2017 m. liepos 1 d., šeštadienis

Birželio ikonos

Labas vakaras.

Kaip ir buvau sakiusi, „Mėnesio stilingiausios“ įrašus praplėčiau viso MA lygiu. 
Tik pirmiausia pagalvojau, jog pavadinimas buvo labai prastas, nes iškart brukdavo idėją, kad tik įrašuose esančios panelės yra gražiausios, o taip nėra. Antra, šio pobūdžio įrašai yra paremti tik mano asmenine nuomone, tad vėlgi tas vienos ar kelių panelių išskyrimas, kaip „stilingiausių“ buvo gana netikslus. Ir kaip visada, įrašo pavadinimas tapo didžiausia problema, nes niekaip nesugalvojau tinkamo.
Bet tai  už mane atliko ant stalo gulintis Agnės Jagelavičiūtės žurnalas „Aš - ikona“. Ir kaip ji pati sako - „kiekviena moteris ar mergina yra ikona“. Va ir pavadinimas, be jokių aukštesniojo laipsnio formų, kurios nori nenori kažką ima ir išaukština.

O kas toliau? O toliau nuostabios merginos ir dar nuostabesni jų deriniai, kurių specialiai tikrai neieškojau, o paprasčiausiai „užmačiau“, susižavėjau ir dalinuosi su visomis. 

Konkretaus derinių ar panelių skaičiaus taip pat nėra. Viskas priklauso nuo to, ką atrasiu beklajodama po MA pasaulį.
Žvilgtelėkim į birželio mėnesio deimančiukus.

Eve123

Retro-vintažinis-70-ųjų įvaizdis su trupučiu šiuolaikinio skonio aksesuaruose ir makiaže. 
Kitaip tariant, šių dienų Norma Bates, tik kur kas jaunesniame kūne ir įtakota šiuolaikinių mados tendencijų.
Labiausiai nustebino palaidinės ir suknelės sujungimas. Nė nepagalvojau, kad šitą suknelę galima panaudoti kaip ilgą, susiaučiamą liemenę, o pamačius pas Evę ir pati užsimaniau tokio derinio. Eve, tau leidus greitu metu pasiskolinsiu idėją!


Štai toks „patiuninguotas“ vaizdas iš karto šovė į galvą. Tvarkinga, klasikinė, beveik ideali moteris.

Eve123

Gerai, kad kasdien balsuodavau už Evę, tai ir derinių pro akis nepraleisdavau. 
Čia viskas naujoviška ir modernu, nė iš tolo neužuosi tų 70-ųjų iš pirmojo derinio.
Dar neseniai Lovely Pink interviu kaip tik paminėjau, kad mano mėgstamiausios aprangos detalės yra bet kokie plėšyti džinsai ir odiniai/džinsiniai švarkeliai. Tai jau be kalbų, kad šitas derinys man tikrai artimas širdžiai. 
Iš kitos pusės, nors aprangos akcentai gana „klišiniai“, bet vis dar labai populiarūs ir neatsibostantys.
Ir šita šukuosena kažkodėl pas visas žiūrisi labai natūraliai, duoda tokį Beyonce vibe'ą, o ant mano lėlės atrodo, kaip TA grindų šluota (cotton yarn mop). Bet kaip smagu, kad dauguma lėlių labai autentiškos ir ne visoms tinka tas pats, kaip ir realybėje.

ElenaGilbert17

Prabangus house-party, su daugybe vienaip ar kitaip pagarsėjusių žmonių. Kitaip čia ir neįsivaizduočiau. Net ir fonas, kaip pagal užsakymą. 
Apskritai mane sužavėjo ta vasariška harmonija visame kame - tiek foninė aplinka, tiek derinys, o ypač lėlės veidas: įdegusi oda, strazdanos, rausvi skruostai. Visas komplektas.
Ir dar tas kontrastas, tarp realių ir MA orų. Toks jausmas, kad MA turi savo atskirą klimatą.


Kiek kartų filmuose esam matę panašias vietas? Daug. Kiek kartų juose vyko vakarėliai? Taip pat daug.
Tik Elenos lėlę matau tokiame labiau rafinuotame ir elitiniame vakarėlyje, o ne Project X šėlionėse iki visiško nusitašymo.

SATI

Esu labai nustebus, kad anksčiau niekada nepastebėjau, kokią išskirtinę lėlę turi Sati. Nors ją pačią, kaip žaidėją, tikrai žinau, bet lėlės nepastebėjau. Gal dėl to, kad ir pati seniau nesureikšmindavau to išskirtinumo, o dabar tik to ir teieškau.
Dieviškas lėlės veidas! Panašiai kaip ir Evė, Sati taip pat susikūrė ilgalaikį veidą. Manau, kad dabar tikrai atpažinčiau, jog tai būtent ji. 
O dar labai smagiai žiūrisi apranga. Apskritai tie du rūbai yra tokie dviprasmiški: gali atrodyti, kaip įprasti kasdieniai rūbai, t.y. lengvas paltukas ir romperis (nesu tikra ar taip ir verčiasi) arba kaip naktiniai. Tai šiuo atveju - pastarasis variantas.
Žinot, kai filmuose rodo turčių gyvenimą ir moterys rytais atsikelia jau būdamos gražios, o jų naktiniai rūbai tokie stilingi, kad bent jau aš su jais net ir į gatvę išeičiau... Tai čia būtent tas atvejis.

 

Tiesiog iš karto prisiminiau „Liežuvautojos“ fashionistas... Čia žmonės ryte atrodo taip gražiai, kaip aš net dienos metu nesugebu... 

SATI

Nerealiai patiko! Toks jaunatviškas ir laisvas derinys. Sakyčiau, kad primena laikotarpį nuo 80-ųjų iki 2005-ųjų, kada vėl į madą atėjo spalvoti bei ryškūs rūbai ir patys riedučiai dar buvo ganėtinai populiarūs, kiek prisimenu net ir filmų apie riedutininkus buvo nemažai. Bet čia iš esmės viskas kur kas skoningiau. Reikėtų nebent „kliošinių“ kelnių.
Ir dar vos nenualpau, kai pamačiau tą skarelę ant galvos. Iš kur?! Taip norėčiau...

Dalia

Po šito derinio teko pasikapstyti Dalios galerijoje. Tada įsitikinau. Ta lėlė tokia nežemiška! Apranga sako viena, o veidas ir kūnas - visai ką kita. Lyg įsprausta į XXI a. rėmus, bet atkeliavus iš kažkur kitur. Ir tikrai neslėpsiu, kad man tai viena gražiausių lėlių visoje MA, nors kaip ir Sati, Dalią atradau visai neseniai.
Kad derinys stilingas, tai nereikia nė sakyti, bet visa kita atrodo be galo stebuklingai. Ir tuo pačiu labai kietai. 
Siūlau pasižvalgyti Dalios galerijoje, pamatysite, kaip gražiai ji perteikia savo stilių. 



Baigusi įrašą pastebėjau, kad vis kas nors man primena kažką iš filmų ar serialų. Bet kai jau esi kino maniakė, tai...

Gero vakaro. Iš tiesų tai jau beveik nakties.



-Dani-





2 komentarai:

  1. Puikus įrašas! Tobulėji Denera. Pradedi įterpinėti ir daugiau iliustracijų, kurių kartais pritrūkdavo, nekabini žodžių į vatą ir tiesiog augi kaip rašytoja. Kaip smagu visada užsukti į Gravity klubo blog'ą ir paskaitinėti straipsnius. Jūsų klubo blog'as yra originalus vien tuo, kad nerašo ištisai apie naujas kolekcijas/žaidimus kas yra pagirtina. Visoje MA jau tokių blog'ų yra per daug, o čia toks ramybės kampelis kaip sakant yra. Tik pastebėjau, kad tik tu keli įrašus. Ar tik tu likai rašanti blog'ą?
    Bet kokiu atveju, nuostabu įrašas ir lauksim tolimesnių įrašų! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu paskaitau savo senus įrašus, tai matau, kad dabartiniai kažkaip geriau atrodo, bet realiai tai pati ne visai pastebiu tą augimą, dėl to yra nerealus jausmas, kai kažkas iš šalies tai pasako! Ačiūūū!

      Hmm.. Na kaip ir pagrindinė rašytoja blog'e tai tikriausiai likau viena. Kitos panelės negali skirti tiek laiko, o būtent laiko čia reikia labiausiai ir ne tik kad parašyti įrašą, o pirmiausia - sugalvoti apie ką rašyti. :\

      Panaikinti