2015 m. birželio 26 d., penktadienis

Naujas žaidimas "Jachta" !


Sveiki visi!
Tikriausiai šiandien pasirodęs naujasis MA žaidimas privertė ne vieną panelę krykštauti iš džiaugsmo! :D Prisipažinsiu, krykštavau ir aš, nes galvojau, kad sulauksime šio žaidimo tik liepos mėnesį, bet kūrėjai pasistengė ir štai jau galime mėgautis naujo tipo žaidimu. Tiesa, mėgavausi aš juo, gal pirmas kelias minutes, kol supratau, kad baigėsi mano ėjimai, o norint toliau žaisti ir kažką laimėti, reikia prabangiųjų akmenėlių... Tai gi, pažvelkime, ką šis žaidimas mums siūlo ir kokius prizus galime laimėti ;)
Skelbime pavaizduotas paveiksliukas tikrai atrodo nerealus! Prabangi jachta, gurmaniški patiekalai, saulė, vanduo ir draugių būrys. Tobulas vaizdelis, ar ne? Manau, ne viena panelė mielai sutiktų atsidurti tokioje realybėje :D Pavaizduotos aprangos traukia akį savo spalvinėm natom, o naujoji šukuosena atrodo išties efektingai. Atrodo nieko netrūksta šiam pašėlusiam vakarėliui jachtoje, bet klausimas: ar visos lengvai galime į tą vakarėlį patekti?
Paspaudus žaismingai atrodančią jachtos ikoną, išvydau tokį vaizdelį, ir truputi pasimečiau, dar vienas laimės ratas?! Ne. Šis ratas išsuka kurį žaidimą, o tiksliau, kokius prizus laimėsi būtent per šį bandymą. Žinoma simboliškai - pirmasis sukimas nemokamas, jei nori sukti antrą kartą ir bandyti laimę kitame žaidime, turėsi pakloti nei daug nei mažai - 15 safyrų.

Išsukus ratą, pagaliau patekau į žaidimą, kur prasideda veiksmas. Akys net sumirguliavo nuo spalvų gausos, pasirodo čia pateikti 5 spalvų kvadratėliai (mėlyni, žali, geltoni, rožiniai ir purpuriniai). Viso žaidimo esmė, sunaikinti visus esančius kvadratėlius. Kad galėtum naikinti, bent du tos pačios spalvos kvadratėliai turi būti vienas šalia kito. Ėjimai čia neriboti, laikas netiksi, galima ramiai apgalvoti strategiją ir bandyti iššluoti viską. Pagalvojau, kad geriausiai būtų stengtis valyti nuo apačios, bandyti visaip kombinuoti, kad tik neliktų vienišų vienos spalvos kubelių
Na ką, buvo visai įdomu naikinti tuos kvadratėlius, kol pamačiau styrančius "bokštus". Nebebuvo nei vienos tos pačios spalvos kvadratėlių poros, kurią galėčiau sunaikinti. Ir tada nusprendžiau, kad reikia pasinaudoti, žaidimo suteiktomis pagalbomis. Viršuje pavaizduoti įrankiai atkreipė mano dėmesį. Plaktukas (panaikina pasirinktą langelį), bomba (sunaikina aplink esančius langelius) ir spalvų bomba (sunaikina visus pasirinktos spalvos langelius), deja pamačiau, kad prie kiekvieno iš jų pavaizduotas gražus, apvalus nulis. "Reikia nusipirkti" - pamaniau. Aha. Stop. 
Toliau ką pamačiau, baisiai mane nuvylė, nes visa "pagalba" kainavo vien tik prabangiuosius akmenėlius. Už dolerius ar bent jau smaragdus visiškai nieko. Apmaudu.

 (paveiksliukas pasididina ant jo paspaudus)
 Ties tuo mano žaidimas šiandien ir baigėsi. Bet aš tikrai žinau, kad čia sugrįšiu rytoj ir poryt ir dar poryt, ir tikrai bandysiu nušluot kuo daugiau kvadratėlių :)

O dabar įdomioji dalis - prizai. Šiame marinistinės temos žaidime galima laimėti stilingus baldus bei aksesuaraus, nuostabias aprangas ir ypatingą šukuoseną. Norite visai tai pamatyti? Ne problema ;) Pasitelkusi papildomas pajėgas (didelis ir nuoširdus AČIŪ ir bučkiai keliauja Hannai Marin, ..Paula.. bei Storma, o taip pat dėkoju Forbes club blog'ui už straipsnį, kurio dėka man teko pirmą kartą pasinerti į daiktų paieškas, prisipažinsiu, azartas buvo apėmęs ne vieną iš mūsų) štai ką pavyko rasti tarp MA vandenyno platybių. Na ką, mažiau kalbų, daugiau vaizdų :D Štai kokias aprangas galima laimėti šiame žaidime:

Nuostabios aprangos, tiesa? Bet dar ne viskas, tikriausiai jau pastebėjote, kad modelis puikuojasi ir su naujausia šukuosena, kurią taip pat galima laimėti šio žaidimo metu ;) Žinoma neliko nuskriaustos ir interjero fanatikės (taip, prisipažįstu, priklausau jų būriui), čia joms kūrėjai sukūrė nuostabiai prabangų jachtos denį su tikrai skoningai parinktais baldais, aksesuarais, bei patiekalais. Jūs tik pasigrožėkite!
(paveiksliukas pasididina ant jo paspaudus)

Reziumuojant, šio naujojo žaidimo prizai puikūs, tačiau pats žaidimo tipas kažkiek nuvylė, kadangi pagalbą galima nusipirkti tik už prabangiuosius... Nieko, gal tik taktikos reikia puikios ir šis žaidimas nebebus toks jau kietas riešutėlis ;)

Tai tiek, ačiū, kad skaitėte!

XOXO





0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą