2017 m. rugpjūčio 28 d., pirmadienis

Mums jau ketveri...


Labas vakaras.

Prieš dvi dienas įvyko tokia mažutė šventė, vadinama 4-uoju Gravity klubo gimtadieniu. Labai norėjau padėkoti visoms gravitietėms ir sukau galvą, kaip viską sutalpinti į žodinius rėmus. Bet pasirodo viskas kur kas lengviau.
Per pastarąjį mėnesį prisižiūrėjau ir prisiskaičiau tokių šlykštybių MA, kad negalėjau nesidžiaugti, jog nesu viena iš tos armijos kvailelių, kurios jaučiasi stiprios ir galingos palikdamos įžeidžiančius komentarus kitų žaidėjų profiliuose. Tik pagalvokit. Parašyti komentarą! Kaip kieta.
Ir galvodama, kodėl man visa tai taip atgrasu, supratau. Viską lemia aplink mus esantys žmonės. Apsistatyk save filosofais ir pats imsi domėtis gyvenimo prasme, žmogaus būtimi. Apsistatyk save sporto aistruoliais ir kaip mat pajusi energijos pliūpsnį. Apsistatyk save kvailiais ir vienintelis kelias, kurį matysi ves dar giliau į dugną. Taip yra todėl, kad žmogui visada reikia bendrumo jausmo ir papuolęs į tam tikrą grupę/bendruomenę susitapatini su jos nariais.

Čia ir dabar galiu drąsiai sakyti, jog džiaugiuosi būdama Gravity klubo nare ir visoms tariu:

♡ Ačiū, kad padedate kurti erdvę, kurioje gera būti ir augti kaip asmenybei.
♡  Ačiū, kad beveik kiekviename žingsnyje įrodote, kad esate kur kas brandesnės, nei dauguma žaidimo „veteranių“...
♡ Ačiū, kad žaidimą darote žaidimu, o ne kovos lauku.
♡ Ačiū, kad visada esate nuoširdžios ir neleidžiate sau nusileisti iki žemo lygio, skleisdamos pyktį ir kurdamos intrigas.
♡ Ačiū, kad suteikiate galimybę jumis didžiuotis.
♡ Ačiū, kad niekada neįžeidinėjate kitų žaidėjų.
♡ Ačiū, kad esate stiprios ir niekuomet nepasiduodate bandymams jus palaužti.
♡ Ačiū, kad išliekat savimi ir nesiekiat paviršutiniško populiarumo žaidime, kuriame jo tikrai nereikia.
♡ Ačiū, kad jūsų dėka klubas nevirsta tik dar viena tuštybių muge.


Tikiuosi, jog kiekvienai klube taip gera, kaip man. Taip, kad net darbo metu nustūmiau visus popierius, susiradau lapą ir sėdau rašyti trumpo laiškelio. 


Gėles, tai tikrai ne darbe uždėjau. :D 


Jetus, yra šitiek dalykų, dėl kurių noriu dar padėkoti:

★ Savo korėjietėm Arabelai, Kim Na Na ir Satinai, už kpop fronto palaikymą.
★ Gyvam meme'ui Anetai12, už nenormalias juoko dozes, nuo kurių jau tapom priklausomos.
★ Nuolatinei palaikymo komandai Džiozefinai ir Lorenaai, už visiškai absoliučiai nerealias pagyrimų žinutes ir blog'o įrašų skaitymą.
★ Idėjų šaltinėliams Clarkei ir Frederekai, kurios kartais nė nenorėdamos mesteli osum'inių minčių įrašams.
★ Naktinių pokalbių fronto sergėtojoms Mongrel ir Kleo, chat'as nemiršta net naktį.
★ Savo sielos dvynei Ashai Hixtai, už neįtikėtinus charakterio panašumus.
★ Dažniausioms pokalbių dalyvėms: Arabelai, Karolinutea15, Kim Na Na, Lenceriai, Elizabetei, Satinai, Clarkei, Nath, Lady-Aistei, Janel Parrish, anetai12.
★ Nerealaus blog'o bendraautorei ..Safyrei.., kuri blog'ų veikloje užkėlė nemažą kartelę ir suteikia progą pačiai pasitempti.
Ir visoms klubo narėms bendrai, kad visuomet įstengia pakęsti, kai mums užeina kokia nors manija ir plepame apie tai non-stop....


Su 4-uoju klubo gimtadieniu, brangiosios! Išlikime tokios, kokios esame dabar ir tikiu, kad ateityje tapsime atsparios viskam. O jei ne, visada esu aš, kuri ateis ir išgelbės pasiklydusią sielą, o galiausiai parves namo... į gravity... ♥



-Dani-

13 komentarų:

  1. Brangioji, visur dėkojai ir kalbėjai tik mums. Todėl manau, jog ir Tu pati esi verta padėkos. Tikriausiai žinai kaip visos tave mylim ir gerbiam, tačiau tai pakartosiu. Esi antras svarbiausias žmogus po prezidentės. Įdėjai tiek pastangų, laiko, išmonės, kantrybės ir dar visko visko, kad tik mus džiugintum ar blog'as gyvuotų. Esi kaip ta barbė-devyndarbė. Ne tik puiki rašytoja, klubo narė bei viceprezidentė, bet ir nuostabi draugė, pašnekovė. Pati žinai kiek juokingų ir nelabai situacijų padėjai ištvert ir išgyvent. Aš vis dar iki šiol nesuprantu, kaip žaidimas gali taip suartinti ir padaryti taip, kad jokiu būdu nenorėtum to žmogaus prarasti ar netekti. Žinai, Tu esi kaip kokia nors jėga, kuri traukia į save, tai taip Tu savo nuoširdumu trauki žmones bendrauti su tavim. Labai labai myliu, branginu ir dėkoju už viską, visas pokalbių naktis ir laimės akimirkas, neišeik iš mano gyvenimo ir širdies, nes abejose dalykuose reiški neapsakomai daug! ♥

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vieša paslaptis, kad merdėja jūsų klubas jau seniai... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manai? Iš vis tu tokia mums nereikšminga, ir gaila skirti kelių minučių tau, bet bent pataisysiu šį netaisyklingą tavo pasakymą. Klubas yra susikūręs 2013 m. Tad jis jau gyvuoja 4 metus. Šiame klube jau esu beveik 3 metus. Gravity yra kažkas wow, nes per tieeek laiko visiškai nepasikeitė klubo atmosfera. Ji išliko tokia pat gera. Ir tai kiek keista, nes pritariu. Būna narės ateina ir išeina ateina ir išeina. Ir tu joms nieko nepadarysi. Tai jau ne klubo kaltė šiuo atveju, o pačiose panelėse. Nežinia ko jos ieško. Visos jas priima, kaip šeimos nares ir joms čia būna labai gera. Pokalbiuose tikrai neliksi nustumta. Mes esam šeima. Bet ta panelė pamato, kad klubas nesiekia kokių nors tai reitingų ar dar ko. NES TAI TIK ŽAIDIMAS. Žaidimas, kuris mums davė tikrai daug, nes buvome ir ESAME Gravity klube. Kaip sakiau, narės kartais keičiasi, bet tikri šeimos nariai lieka. Nes jie nežiūri į skaičiukus, koks tai reitingas ar panašiai, o žiūri į merginas. Tad paprieštarauju, kad mūsų klubas merdėja. Jis toliau gyvuoja, o narėms duoda nenusakomą šilumą, bei meilę. Tai yra klubas, kuriame norėčiau likti visą žaidimo egzistavimą. Klubas klesti, nes jame yra tokių nuostabių, brandžių asmenybių, kad tu nė neįsivaizduoji ;) Tad geriau pasidžiauk tokiu jaukiu ir širdį glostančiu Deneros sveikinimu, o pati vietoj rašydama tokius komentarus patylėk jei nežinai. Arba tiesiog parašyk be anonimo. Nes man atrodo tu čia ne vieną kartą esi juo apsireiškusi ;)

      Panaikinti
    2. Būna ateina naujokės ir klausia: o kodėl jūs nesiekiat aukštesnių reitingų? O kodėl nekviečiat kitų klubų į kovas? Ir jos paskui išeina. Nors mūsų klubas turi aukštas statistikas, gerus trofėjus, bei yra gan aukštoje vietoje. Mes pakiltume aukštai, jei to visos norėtume. BET ČIA NĖRA KARO LAUKAS. Ir tai nėra klubo merdėjimas. Tad eik ir geriau savo klubui kažką gero duok ;) daugiau naudos bus

      Panaikinti
    3. Guoskit save kaip tik norit, bet merdėjimas reiškia ne tik nekovojimą su kitais klubais. Keturi metai, bet neturit nė vienos senbuvės, narės keičiasi kaip kojinės, vos viena kita su geromis statistikomis. Iš gerų klubų narės nebėga po mėnesio.

      Panaikinti
    4. Arabela, Denera, Lady-Aistė, belita, Nath, Clarke, Cheeryy, Lorenaa, Džiozefina, Elizabetė, Kleo, _RiverA_, Beningna. - hmm, čia tikrai ne senbuvės. :D Jei jau taip seki mūsų klubą, tai gal pasitikrink faktus pirma, o tada pezėk čia nesąmones. O jei dar nori kažką pasakyt, tai avele nusiimk anonima arba drožk namų darbų daryti arba vaikų maitinti, priklausomai ar esi viena iš mažvaikių armijos ar iš mamyčių. ;) Nevark ir nesirodyk čia. Tavo vaikiški argumentai mūsų klubo nejaudina, nes priešingai nei tu, žinom, kad atėjom čia tiesiog pažaisti, o ne kažkokį klubo reitingą užsikelti. Jei rašai - rašyk be anonimo, nes kiti tavo komentarai keliaus out.

      Panaikinti
  3. Ziauriai fainas blogas!!!!!!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kada bus Rugpjūčio ikonos? :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manyčiau, kad kai Denera turės laiko :)

      Panaikinti
  5. Aš nesuprantu ko jus ginates? ka jus pačios nematot, kad jūsu klubas merdeja? Jis ant ribos yra atsipeikėkit , ir veidukus nusiplaukit kaminkretės! kur jus tą grožį ir stiliu matot juodai išteptuose veiduose? Apgailėtina...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rebeka , gal jau gana ? ;)

      Panaikinti
    2. Koks tau skirtumas, merdėja svetimas klubas, ar ne. Neturi daugiau ką veikti, kaip tik tokius pagiežingus komentarus rašyt? Žiūrėk kas po pačios nosim. ;)

      Ir tūkstantį kartų gražiau atrodo tos, kaip tu sakai, juodai išteptais veidais, nei su kepto viščiuko įdegiu ir dar aprengtos jau sukomplektuotais deriniais. Bent yra kur paganyt akis ir ką pakomentuot. ;)

      Panaikinti