2017 m. sausio 2 d., pirmadienis

Mėnesio stilingiausia #Gruodis

Sveikinuosi su Jumis jau Naujaisiais metais!

Didžiausios metų šventės jau praėjo ir įžengėme į 2017-uosius metus. Daugeliui žmonių gruodžio mėnuo buvo vienas užimčiausių ir ne tik dėl Kalėdinės karštinės, tačiau taip pat ir dėl profesinių aspektų: mokyklose baigiamieji atsiskaitymai, universitetuose prasidėjo egzaminų sesija, darbuose stengiamasi užbaigti pradėtus metų projektus, sutvarkyti visus dokumentus ir naujus metus pradėti verčiant švarų popieriaus lapą. Šiame užimtame rate sukausi ir aš, tačiau stengiausi nepamiršti ir klubo blog'o, tad radusi laisvo minutę bėgdavau pasižvalgyti po klubiečių profilius. Tad šiandien pristatau gruodžio mėnesio stilingiausią panelę, mūsų klubo prezidentę Paulą. Taip pat šiame įraše savo nuomonę apie derinius išreiškė kita klubo narė - Nath.

1. 
Derinys man labai primena žymiąją Blair Waldorf (kurią įkūnijo aktorė Leighton Meester) iš serialo „Gossip girl“ („Liežuvautoja“). Rudi plaukai, aukštakulniai, skraistės tipo viršutinis rūbas ir nedidukas, Chanel stiliaus rankinukas, kuriuos taip mėgo mano minėta veikėja. „Gossip girl“ buvo mano mėgstamiausias serialas paauglystės metais, kurį žiūrėdavau su didžiausiu susižavėjimu. Serialo merginos, jų gyvenimas ir ypač stilius atrodė lyg kiekvienos mergaitės svajonė, tad visai nenuostabu, jog dar ir dabar pamenu Queen B (taip Blair Waldorf buvo tituluojama seriale) stilių. Čia trūksta tik plaukų juostos arba lankelio – pagrindinio šios veikėjos aprangos akcento.
Iš tiesų, tai labai paprastas, jaukus, bet tuo pačiu ir žavingas derinys. Manau, jog klube turime savąją Queen B!

Nuostabus makiažas ir gražus derinys, tik avalynę keisčiau į batelių tipo aukštakulnius. Taip pat prieš šios šukuosenos labai norėtųsi skrybėlės arba paprastos kepurės. - Nath

2.
Kuklu, bet išraiškinga. Džinsai man visuomet simbolizuoja laisvumo ir kasdieniškumo pojūtį, tačiau yra begalės atvejų, kai džinsai pritaikomi tokiuose deriniuose, apie kuriuos nė nepagalvotum. Tai ir yra vienas iš tų derinių. Ilgas gėlėtas paltas, prabangi miniatiūrinė rankinė, dėmesį atkreipiantis vėrinys - elegancija, kuri puošia paprastas laisvalaikio kelnes ir universalią palaidinę bei batus.
Beje, šis derinys man labai primena Kalėdinį apsipirkimo maratoną, kai išsiruoši šturmuoti parduotuves. Žinai, jog diena bus ilga, todėl apsirengi patogiai, tačiau nebūtume mes merginos/moterys, jei vis tiek neapsivilktume ko nors elegantiško ar žaismingo. Tikiu, jog ne aš viena negaliu apkęsti išsireiškimo "nesvarbu kaip, svarbu patogu/šilta". Ačiū Paulai, jog taip gražiai įprasmino kuklumą ir gracingumą.

Derinys labai dailus. Akį traukia raudona palaidinė, kuri užgožia kitus rūbus. Ar ją keisčiau? Ne. Nors man ir patinka šis paltas, bet būtent šioje aprangoje jį pakeisčiau į kitą. Ir vėlgi norėtųsi skrybėlės arba kepurės. - Nath

3.
Tikras Naujųjų metų kvapas! Tikriausiai kitaip ir neįsivaizduočiau prabangaus Naujųjų metų šventinio derinio. Ilga, gundančiai perregima suknelė, purūs balti kailinukai ir žaismingos garbanos mane tikrai pakerėjo, o prieš akis kažkodėl iškilo vaizdiniai iš filmo „The Great Gatsby“ („Didysis Getsbis“). Šiame filme stilius kiek kitoks, nei Paulos sukurtame derinyje, bet mane labiau intriguoja pati filme vyraujanti atmosfera, ypač Džėjaus Getsbio rengiamuose vakarėliuose. Būtent tą šventinę dvasią aš ir įsivaizduoju švenčiant Naujuosius metus, o Paula pataikė tiesiai į dešimtuką, pasirinkdama tokią aprangą.

Elegancijos įsikūnijimas, tačiau pėdkelnės čia atrodo nereikalingos. Šukuosena ir veidelis - tiesiog tobula. Gražiai atrodytų ant rankos uždėta kokia nors apyrankė. Na, o reziumė - puikiai padirbėta. - Nath


Štai toks žiemiškas ir šventiškas įrašas keliauja pas Jus. Ačiū, kad skaitote.


~•«Denera»•~

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą