2017 m. liepos 31 d., pirmadienis

Liepos ikonos

Labas vakaras.
Nusprendžiau, kad šiam įrašui pasikviesiu pagalbininkę. Pagalvojau, kad būtų įdomu pamatyti kaip tą patį derinį vertina kitas žmogus, nes man dažnai kyla tam tikros asociacijos, kurias pačiai sunku paaiškinti. 
Kadangi pastaruoju metu Clarke degė entuziazmu ir vis norėjo kažko imtis, ėmiau ir parašiau - pakomentuok panelių aprangas. Žinoma, su perspėjimu, jog kritikuoti nereikėtų, nes mes čia ne smerkti susirinkome.

Buvau atrinkusi ganėtinai daug gražių derinių, bet galiausiai palikau keturis pačius įsimintiniausius. Galima sakyti, kad jie kažkuo panašūs vieni į kitus: tamsoki, paslaptingi ir šiek tiek raganiški. Taip pat pabaigoje pridėjau vieną papildomą derinį, kuris tiesiog linksmai nuteikė.


Dominyka258

Šįkart visur sužaidė spalvos ir raštai, į pačius drabužius nė nespėjau įsigilinti, kai akyse išdygo cirkas, o ausyse pasigirdo besisukančių karuselių garsai. Tik čia ne tas nuotaikingo cirko scenarijus, o labiau primenantis „Silent Hill: Revelation“ sceną apleistame ir šiurpiame karuselių parke. Kažkuria prasme Dominykos lėlės veidas man iš tiesų primena Alessą: pagiežingos akys, pyktis. Susidarė toks įspūdis, jog ji draugiškai palydėtų tave į pragarą ir dar mandagiai pasiteirautų, ar tau ne per karšta.


Bet „Silent Hill“ jau kvepia seniena (nors tai tik 2013 m. filmas, bet žinant kaip sparčiai tobulėja kino industrija..). Peržiūrėjau kelias filmo ištraukas – pigu ir kiek kvailoka, o Dominykos „nupiginti“ tikrai neketinu. Man ji atrodo gąsdinanti, bet kur kas aukštesniame lygyje, todėl su šituo deriniu būčiau liepusi jai pasirašyti kontraktą su „American Horror Story“. Kažkodėl įsivaizduoju ją puikiai pritampančią ketvirtame sezone „Freak Show“, kurio tematika ir buvo cirkas.


Clarke: Derinys atrodo kaip pašėlusios, maištaujančios merginos, kuriai mama liepė užsimauti gražų, rožinį sijonėlį ir užsidėti kaspinėlį ant galvos. Aišku, realybėje to nelabai suderintume, bet už tai Mados Arenoje viskas atrodo labai gerai. Palaidinė/liemenėlė atrodo lyg susijungusi su sijonu ir sudaro suknelę, o choker‘is papildo kaklo sritį. 

Karcė

Klasikinis spalvų derinimas, o klasikinis reiškia tai, kad pro šalį tikrai neprašausi. Bet ir pataikyk tu man viename derinyje sudėti absoliučiai visus kiečiausius drabužinės perliukus. Tiksliau vienus IŠ kiečiausių. Šakės. Žiūriu ir galvoju, jog tikrai ne be reikalo ir pati taip dažnai naudoju tuos pačius akcentus. Tokie neįpareigojantys, ne tematiniai, prie daug ko ir su daug kuo derantys ir apskritai labai jau žavingi.
Baisiausia, kai kiekvieną kartą galvoji, kaip čia reikės susilaikyti ko nors nesukritikavus, nes retai kada būna, jog patiktų absoliučiai viskas derinyje. Ačiū, Karce, už tą retą kartą.

Clarke: Aprangoje vyrauja neryški geltona ir juoda spalva. Derinį labiausiai pagyvinantis dalykas, manau, yra vėrinių rinkinys ir šventinis makiažas. Kelnės su fishnet pėdkelnėmis yra labai populiarus dalykas ir jos čia išties atrodo gana elegantiškai ir skoningai, ne taip kaip kituose deriniuose. Vėjui beveik pasiduodantys plaukai suteikia mielo žaismingumo.

Anvila

Ar jums dabar nesinori susisukti atgal į savo kiautą ir šliaužti slėptis po lova? Man tai norisi ir net labai.
Čia tas kartas, kai didžiuojiesi savimi, nes manai, jog padoriai aprengei lėlę, o tada pamatai tokį derinį ir galvoji „kodėl mano lėlė tokia bomžė“? Tada susirenki savo nušiurusias drapanas ir suki galvą, kaip iš tokių paprastų ir jau daug kartų matytų bei viso MA išnešiotų ir sunešiotų rūbų dar galima sukurti kažką tokio... Nors kiekviename derinyje dar reikėtų nepamiršti ir asmenybės, o šita lėlė ją turi. Nežinau ar viskas būtų taip pat, jei ne tos gilios juodos akys ir piešiniai ant kūno. Man atrodo šį kartą lėlė papuošė rūbus, o ne rūbai lėlę.

Clarke: Derinyje labai daug detalių, bet jis neatrodo perkrautas, kas yra pagirtina. Labiausiai mane žavi panaudota skara ant pakaušio ir marškiniai/maudymukas sukištas į džinsus. Šią skarą yra sunku pritaikyti, bet jeigu ją panaudoji ir panaudoji GERAI – medalis vietoj, o marškinius/maudymuką nemačiau, kad kas nors panaudotų ne prie sijono, o prie kelnių. 

Dalia

Dalytė turbūt taps etatine šių įrašų dalyve. Ir dievaži, tikrai stengiuosi vertinti objektyviai ir neprisirišti prie konkrečios žaidėjos stiliaus, bet prieš vėją nepapūsi.
Šitą derinį jau turėjau išsisaugojus rašydama pirmąjį įrašą, bet kadangi techniškai jis buvo liepos 1 d. tai ir palikau ateičiai.
O ji vis dar iš kitos planetos! Tik dabar mažiau modernizmo, mažiau „pilkos masės“ akcentų ir kur kas daugiau laisvės. Lyginant su praėjusiu deriniu, tai mergina pasileido kasas (šiaip jau - kuodus) ir įšoko į daug autentiškesnį stilių.
Visas derinio koloritas labai žaismingas. Ta vidurinė rusva sijono spalva viršutinėje dalyje man atrodo rausva ir dėl to labai gražiai susilieja su švarkeliu. Na ir sakinys gavosi. :D
Ir visada be proto mielai atrodo iš švarkelio išlindusios tų marškinukų rankovės! Šiek tiek primena Renesanso didikų apdarus. Jų apranga visada atrodydavo tokia griozdiška ir sunki, o tos kyšančios rankovytės lyg vaikystės priminimas, plevėsuojantis lengvai ir nerūpestingai.


Clarke: Neseniai buvusios klubo kolekcijos drabužiai, kurie dulkėja mano spintoje seniausiai pamiršti ir net nesuprantu, kur galėčiau juos panaudoti. Bet va ši panelė ištraukė juos į dienos šviesą ir jie atrodo kuo puikiausiai! Labiausiai patinka marškinukų ir „bumbulinės“ rankinės panaudojimas. Visas vaizdas atrodo kuo puikiausiai ir nenuobodžiai, ko šiais laikais pilna visame MA.


BONUS

Pamačius Aliaskos derinį, net rankomis suplojau. Kaip visada, jei jau žiema, tai ir deriniai žiemiški, jei vasara, tai ir lėlė vasariška, bet tik ne pas Aliaską. Kažkaip net „ant širdies“ gera pasidarė, kad tarp visų pliažinių mergaičių radau kažką kitokio.



O šitas kitoniškumas ir drąsa išsiskirti man priminė keletą gerų memų:




„When it's summer, dare to dress as if it's winter“ - galėtų būti Aliaskos citata.


Tai toks tas liepos įrašas - tamsokas, nelabai vasariškas, bet kai aš nesu vasaros fanė, tai visi deriniai pradžiugino akytes.

Skubu žiūrėti naujos GoT serijos. Gero vakaro visoms!



-Dani-




28 komentarai:

  1. Irasas zinoma puikus, pati taip pat tobuleji, bet...atrodo i irada sudejai vien tik vadinamaja ,,grietinele". Galbut taip nera, taciau pirmasis ispudis toks ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, čia turbūt pagyrei pačias paneles, nes nežinau ar jos laiko save kažkokia "grietinėle".

      Panaikinti
  2. Išskirtinius derinius tai tikrai parinkai !
    Dabar ir man užsinorėjo slėptis po lova išvydus šiuos derinius xD.
    Labai tinkamai parinkti fonai deriniams ir puikiai aprašyti.
    Tavo įrašai visada yra įdomu ir lengvai skaitomi ir noriu dar ! ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Madison! Lauksiu sugrįžtant ir kito mėnesio įraše. :P

      Panaikinti
  3. Pasakysiu tiesiai šviesiai žiauriaiiii patiko. Bet manau galima rasti daugiau gražių nerginų, o banalybė dominyka nelabai čia pritiko. Tą sijoną mačiau daug kur panaudotą... Taip, kad visur labai panašiai padaryti. Sėkmės, dedu daug vilčių.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveika, smagu, kad užsukai paskaityti. Noriu dar kartą pasakyti, kad DERINIŲ NEIEŠKAU, juos tiesiog pamatau peržvelgdama podiumus, kovodama mados arenoje, atbalsuodama panelėms ar tiesiog atgal palikdama komentarą.
      Aš nesėdžiu ir nevaikštau po kiekvieną profilį kažko ieškodama, jei taip būtų, tai ir derinių būtų žymiai daugiau. ;)

      Panaikinti
  4. Norint patekti i ikonas uztenka tuos baisius kerzus uzsimauti ir jau ikona ;DDDDDDDDDD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ir dar nepamirški svarbiausio - žandukus būtina išsitepti tamsiai:D Nes kiek matau ikonos tik tokios, o kitokios būti nebegali :D :D :D

      Panaikinti
    2. Sveika, nereikia pykti, jei kol kas pačiai nesiseka rengti lėlės. Tikiu, jog ir tu išmoksi ir patobulėsi, tuomet ir įraše galbūt atsidursi, anonime. ;)

      Panaikinti
    3. nelabai man aktualu puspankiu juodais zandais ikona buti ;DDDDDD jums gal ir grazu tarpusavyje, bet is sono visos vienodos ir nesvarios murzilkos atrodot.

      Panaikinti
    4. Jei neaktualu ikona būti, tai manau ir įrašų ta tema neverta skaityti. ;)

      Panaikinti
    5. is kazko pasijuokti juk norisi visiems mums ;DDD

      Panaikinti
    6. Tavo slėpimasis po anonimu viską pasako, morka. ;)

      Panaikinti
    7. Šiaip ir man kilo toks pastebėjimas, kad į ikonas papuola vien tik tamsūs, grunge ir panašaus stiliaus deriniai. Žinoma, gal todėl, kad jie būna įdomiau ir orginaliau sudėti. Ir suprantu, kad tu atrandi tuos derinius atsitiktinai, bet daug panelių yra kurių deriniai tokie wow ir nebūtinai yra tamsūs. Kad ir Arabelos ir dar kitų. Bet čia tik mano toks pastebėjimas. O mergina rašiusi anonimu anksčiau, matosi, kad yra pavydi ir norinti įgelti. Parinkti įrašui deriniai ištikrųjų yra įdomūs ir unikalūs, bet norėtūsi, kad įmaišytai ne vien tik vieno tipo ar stiliaus derinius :) O šiaip viskas, kaip visada šaunu. Tai jau yra talentas viską taip aprašyti ir tavo iškalbingumas, Denera, labai žavi. Tad tikiuosi kitame įraše įmaišysi ir kitokio stiliau derinių, o anonimei, rašiusiai anksčiau palinkėčiau prigulti ir nusiraminti ;)

      Panaikinti
    8. Vajeeetus, koks gražus ir išsamus komentaras!! Ačiū labai už argumentuotą nuomonę ir pastebėjimus. ^^
      Na praėjusiam įraše buvo visai kitokie deriniai, šitame pasitaikė tokie. Kaip papuola taip ir būna.
      Dėl kažko kitokio įmaišimo... Šituose įrašuose yra deriniai, kurie patinka man, tai aš negaliu tik šiaip dėl įvairovės įdėt kažko, kas man negražu. Jeigu nemėgstu spalvotų aprangų, tai tokių ir nedėsiu, bet aš ir neteigiu, kad jos negražios, tiesiog man nepatinka ir jų čia manau, kad nebus. ;)

      Panaikinti
    9. Morkyte, jeigu nepamatei savo kitų draugių moliūgėlių šiame įraše tai neverk, niekam nuoširdžiai nerūpi. Denerai nepatinka vasara - nėr vasariškų derinių supratai, ar lietuvių kalba neįkandama?
      Matosi, kad tesi dar viena laido riterė pasislėpusi po anonimu. Realybėj nei žodelio nepasakytum
      Jeigu bandai įgelti Denerai taip stipriai, kad ji neberašytų, nepavyks - Gravitietės netokios. Kiekviena mūsų narė turi užnagarį kurį sudaro +-40 narių. Gelsi vienai - gelsi mums visoms, atsikirs viena - atsikirs visos. Taigi, sėkmės bandant palaužti kažkurią iš mūsų.
      Clarke

      Panaikinti
    10. Nuo kada čia morkom leista turėti savo nuomonę? xD Nebandėt nusiplaut savo oranžinio įdegio dėl įvairumo? xD

      Panaikinti
    11. taip taip, tik pankai ir gotai gali savo nuomonę turėti ir ji yra teisingiausia :D

      Panaikinti
  5. Aš nesuprantu KOKIO VELNIO visokios morkos trinasi po blog`ą kuris joms nepatinka. Niekas jūsų ponios čia neverčia būt. O ir dedu galvą, kad čia rašinėjo Enemy. Kam jau kam, bet tau tikrai reikėtų tyliai pabūt ir pagraužt savo bulkutes, nestumiant ant normalių panų. Pirma apsikuopk savo kiemą, tada eik mokint kitų. Denera labai aiškiai pasakė, kad vasaros nemėgsta - todėl ir deriniai tamsūs. Niekas nedraudžia jums sukurti savo įrašus apie ikonas, galėsit ten savo morkytes demonstruot.

    Taip pat, matančioms tik kerzus ir tamsius žandukus, sakau nuoširdžiai, man jūsų gaila. Jūs neturit nei skonio, nei supratimo, kas yra stilius.

    Šilčiausi linkėjimai Gravity merginoms :) Lauksim naujų įrašų. Tikiuosi morkytės nenumuš noro rašyti, jos to tik ir nori.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nes stilius ir skonis tai tik juoda, tamsūs žandai ir kerzai :DDD

      Panaikinti
    2. Gaila, kad matai tik tai :) Jums visoms moliūginėms, tai pats gražiausias rūbas snieguolės suknelė, dar žiūrėk blizgučių privarot, ir oj oj, kokios mes gražios :D O visos kitos, turinčios skonį, stilių ir esančios išskirtinės, jums baisios. Nes jūs neturit tolerancijos, todėl jums labai sunku gyvent. Jūs nesuprantat kad yra kitokių žmonių, nes gyvenat savo mažyčiuose kaimukuose, toliau pagrindinio kelio nieko nesat mačiusios, ir jums pamačius kitokį žmogų iš karto šauna mintis į galvą jog tai nėra normalu. Ir tokios mintys jūsų yra natūralios, dėl to kaip jūs gyvenat, ir kiek esat mačiusios. Dėl to nereikia teist. Reikia gailėt, pagelbėt, na o galiausiai ignoruot, nes esat beviltiškos.

      Panaikinti
    3. kodel jus isivaizduojat, kad tik jusu stilius yra geriausias, tik jusu skonis geriausias? :D kodel taip susireiksminat? pacios sau ikonos, nes apart kerzu daugiau miekuo negalit pasigirti :D

      Panaikinti
    4. Todėl, kad iš to kerzo gerai plot į galvą tokioms kaip tu :D

      Panaikinti
  6. Kaip visuomet - šaunus įrašas. ^^ Atrinkti tikrai puikūs deriniai; ypač sužavėjo Dalios derinukas, toks traukiantis akį ir labai nežemiškas... O ką jau kalbėti apie fonus - rodos, lyg tiems deriniams jie ir skirti. :D

    Su nekantrumu laukiu ir kito Tavo įrašo. Sėkmytės. :)
    - Domcė

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Heyy, Domciau! Labai labai ačiū tau už kantrybę skaitant mano minčių raizgalynes! ^^
      Kitam įrašui jau net nebežinau kiek derinių prikaupiau, o dar tik kelios rugpjūčio dienos pradėjo. :D Bet, žinoma, galiausiai viską "atfiltruosiu" ir paliksiu tik tai, apie ką tikrai turėsiu ką pasakyti. ;)

      Panaikinti
  7. Labai patinka tavo įrašai! ♥ Šiame įrašė panelės ištikrųjų nuspipelnė ikonų titulo, jų deriniai išties labai gražus. :) Sekmės rašyme, Denera. :) ♥

    AtsakytiPanaikinti