2015 m. rugpjūčio 16 d., sekmadienis

Žaidimas "Paplūdimio namelis"


Sveikos!

Šį kartą mumis aplankė kauliukų tipo žaidimas, tad kaip įprasta - pradžioje gauname 6 nemokamus paprasto kauliuko ir 1 laimingo kauliuko ridenimus. Tad pradėjus žaidimą pirmą namelį galima labai lengvai pasiekti. O kiekvieną dieną gausime tik po vieną ridenimą, tačiau tai tikrai ne bėda jei turi safyrų! :D


Patekus ant namelio mane nustebimo tokia gausybė prizų. Dabar ant kiekvieno langelio laukia ypatingas prizas arba smaragdai bei doleriai.


 Pirmajame namelyje mūsų laukia žavūs maudymosi kostiumėliai su dailiais iškarpymais.


 Na o trečiajame portale galime gauti tiesiog diržą ir maudymosi kostiumėlio apačią, kas tikrai nuvilia, nes net pirmoje zonoje geresni prizai.


Penktajame namelyje mumis pasitinka vasariška, raštuota suknutė ir dailus rankinukas. Be to prie šių rūbelių galėsite priderinti jau laimėtus diržus ir maudymosi kostiumėlio apačią!


Na ir paskutinis namukas tikrai nudžiugino! Sulaukėme dar vienos pozos, kuri jau buvo pasirodžiusi žiemą, Soliterio žaidime, kaip Elzos apranga, tačiau dabar galime pasigrožėti atviromis kojomis ir vasariškai plazdančia suknute. O, kad šį kartą panelė nesėdėtų "ore", žaidimo kūrėjai sukūrė dailias supynes, kurios tik užbaigs vasarišką derinį.


Be to tai dar ne viskas, nes antrajame ir ketvirtajame namelyje mūsų laukia egzotiški paplūdimio baldai bei papuošimai. Iš kurių ir yra sudarytas nuostabus profilio fonas. O norint jį gauti reikia apsilankyti visuose nameliuose ir surinkti visus visus prizus!


Tad nesnauskite, keliaukite po vasariškais prizais kupinus namelius ir sukurkite šiltą bei egzotišką atmosferą savo profilyje!

Sudie! Dar pasimatysime atsiradus naujienai žaidime... :)



0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą