2017 m. kovo 24 d., penktadienis

Late Night Talk #Nath

Labas vakaras, mielos skaitytojos.

Po interviu su Paula neteko ilgai sukti galvos, nes žinojau, jog kita mano pašnekovė bus Nath. Tai vienas šauniausių žmonių, kuriuos sutikau Mados Arenoje. Šį vakarą aptarsime, kodėl yra svarbi blog'o veikla, sužinosite daugiau apie Nath sužadėtinį ir tai, kodėl mes kartais (galimai) užknisame kitas klubo nares..


Dar praėjusį mėnesį praūžė tavo sužadėtuvių vakarėlis. Kokios emocijos? Juk organizuoti vakarėlį yra nemenkas darbas..

Nath: Vakarėlio organizavimas - labai erzinantis dalykas. Kadangi po dviejų metų jį vis dėlto suorganizavau, tai didžiuojuosi pati savimi. Emocijos buvo puikios. Kviečiau tas, kurias norėjau. Pokalbių kambaryje buvo labai jauki atmosfera, visos bendravome. Labiausiai laukiau, kada galėsiu daryti fotografijas ir tai buvo smagiausia vakarėlio dalis. Galiu pasakyti, jog tos, kurios mano, jog 50 vietų yra mažai – klysta, nes tai yra pats tas. Kitas dalykas sąraše yra tavo sužadėtuvės. ;) Manau, kad atsiskleisi visu originalumu. :P
Denera: Oi, tylėkim apie mano originalumą...Jau ir aš neišvengiau vakarėlio organizavimo nesėkmių... Na, kiek žinau, tavo vakarėliu buvo patenkinti ir svečiai, tad ir šeimininkė laiminga, ir dalyviai patenkinti. Ar vis dėlto buvo kokių nors nesklandumų?
Nath: Aš manau, jog tu net uždėsi reikalavimą nekopijuoti idėjų. :D O šiaip nelabai ir buvo. Tik jau velniškai atsibodo panelių prašymasis į vakarėlį. Paskui galvojau, argi ir aš taip kvailai atrodžiau, kai prašiausi į visų sužadėtuves? :D
Denera: Prajuokinai :D Šitos idėjos niekam neprireiks greičiausiai...



Tavo sužadėtinio vardas – vienas įdomesnių. Kodėl būtent toks, sudarytas iš dviejų vardų?

Nath: Kai man pasipiršo tas kvailelis, iškart buvau suplanavusi dėti du vardus. Man jau labai pabodę lietuviški ir nykūs vardai, o pati svajoju savo sūnų pavadinti Patriku, nors aš dar tik paauglė. :D Na ir šiaip, kietai atrodo. :D O pavardę radau internete, tad taip ir gimė Patrick Hecus.
Denera: O kuo Patrikas toks ypatingas? :D
Nath: Tiesiog gražus vardas ir „Kempiniukas“ man visai patikdavo. :D
Denera: Matau, kad kas jau kas, bet sužadėtinio vardas tau tikrai svarbus. Gal prisimeni kokių juokingiausių vardų esi „užmačius“ MA?
Nath: Nelabai ir vaikštau po panelių profilyje esančius sužadėtinius.
Denera: Kąąą? Aš visuomet pažiūriu.
Nath: Na, man buvo labai juokinga, kai viena panelė pasikeitė savo ir sužadėtinio vardą, jog tame puslapyje, kur rodomos sužadėtuvės, jos vardas atsakytų į klausimą „kieno?“ (Turima omenyje, kad rašytų, pavyzdžiui, Eglės ir Tomo sužadėtuvės).
Denera: Tokių kuriozų neteko matyti. O aš dabar pagalvojau, kad tavo sužadėtinis tikrai labai panašus į Deividą Valmą iš X Faktoriaus. :D
Nath: O ką aš tau sakiau. :D





Galbūt daugelis MA žaidėjų dar nematė ir nežino, jog prisidėjai prie Gravity klubo blog'o komandos. Kas paskatino prisijungti?

Nath: Noriu prisidėti daugiau prie klubo veiklos. Jaučiu atsakomybę už tai, jog esu šiame klube. Ir šiaip, noriu įnešti tokio naujo savitumo į klubo blog'ą. Prie tokių „asių“ reikia prisitaikyti, nes dabar kartelė užkelta neblogai.
Denera: Žinau, jog jau esi suplanavusi pirmąjį įrašą. Į ką jis bus orientuotas: klubo nares ar visas žaidėjas?
Nath: Aš labiau orientuota į klubo nares. Apskirtai, man juokinga, kuomet klubų blog‘ai kelia vien tik žaidimų aprangas ar aprašus. Manau, kad klubo blog‘ai skirti atskleisti verdantį gyvenimą klube, o ne visame žaidime.
Denera: Kad tu žinotum, kaip aš džiaugiuosi girdėdama tokius žodžius. Būtent! Juk taip norisi sužinoti apie kitų klubų gyvavimą, veiklą. Na bet suprantama, juk tikrai sudėtinga sugalvoti kažką naujo, kas sudomintų ne tik klubo nares, tačiau ir kitas žaidėjas. Beje, gal turi asmeninį blog‘ą?
Nath: Aš visada vadovaujuosi tuo, jog jei turi noro, valios - viską gali padaryti. Ir sugalvoti daaaug minčių ir idėjų. O asmeninį blog‘ą turėjau, bet netyčia ištryniau. Galbūt vėl pradėsiu rašyti.
Denera: Gal yra kitų blog'ų, kuriuos rekomenduotum paskaityti? Nebūtinai susijusių su MA.
Nath: Nelabai dabar ir skaitau, bet buvo labai sudominę Lunalight, Ivetos blogas ir žinoma – tavo. Mačiau daug blog‘ų su įvairiomis kurtomis istorijomis, bet man labai nuobodu skaityti tokias „sapaliones“.
Denera: Jau gailiuosi, kad paklausiau.. :D
Nath: Beje, įkelk savo blog‘o nuorodą.
Denera: Interviu krypsta ne ta linkme..kitas klausimas.. :D


Ar yra kokių nors MA žaidėjų, kuriomis žaviesi ir dažnai apsilankai jų profiliuose?

Nath: Dabartinis mano prioritetas yra pasukti laimės ratą ir pabendrauti pokalbių kambariuose, todėl į kitų profilius užsuku gana retai. Nebent kyla labai didelis noras, tai dar ir pakomentuoju porą derinių, o šiaip nesu konkrečių žaidėjų sekėja.
Denera: Na galiu tik pritarti ir pasakyti, kad Nath mūsų klube - tikra pleputė. Visada smagu rasti kažką, kas taip maloniai bendrauja.


Kalbant ne apie MA reikalus... Mudvi su Nath jau tikriausiai užknisome visą klubą savo nuolatinėmis diskusijomis apie Euroviziją. Na, bet skaitytojos to dar nežino, tad visoms, kurios domisi šiuo kasmetiniu muzikos renginiu, papasakok į ką šiais metais, tavo nuomone, verta atkreipti dėmesį.

Nath: Atsiprašau visų klubo narių, jog esam tokios įkyrios šiuo klausimu, bet Eurovizija yra mano kasmet laukiamas renginys. Negaliu apibrėžti tam tikrų aspektų, nes kiekvienas turime skirtingą muzikos skonį ir supratimą. Šiais metais yra daug gerų dainų. Net ir ta pati Lietuvos daina yra puiki, nors jos dauguma ir nemėgsta. Savo favoritus taip pat turiu.
Denera: Koks būtų tavo Top3?
Nath: Belgė, italas ir žinoma, kad lietuviai. Dar būtų australas, bet man jis labai nesimpatiškas, tai kažkaip nesižiūri. :D

 Belgijos atstovė Blanche. Daina „City Lights“.

Italijos atstovas Francesco Gabbani. Daina Occidentali's Karma“.

Lietuvos atstovai, grupė „Fusedmarc“. Daina Rain of Revolution“.

Na ir žinoma, kaip gi be žaidimo! Pasiūliau Nath išbandyti „Mad Libs“. Jau ir pati seniai norėjau sužaisti, tačiau susitikusios su draugėmis vis pamirštame..
Žaidimo esmė: pateikiamas tekstas su trūkstamais žodžiais, kuriuos reikia įrašyti. Tuščiose vietose yra parašyta koks žodis ten turėtų būti, pavyzdžiui, būdvardis, kūno dalis, augalas, veiksmažodžio bendratis, skaičius ir t.t. Visas smagumas tame, jog vienas žmogus teksto nemato ir tik pasakinėja žodžius (šiuo atveju, tai buvo Nath), o kitas, turėdamas tekstą ir matydamas, kokių žodžių trūksta, klausinėja pašnekovo (šiuo atveju, tai aš). 

Lietuvių kalba žaidimo Mad Libs“ nėra, tad tekstą verčiau iš anglų kalbos ir bandžiau kiek įmanoma labiau pritaikyti mūsų kalbai. Kiek esu mačiusi YouTube, juokingiausia gaunasi naudojant nešvankius žodžius..nes kaip gi kitaip.. Mes, suprantama, susilaikėme ir bandėme verstis su kiek padoresniais žodžiais. Žvilgtelėkim, kas gavosi (Nath sugalvoti žodžiai pažymėti raudonai):



Štai toks pirmas Mad Libs“ blynas. Ne visai viskas gavosi taip juokingai, kaip turėjo, bet iš kai kurių vietų mes dar ilgai juokėmės. Nors kažin ar per visą interviu buvo nors viena vieta, kur nesijuokėm.. Su Nath kitaip neišeina, ji be galo tiesmuka ir šmaikšti. Tikiu, kad visos pažįstat bent vieną tokį žmogų!

Beje, jei tarp skaitytojų yra Eurovizijos fanių - komentaruose pasidalinkit savo šių metų favoritais!


Gero vakaro.


~•«Denera»•~


DRAUDŽIAMA SAVINTIS AR KAIP NORS IŠKRAIPYTI IDĖJĄ!


6 komentarai:

  1. gerrrass :D net dabar smagu prisiminti šį interviu :p Ačiū labai, Denera, jog pakvietei į šią smagią diskusiją. Džiaugiuosi, jog esi tokia kūrybinga ir labai šmaikšti. Šaunuolė :p didelis apkabinimas

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oho, nesitikėjau taip greitai sulaukti dar vieno jūsų interviu! Buvo vėlgi labai įdomu ir smagu, akyse tiesiog stovi jūsų lėlės, ar avatarai ir ima gyvai bendrauti - tokie vaizdingi šie pašnekesiai ^^

    Ir smagu, ir nejauku buvo ir savo vardą tarp eilučių pamatyti ^^ Reiks pabandyti ryt iki vakarėlio susukti vieną ilgai brandintą įrašą, kad jau tokia garbė čia matyti tą savo blog'ą paminėtą ^^" Ir dėkui už užuominą apie Deneros blog'ą, nors kiek apleistas, tačiau pirmieji du ketureiliai puikūs :)

    Ir sužavėjo judviejų entuziazmas dėl Eurovizijos. Prisipažinsiu, jog ir man pačiai šis konkursas labai patinka. Pastaraisiais metais jo žiūrėjimas buvo gerokai sudrumstas, tačiau šiemet tikiuosi pavyks sklandžiai visus pusfinalius pamatyti. Tik jų metu ir atsirenku savo favoritus. Kažkaip... nebėra tiek jėgų, kad dar ir prieš konkursą tokią galybę dainų suvertinti :D Žinot... senatvė.

    Bet kuriuo atveju, vėl lauksiu kito interviu ^^ ir, žinoma, Nath įrašo blog'e ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kokia gėda, kai kas nors primena tą mano...ehem..blog'ą.. Taip ir maniau, jog neturėsiu jam laiko. Dabar ir plūduriuoja jis kažkur interneto erdvėje, toks nemylimas ir neprižiūrėtas.

      Niekad nebuvau jau TA Eurovizijos fanė, bet šie metai yra kažkas tokio.. Gal dėl to, kad be galo džiaugiuosi mūsų atstovais, kad ir kaip jiems ten sektųsi Kijeve, o gal dėl to, kad šie metai apskritai labai spalvingi. Tiek daug įvairovės dar nemačiau, tad be proto laukiu kada gi greičiau ta Eurovizija.

      Kitas interviu arba ateinantį ketvirtadienį, arba penktadienį. :)

      Panaikinti
  3. Koks smagus įrašas, kokia astgaiva po nuobodžių (dažniausiai) žaidimo taisyklių perrašymo kitias žodžiais ir naujienų pristatymo kituose MA bloguose. Denera, tavo talentas akivaizdus ir netgi skatina ir pačiai pabandyti ką nors parašyti, gal pavyks nors kažkiek tau prilygti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kleo, kaip aš norėčiau tavo įrašų! Tau reikėtų "Humoro vakaras su Kleo", nes nu kokio lygio tu humoristė!!! Šiandien prisijuokiau iki soties, ačiū! ;)

      Panaikinti