2016 m. gruodžio 27 d., antradienis

Weekend Competition #26





Labuka!
Atsiprašau už šį kiek vėluojantį įrašą. Ech, tos šventės sujaukė visą mano dienotvarkę :D Tik dabar atradau laisvą minutėlę pristatyti Jums naują klubo konkursą "Weekend Competition #26". Tačiau apie jį kiek vėliau. 


Visų pirma prisiminkime 25-ąjį konkursą. Jo tema buvo "Spalvos". Ištikimiausios skaitytojos turbūt jau žino, kad jį laimėjo ir antrąją pergalę iš eilės iškovojo klubo narė Lady-Aistė. Sėkmę jai atnešusį derinį matote dešinėje :) 
Balsavusios už Aistę savo pasirinkimą argumentuoja taip:

"Mano manymu, ši panelė labiausiai atitiko temą, viskas buvo suderinta, skoninga. Aprašymas nebuvo "suplaktas", bei man labai patiko. "

"Derinukas labai paprastas, bet jaukus. Mėgstu neperkrautą stilių"

"Argumentų neturiu :) Tiesiog labai patraukė akį derinukas ir jo spalvos"






Štai ir viskas, ką norėjau pasakyti apie senąjį konkursą. Laikas pristatyti ir naujausiąjį konkursą. Šis konkursas turėjo šventinę temą, kuri buvo "Kalėdinis vakaras". Temos pristatomąjį paveikslėlį matote kairėje. Klubo narės turėjo užduotį sukurti šventišką derinį, kuris tiktų jaukiam, šiltam pasibuvimui su šeima.







Weekend Competition #26 dalyvės



 "Štai ir mano šilto vakaro derinys. Su šeima jaukų Kalėdų vakarą susėdam, pasiimam šiltus dekius, apsiklojam, išsiverdam karštos kakavos arba arbatos, valgome mandarinus ir žiūrime filmus. Tada būna jaukiausios ir linksmiausios Kalėdos. Juk reikia tiek nedaug, kas pasijustume laimingi :) Linksmų Šv. Kalėdų!"- _RiverA_



"Jokių įmantrių kalėdinių tradicijų turbūt šeimoje neturime. Kūčių vakarą susėdame prie bendro stalo kartu su šeima, keičiamės dovanėlėmis. Per Kalėdas aplankome toliau gyvenančius giminaičius. Kalėdų  turbūt labiau laukiu ne dėl dovanų, o dėl buvimo su šeima ir retai matomais giminaičiais"- Storma













Šį kartą turime tik 2 dalyves. Kitos turbūt neatrado laiko sudalyvauti. Per šventės juk nesėdime "prilipę" prie žaidimo :D
Kad ir kaip bebūtų, vis tiek reikia išrinkti nugalėtoją. O geriausia komisija esate Jūs, todėl kviečiu visas skaitančius užpildyti šią apklausą.

---------------------------
Weekend Competition #26 nugalėtoja:







0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą