2017 m. sausio 21 d., šeštadienis

Weekend Competition #28


Sveiki!
Klube prabėgo dar viena konkursinė savaitė, todėl skubu pristatyti naujausią konkursą. Klube  vyko Weekend Competition #28.  Tačiau jo apžvalgą palikime vėlesniam laikui. Visų pirma noriu kartu su Jumis prisiminti praėjusi 27-ąjį konkursą. 

Jo tema buvo "Žiema". Manau, dalis skaitančių šį blog'ą jau spėjo pamatyti nugalėtoją praėjusio įrašo gale. Ogi konkursą laimėjo Širšė! Ši mergina savo konkurentes paliko užnugaryje surinkusi 50% visų balsų. Šiai merginai tai pirma pergalė šiame konkurse ir, jei neklustu, pirmas dalyvavimas :) Puikus pasirodymas! Balsavusios už Širšę savo pasirinkimą argumentuoja:

"Man šis derinys labiausiai priminė žiemą, bei buvo mano manymu gražiausias."

"Turbūt labiausiai sužavėjo aprašymas ir tai, kaip smagiai jis atitiko derinį. Žinoma, akį traukia ir drabužiai iš neseniai buvusios kolekcijos."

"Žiemos vėjas, besidraikantys plaukai.... bandymas ranka užsidengti nuo vėjo. Čia ausinės puikiai tinka. Paltukas šiltas ir elegantiškas. Visa tai sudėjus derinys tiesiog puikus. :)"

"Vienareikšmiškai Širšė! Derinys stilingas ir žiemiškas, aprašymas - nuotaikingas ir tiesiai į dešimtuką. Patinka viskas - ypatingai batai ir jų spalva. O šio palto tokiame amplua dar nesu mačiusi. Puikus sprendimas! "

"Širšės derinys paprastas, bet žavus, bei mano nuomone, geriausiai atitinkantis temą. Taip pat derinys pasižymėjo puikia spalvų gama. O pagrindinė priežastis, kodėl pasirinkau būtent šį derinį - tai man be galo patiko merginos poza ir šukuosenos pasirinkimas. Atrodo, lyg pūstų vėjas, ir Širšė ranka saugotųsi nuo jo, bei vėjas plaikstytų jos plaukus. :)"






Tiek norėjau pasakyti apie praeitą konkursą, o dabar atėjo ir naujojo eilė. Taigi, pristatau Weekend Competition #28. Jos tema buvo "Profesijos". Profesijų įvairovė yra labai didelė, Todėl konkurso dalyvės tikrai turėjo, iš ko rinktis.









WEEKEND COMPETITION #28 dalyvės:







"Pati netikiu jokiais ekstrasensais, būrėjom, horoskopais, bet pirma mintis šovusi į galvą pamačius šios savaitės temą- būrėja :D Nors tai net ne profesija! :D"- Širšė













"Storma šį kartą nusprendė išbandyti fotografės profesiją. Pasiėmė fotoaparatą į rankas ir išėjo į medžioklę :D Fotografės neturiu tam tikros specialios aprangos, todėl pasirinkau tiesiog paprastą kasdienišką derinį :) "- Storma














Tiek dalyvių šiam kartui. Jos visos nori laimėti, tačiau, kad išrinktume nugalėtoją, prašau visų skaičiusių užpildyti šią apklausą!

----------------
WEEKEND COMPETITION #28 nugalėtoja:




0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą