2015 m. birželio 24 d., trečiadienis

Žaidimas "Paslapčių kambarys"

Sveiki!
Iš pradžių noriu pasveikint sulaukus ilgiausios dienos ir trumpiausios nakties metuose! Tikiuosi paparčio žiedo paieškos buvo kupinos linksmybių ;) Na, o šią šventinę dieną, kūrėjai mums pateikė žaidimą, kuris jau yra buvęs prieš kelis metus ankščiau. Kodėl gavom senokai buvusį žaidimą? Priežastis - kūrėjai niekap nesugeba paruošti naujo tipo žaidimo. Pamenu, kaip buvo nurodyta, jog naujo tipo žaidimas planuojamas gegužės mėnesį. Deja jo tada nesulaukėmė, kaip ir nesulaukėme jo šį mėnesį... O taip tikėjomės ir nekantravom. Na, bet tikiuosi neužilgo pagaliau sulauksim to paslaptingojo naujojo tipo žaidimo (tiesa, keli žymūs blog'ai paskelbė, kad greičiausiai naujasis žaidimas bus marinistinės temos).
Grįžtam prie mums pateikto žaidimo. Šį kartą gavome lentelės (3x3) tipą, o tai reiškia, kad reikia atversti tris paveiksliukus, kuriuose pavaizduotas tas pats daiktas. Sėkmingai rasti daiktai keliauja tiesia į drabužinę. Pirmieji trys bandymai yra nemokami, toliau gaunami du bandymai už smaragdus (kaina 2sm), o likę keturi bandymai kainuoja po 2 safyrus. Lentelė atsinaujina kas 12 valandų, būtent tada ir gaunami nemokami bandymai, o jei norisi viską laimėti greičiau, lentelę galima atnaujinti sumokėjus 5 safyrus. Principas iš ties paprastas ir aiškus, tačiau taktikos (kaip teleporterio tipo žaidime) čia, deja, neišeina pritaikyti, todėl belieka pasikliauti sėkme ir bandyti atversti tris vienodus paveiksliukus per pirmus penkis ėjimus, kitu atveju teks arba mokėti safyrus, arba laukti kol vėl atsinaujins lentelė. 
Šio žaidimo tema, tai Pretty Little Liars serialas, o prizai pagrindinių veikėjų aprangos, bei šukuosenos. Man asmeniškai visa tai yra nauja, nes ankščiau to žaidimo nežaidžiau, turbūt tuo metu buvau apleidus MA. Apmaudu, kad tos žaidėjos, kurios jau tada surinko visas aprangas ir gavo šukuosenas, šį kartą liks negavusios nieko.

Žvilgtelkim kokie prizai slypi kiekvienoje lentelėje. Jų šį kartą pateikta keturios.

Pirmoji lentelė

 

Šioje lentelėje pateikiama Arios apranga. Iš pradžių nebuvau susižavėjusi šia apranga, nelabai patiko suknelė, švarkelis irgi gan paprastas pasirodė. Tiesa, botai man iškart atsidūrė "must have", nes savo drabužinėje neturėjau jokių, bent jau padoriai atrodančių botų. Na bet pagrindinis prizas - šukuosena, man viena iš gražiausių čia pateiktų, todėl pasistengsiu būtinai ją laimėt, gi smagu papildyt grožio salono teikiamų paslaugų asortimentą ;)
Internete, tarp google vaizdų paieškos, pavyko atrasti šio derinio kadrą iš paties serialo.
Kaip matome, derinys ištiesu atkartotas ganėtinai neblogai, suknelei suteikta daugiau spalvų, tiesa pastebėjau, kad švarkelis čia pavaizduotas kiek kitoks, negu mes galime laimėti šioje pirmoje lentelėje. Nuotraukoje nesimato Arios avalynės, o pati nepamenu, ar ji būtent buvo su botais, bet kaip jau ir minėjau, džiaugiuosi, jog galima juos laimėti ;) Beje, nepavaizduoti ir jokie auskarai, bet čia jau smulkmena ;) Ką gi, pats derinys tikrai atrodo neblogai. ;) 
Derinio vertinimas 8/10.

Antroji lentelė

Antroje lentelėje galime laimėti Hanos aprangą. Neslėpsiu, apranga kur kas gražesnė už šukuoseną, gal todėl, kad nemėgstu kirpčiukų, man jie visą reikalą gadina :D Grįžtant prie aprangos, tai ji atrodo tokia lengva, tinkanti šiltam pavasariui arba vasarai (tik ne tokiai, kokia šiomis dienomis vyrauja Lietuvoje). Tikriausiai labiausiai man šioje lentelėje patinka švarkelis ir auskarai.
O dabar žvilgtelkim, kaip šis derinys realiai atrodė ant Hanos :)
Kaip matome, derinys atkurtas beveik identiškai, tiesa, vėlgi nematome, kokius batelius dėvi Hana, na o kūrėjai mums net nepateikė jokių batelių prie šio derinio, bet manau kiekviena panelė, kuri yra laimėjusi arba dar tik laimės šią aprangą, iš savo spintos pritaikys labiausiai tinkančius batelius ;) Vietoj batelių galima laimėti gan efektingai atrodančius auskariukus. Toliau - suknelė. Tikriausiai be aksesuarų ir švarkelio ji tikrai žiūrėtųsi kur kas praščiau :) 
Derinio vertinimas 8/10

Trečioji lentelė

Šioje lentelėje kūrėjai mums pateikė galimybę laimėti dar vieną Arios aprangą. Ir taip, pagaliau čia galima laimėti tą gražųjį rudos spalvos švarkelį, o pagrindinis prizas - šukuosena atrodo įspūdingai. Taip ir įsivaizduoju pajūrio vėja žaidžiantį šiuose plaukuose... Grįžtant į lietingą realybę, galiu pasakyti, kad tie batukai, kuriuos galima laimėti, tikrai praverstų tokiu oru :D
Pažiūrėkim, kaip šis derinys atrodo realiai
Matyti, kad ir pačiai Ariai, ne tik man, patinka šis švarkelis :D Derinukas puikiai atkartotas, tiesa papildomai dar kūrėjai mums duoda auskariukus, kurie bent jau man, bet kažkur žiauriai matyti... Taip pat šiame derinyje man patinka suknutė. Spalviškai šis derinys tikrai žiūrisi gražiai.
Derinio vertinimas 9/10




Ketvirtoji lentelė

 

Na ir štai paskutinė, ketvirtoji lentelė. Dažniausiai šią lentelę pavyksta pasiekti tik su safyrų pagalba. O čia kūrėjai pateikė Emilės suknelę bei aksesuarus prie jos. O šukuosena čia atrodo labai įmantri, pamenu matydavau paneles per MA pasipuošusias šia šukuosena ir vis galvojau, iš kur, kada ir kaip ją gavo :D Na pati nelabai tikiu, kad ją laimėsiu, nes per šio tipo žaidimą aš vos sugebu pirmą lentelę pereit...
O kaip realiai atrodė Emilė? Pažiūrim ;)
Atkurta puikiai, tiesa apyrankė ir auskarai jau pačių žaidimo kūrėjų fantazijos vaisius ;) Aksesurai prie suknelės puikiai tinka.
Derinio vertinimas 8/10
 Štai tokia mano nuomonė apie šį atsiradusį žaidimą, o dabar pažiūrėkim kokiomis nuomonėmis pasidalino pačios "Gravity" klubo narės ;)

"Tikriausiai, kad dar nesu šio žaidimo senbūvė, tai net neturiu žalio supratimo kas tas "Paslapčių kambarys" :D "
- Metidė
----------
"Mano nuomonė yra gera, nes anksčiau šio žaidimo nežaidžiau ir galiu laimėti norimą šukuoseną. :) "
- Raflesija
-------------
"Paslapčių kambarys yra įdomus žaidimas. Gaila, kad nežiūriu Pretty Little Liars, nes tos šukuosenos nerialios. Blogos nuomonės apie šį kambariuką neturiu, nes gražios aprangos ir šukuosenos. Planuoju gauti kuo daugiau šukuosenų. :D Taigi, man šis žaidimas patinka."
- Sokke
----------
"Dėl aprangų ir šukuosenų neverta stengtis. Šį karta nenudžiugino. Ir žaidimo rūšis viena iš tų kur sunku kažką gauti neišleidus safyrus."
- Christina Aguilerea
---------------------------
"Mano manymu žaidimas ,, Paslapčių kambarys" yra tikrai geras būdas gauti stilingų drabužėlių ir nuostabius plaukus! Bet manau, kad lentelė turėtų būti atnaujinama greičiau, tada panelės turėtų didesnę tikimybę ką nors laimėti. ;)
Tai pat manau, kad lentelė neturėtų būti greičiau atnaujinama už safyrus taip visų panelių tikimybės laimėti būtų vienodos. :D Bet vis tiek pasilieku savo nuomonę, kad šis žaidimas suteikia įdomumo ir daugiau spalvingumo mados arenos žaidime!"
- Maile Sirus
----------------
"Mano nuomone, zaidimas nedaug kuo issiskiriantis is daugelio. Kaip ir kiekviename zaidimelyje norint pasiekti tiksla-laimeti aprangas,sukuosena,isskirtinius daiktus ir pan., būtina naudoti safyrus, kitais atvejais laimėti galima ne taip jau ir daug,tad mano nuomone,tai yra minusas,tačiau jau įprastas. Bet nepaisant to, žaidime yra naujų (kad ir ne visoms) šukuosenų, galbūt ir dėmesio vertų sukneliu,tad žaidimo visai nenuvertinu,tačiau pernelyg didelio susidomėjimo jis man nesukėlė."
- Elysie Ench
----------------
"Drabužiai patys labai gražūs. o pats žaidimo tipas nepatinka. 3x3 lentelėje reikia sėkmės, labai sunku kažką laimėti be safyrų ;) "
- Hanna Marin
------------------
"Visas aprangas ir šukuosenas iš žaidimo buvau susirinkus 2013 metais, kai šis žaidimas pirmąkart pasirodė. Dabar beliko tik 6 langeliai, iš kurių galima laimėti tik dolerius ir smaragdus. Na, galėčiau teigti, kad yra gan gražių dalykėlių, o šukuosenos,bent jau man,tai nuostabios :) "
- Storma
-----------
"Džiaugiuosi dar viena nauja akcija, taip pat ir dėl šukuosenų, iš kurių vieną galėsiu susigrąžinti šioje versijoje ir gauti likusias. Kadangi esu tik pirmoje lentelėje, negaliu nieko pasakyti apie likusias aprangas. Linkiu visoms gero bei sėkmingo žaidimo! "
- Arabela
------------

Tiek šį kartą, ačiū, kad skaitytė!
XOXO





0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą