų pervadinti į "Savaitės stilingiausias Andrieji derinys". Iš tiesų, ši mergina mane stebina. Pirmiausia, niekad nemaniau, kad pamėgsiu tokį šiek tiek gotišką stilių ir štai visai be jokių pastangų, tartum spragtelėjus pirštais, nebegaliu atplėšti akių nuo šios žavingos ir tuo pačiu maištingos tamsumos. Kojinės-katės čia įneša subtilią intrigą, tartum sakytų, jog tai visai ne švelni katytė, o paslaptinga katė, galinti parodyti aštrius nagučius. Tatuiruotės jau tapusios Andrieji vizitine kortele, kaip ir tamsūs drabužiai bei maištingas stilius. Man labai patiko šviesių garbanų idėja, sukūrusi tarytum blogo angelo įvaizdį. Tikiuosi Andrieji nepames šio stiliaus, nes jį valdyti jai puikiai sekasi. 

Šį kartą tiek. Ačiū, kad skaitote ir iki kito karto!

~•«Denera»•~

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą