2015 m. rugpjūčio 15 d., šeštadienis

Žaidimas "Superherojės"


Sveikos, mielosios!

Atsiprašau už tai, kad šis įrašas šiek tiek vėluoja, atsirado šiokių tokių planų ir nebuvo laiko rašyti straipsnio... Tad tikriausiai jau spėjote įsijausti į naująjį žaidimą Mados Arenoje ir gavote ne vieną karingą aprangą.


Kiekvieną žaidimo aprangą, galime aptikti ir realiame gyvenime. Tad apačioje kartu su kūrėjų sukurtais kostiumais, rasite ir realų variantą...

Pirmoji apranga kaip visada kukliausia, paprasčiausia ir labai kažkuo neišsiskirianti. O pagrindinis aprangos akcentas - lazerinis kardas.


 Antra apranga man labai patiko, nes rūbai ganėtinai universalūs ir galima priderinti juos net prie kasdieninių aprangų. O tas ginklas atrodo tikrai kietai. :D


Sekanti - bene keisčiausia apranga. Jei ne kaukė, tai galbūt ne taip kristų į akis. :D Tačiau turi ir dailių detalių, pvz: aukštakulniai, skraistė... Be to panelės galės papildyti savo kolekcija dar vienu žvaigždžių karų kardu.


Ketvirtoji apranga man priminė praeitų metų "Superherojės" aprangą. Abi aprangas akivaizdžiai įkvėpė sukurti Wonder Woman personažas, tačiau naujoji - žymiai patobulinta.


Kūrėjų sukurta žavi ir moteriška Batman'o aprangos versija atrodo tikrai šauniai. O visos auksinės detalės labai dailiai užpildė visą kostiumą.


Prieš paskutinioji apranga labai grėsminga ir karinga, tačiau man asmeniškai apranga vistiek atrodo patraukliai.


Paskutinioji apranga šį kartą nepadarė labai didelio įspūdžio. Be to nuvylė ir tai, kad nebuvo jokio papildomo pagrindinio prizo. O tuo tarpu praeitais metais, pasiekusios paskutinę aprangą, panelės gaudavo pribloškiamas Angelina Jolie lūpas. Ir tikriausiai ne viena aš gailiuosi, jog nepanaudojau safyrų ir nepasiekiau finalinės aprangos...


Tikriausiai jau visos susipažino su "Superherojės" žaidimo taisyklėmis ir žino, kad nemokamą žingsnelį leidžiama žengti tik kas 3 valandas, o norint greičiau pasiekti kokią nors aprangą, galima tiesiog panaudoti 2 safyrus.


Atrodo jau peržvelgėme visą naująjį žaidimą, tad iki pasimatymo!


0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą