2015 m. birželio 25 d., ketvirtadienis

Sveikos, Mielosios !

Labas vakaras, mielosios ! Kaip ir žadėtas (šiek tiek vėluojantis), štai ir mano vakarinis prisistatymo straipsniukas :)) Taigi su jumis sveikinasi Elysie Ench. Galbūt kuriai nors šis vardas jau ir girdėtas kiek ankstėliau, be abejo, jei žaidėte senąją Super Panelės versiją, tačiau bet kuriuo atveju, prieš pradėdama rašyti rimtesnius straipsnius jums, norėčiau prisistatyti :)


Taigi, aš esu Elysie Ench, panelė, kuri dar visai neseniai, iš neturėjimo ką veikti susikūrė anktetą MA (Mados Arena), bei visai neseniai papildžiusi klubo ,,Gravity'' gretas. Tiesa, prieš keletą metų gan intensyviai buvau įsitraukusi į senąją super panelės versiją, kurioje, kaip ir MA, buvau pasivadinusi Elysie Ench :). Taip pat, rašiau gan populiarų blog'ą tomis dienomis, pavadinimu SuperLady* Popular. Blog'e, su keletu labai šaunių panelių, rašėme apie viską: superpanelės naujienas, ruošėme daugybę puikių užduočių, dvikovų, konkursų, kuriuose panelės turėjo galimybę laimėti nuo paprasčiausių dolerių iki nuostabiųjų deimantų, taipogi, blog'e buvo galima rasti daugybę apklausų bei straipsnių ne tik apie super panelę, tačiau ir stiliaus bei makiažo patarimų, sužinoti daugiau apie šventes ar tradicijas, bei dar gausybę įdomybių. Aš pati, intensyviausiai pildžiau skyrelį ''Įvairūs straipsniai by Elysie Ench'', kuriame, savo ruoštu, aplankydavau įvairiausias super panelės versijas, bei pristatydavau jums jas iš arčiau. Pristatydavau įvairiausių versijų podiumus, populiariausias paneles, bei imdavau iš jų interviu :) Tačiau kaip bebūtų gaila, laikui bėgant,dėl įvairiausių priežasčių, pasitraukiau iš blog'o rašliavos, bei pačio Super Panelės žaidimo. Tačiau nors ir blog'as jau gana seniai nebėra aktyvus, jis visdar egzistuoja, ir betkuri, norinti apsižvalgyti jame, yra kviečiama apsilankyti (visas nuoradas galėsite rasti straipsnio pabaigoje).


Na, bet kuriuo atveju, kiek gi galima kalbėti apie praeitį :D
Taigi, mielosios, nors ir senai mano užmirštas rašliavos amatas, tačiau stengsiuosi kuo greičiau jį prisiminti ir džiuginti jus puikiais straipsniais. Laaaabai tikiuosi sulaukti jūsų susidomėjimo manimi. Naujus straipsnius planuoju rašyti kartą ar du per savaitę, tad tikiuosi laukimas neprailgs, ir manęs nepamiršite :). Taipogi, jei turite bet kokių pasiūlymų, klausimų, ar komentarų, labai mielai išklausysiu jūsų visų nuomones, ir visuomet stengsiuosi į jas kuo labiau atsižvelgti, tad jei tik yra noro, galite savo nuomones ar pasiūlymus rašyti komentaruose ar net į privačias MA žinutes :) Labai dėkoju už jūsų dėmesį, bei džiaugiuosi prisijungusi prie nuostabiosios ,,Gravity'' klubo komandos ! Taigi, dabar tariu jums iki, tačiau labai greitai ir vėl sutiksiu jus su visiškai nauju, pirmuoju savo straipsniu. Myliu, bučiuoju ir iki ;**

Straipsnyje minėtos nuorodos:


Nuoroda į mano profilį




x

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą