2017 m. balandžio 23 d., sekmadienis

Nominacijos

Sveikos, mielosios žaidėjos! 

 Šiandien sveikinuosi su panašiu dalyku, kuris jau buvo klube. Trumpai apie viską: klubo merginos renka, kuriai gi klubietei turėtų atitekti vienokia ar kitokia nominacija.
Pirmieji rinkimai jau įvyko ir šiandien skubu pristatyti jų rezultatus, kurie pasiskirstė labai įdomiai. Nieko nelaukim, pristatau Jums pirmąją nominaciją:

,,Darbštuolė'' - 
t.y daugiausiai nuveikusi klubo labui. Gali būti labai daug aukojusi ar dar kitaip gerinusi klubą.

Kaip matote nugalėjo Denera! Sveikinimai jai!
Balsavusios savo pasirinkimą argumentavo taip:
,,Tiek dalyvauja klubo pokalbiuose, kiek klubo blogo įrašų yra susukusi ir darbo įdėjusi. Tikra barbė devyndarbė! :)''; ,,Praturtinus klubo blogą savo nuostabiais, įdomiais įrašais.''; ,,Ši panelė net neturėdama laisvo laiko ar net sirgdama gyvina mūsų klubą ir blogą!''





,Linksmiausia'' -
ta kuri labai labai daug juokėsi, prajuokino kitus arba praskaidrino nuotaiką.

Pamenat, sakiau, jog rezultatai pasiskirstė labai įdomiai. Štai įrodymas! Laimėjo net dvi panelės. Didžiausi sveikinimai Nath ir Clarkei. Ir toliau būkite linksmutės mūsų klube!
,,Nath , su ja nenuobodu, nes ji linksmina visas klubo nares :)''; ,,Net negalvodama pasirinkau Clarkę, nes teko daugiausiai su ja bendrauti iš klubo. Kai buvau nuliūdusi, nes sužinojau ligos diagnozę, ji net tada sugebėjo prajuokinti.''.




,,Stilingiausia'' -
labiausiai sužavėję ir privertę netekti amo deriniai.

Šiame ture varžėsi dvi merginos - aš (Elizabetė) ir Arabela. Vos vieno balso skirtumu nugalėjau aš - Elizabetė. Šypsena nedingo veide skaitant argumentus: 
,,Kasdieninius drabužius paverčia podiumo karalienėmis.''; ,,Tai viena iš panelių, kurios profilius visada lankau, nes jos deriniai yra nerealūs, madingi ir gražūs.''.





,,Šnekutė'' - 
daugiausiai plepėjusi ir gyvinusi klubo pokalbius.

Vėl gi vos vieno balso skirtumu nugalėjo Elizabetė. Deja, tačiau nebuvo nei vieno argumento 😩










 ,,Draugiškiausia'' -
labiausiai užjautusi, patarusi, padėjusi, prajuokinusi. Ta, kuri labiausiai jus vertė šypsotis ir mintyse sakyti ,,Ačiū, kad esi''.

Čia taip pat nugalėjo Denera. Linkiu neprarasti šio titulo ir toliau patarti, padėti, užjausti mūsų klubo nares. Ačiū už tavo sukeltas šypsenas! 
,,Ji ir patarė, ir prajuokino, ir bendravo, ir ačiū jai už viską :)''; ,,Neturiu žodžių...''









Tikiuosi patiko šis įrašas, kartu su manimi pasidžiaugėte nugalėtojomis. Nuomonių ir visko kas tik šaus į galvelę, lauksiu komentaruose :) 
Pabaigai nuotrauka su visomis nugalėtojomis: 
Nath, Denera, Elizabetė, Clarke


Su jumis buvo Elizabetė.

4 komentarai:

  1. Labai įdomus, tačiau ne toks ir tikslus įrašas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū ir už pagyras, ir už išsakytą nuomonę, kuri man labai svarbi. Galbūt plačiau papasakotum, kur norėtum daugiau tikslumo?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai smagu, kai senosios tradicijos nėra užmirštamos, ir po tam tikro laiko vėl atkuriamos. :) Pats įrašas labai šaunus, tekstukas taipogi labai lengvai skaitėsi, tačiau norėtųsi vietoj tų skritulinių diagramų ko kito. Galbūt kokių statulėlių su tos nominacijos pavadinimu, ar kažko panašaus. Tačiau galbūt tik man čia nesižiūri tos diagramos. :D Šiaip ar taip, labai džiugu, kad prisijungei prie blog'o komandos (jetzz, blog'o kolektyvas vis pilnėja čia nuostabiais žmogiukais! :D). Didžiausios sėkmės! :*

    - Domcė.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, Dominyka, už komentarą! Nuomonės apie teksto sandarą man yra be galo svarbios. Dėl statulėlių - tikrai pro akis šio nepraleisiu ir atsižvelgsiu į tavo prašymą ☺ Tačiau diagramos vis tik liks(bent kol kas taip manau :D), kadangi noriu, jog skaitytojos ir klubietės matytų, kaip išsidėstė balsai :)
      Man taip pat be galo džiugu, jog turėjau galimybė prisijungti prie šios šaunios komandos. Ačiū už gražius žodžius ♥

      Panaikinti