2015 m. balandžio 28 d., antradienis

Žaidimas "Pavasariniai purslai"


Labukas!
Labai nekantravau pagaliau aprašyti šį žaidimą, nes man jis atrodo kol kas vienas iš geriausių, ką per keletą mėnesių pasiūlė mums kūrėjai. Prisipažinsiu, teleporteris man vienas iš labiausiai patinkančių akcijų - atrakcijų, nes neišleidžiant nė vieno safyro, galima gauti nuostabių prizų, pvz.: šukuoseną arba profilio foną ;) Tik vienas svarbus dalykas, reikia "įkirsti sistemą"  kaip atidarynėti langelius, kad ištrauktum prizą, o ne špygą ;) Na bet jei sunku suvokti kur spausti, kad neprašautum, su mielu noru pagelbės forume panelės, mačiau tam net specialiai tema sukurta yra :) O dabar apie patį teleporterį.

Visų pirma, teleporterio tematika žaisminga, labai vasariška bei stilinga. Kadangi ganėtinai buvau nusivylusi tiek pavasario kolekcija, tiek mini pozų kolekcija, man čia buvo tarsi atgaiva.  Tai va, grįžus ketvirtadienį vakare iškart pasijungiau MA ir pamačiau tokią žinutę, net akys suraibuliavo, nuo spalvingo paveiksliuko :D Apmaudu tik dėl vieno dalyko, kad per vėlai pamačiau čia tą pozą, kur abiem rankom laiko aksesuarą ir nebespėjau nusipirkti iš laikinosios pozų kolekcijos tų aksesuarų skirtų būtent šiai pozai. Na aišku kai buvo laikas nepirkau ir nesuvokiau, kad ateityje tie aksesuarai gali netyčia praversti... Na ką gi, yra kaip yra :D 
O žaidimas tęsis iki gegužės 7d, tad laiko užtektinai duota, kad pavyktų laimėti ne vieną ir ne du prizus ;) p.s. per 4dienas pavyko pereiti pirmąjį baseiną ir laimėti šukuoseną neišleidžiant nė vieno safyro ;)

Taigi šiame žaidime duoti penki baseinai, kiekvienas iš jų turi skirtingus pavadinimus ir žinoma skirtingus prizus ;) 
  •  "Linksminkis saulėtą dieną" prizas  - šukuosena;
  • "Prie baseino" prizas - šukuosena;
  • "Merginos nori saulės" prizas - gėlėtas galvos papuošalas;
  • "Įveik kaitrą" prizas - šukuosena;
  • "Įsileisk saulę" prizas - smagus profilio fonas
(paveiksliukas su kelionės kryptimi paimtas iš  Forbes club blog'o atsiklausus kūrėjų)


 O dabar pažiūrėkim kaip atrodo kiekvieno baseino prizai ;)

 "Linksminkis saulėtą dieną"                                                             "Prie baseino"

(paveiksliukas kairėje paimtas iš  Forbes club blog'o atsiklausus kūrėjų).

Kaip matome, šiuose abiejuose baseinuose galima laimėti šukuosenas, tiesa, bent jau man asmeniškai, tiesių plaukų šukuosena žymiai gražesnė ;)
    "Merginos nori saulės"                                                                    "Įveik kaitrą"                        
                    
 (paveiksliukai viršuje paimti iš  Forbes club blog'o atsiklausus kūrėjų)

"Įsileisk saulę" 
Kai pamačiau kokie čia baldai ir aksesuarai net seilė ištįso ;) Jau gan senokai norėjau atsinaujinti būstą, bet matyt teks daryti "kapitalinį" remontą, nes baseino įrengimui teks griauti kažkurį iš kambarių... :D Vasara vis artėja, orai šiltyn ir šiltyn, tad meskit į mane plytą, jei atsirastų tokių, kas nenorėtų turėti savo asmeninio baseino! Labai labai nekantrauju kol galėsiu surinkti visus šiuos daiktelius ;)


 (paveiksliukai viršuje paimti iš  Forbes club blog'o atsiklausus kūrėjų)
Va tokia, trumpa apžvalgėlė iš mano pusės, tikrai nenusivyliau tematika.Linkiu visoms kuo daugiau laimingų langelių atidaryti! Taip pat didelis dėkui Forbes club blog'ui už leidimą pasinaudoti paveiksliukais ;)
 O dabar pažiūrėkim, ką kitos "Gravity" narės mano apie šį teleporterį ;)
Prezidentė ..Paula..
 "Pagrindinis buvęs teleporterio tipo akcijos minusas - fantastinės temos. Nors šukuosenos ir gražios, tačiau aprangos detalės sunkiai pritaikomos. Šįkart atvirkštinis variantas - aprangos superinės, tačiau šukuosenos ir fonas - tik patenkinami, nežinau, ar daug kur pritaikysiu
Bet kokiu atveju - ši akcija turi ir savų minusų, ir pliusų. O tema, sakyčiau, gal kiek per daug vasariška. Nelabai sezoniškai atrodo mergytės, apsitaisę šortukais, trumpom bliuskutėm ir atvirais batukais. Kūrėjai šiek tiek paskubėjo, atsižvelgiant į mūsų šalies orus (nežinau, kaip kitur ).
Apibendrinant - šis teleporteris dalinasi pirmą-antrą vietas su neseniai buvusiu, nes šio aprangos pateisina visus lūkesčius "
--------------------
Viceprezidentė Arabela
 "Smagu sulaukti dar vieno teleporterio. Pagaliau perpratau daiktų radimo taktiką, tik apmaudu, kad norint atidaryti vieną langelį reikia netgi 3 safyrų. Naujos šukuosenos, stilingi drabužiai, aksesuarai - pagaliau galiu papildyti savo drabužinę originaliais vasariškais drabužiais. Manau, tokios akcijos yra labai naudingos: panelės išsikelia tikslą, ir siekia jį įgyvendinti, nes juk kuo vaisius labiau draudžiamas, tuo jis saldesnis.
Linkiu visoms Gravity klubo narėms bei kitoms panelėms žaidžiančioms Mados Arenoje sėkmės šioje "Pavasarinių Purslų" akcijoje."
------------------
Viceprezidentė Lady-Aistė
"Rinkti daiktus teleporteryje sekasi neblogai. Sistema perpratau jau praeitus kartus kai buvo teleporteris. Patinka kad galima laimėti įvairius daiktus tiek šukuosenas, tiek drabužius netgi su ,,pozomis", tiek baldus. Yra didelis pasirinkimas."
XOXO


      2 komentarai:

      1. Visų pirma, dar kartą norėjau pasidžiaugti, kad galų gale kažkas paprašė leidimo prieš skolinantis paveiksliukus ^^ Tai labai malonu. O ir šitaip galiu pamatyti, kur paveiksliukai nukeliauja ir kaip jie pasitarnauja kitiems :)
        Ir tikrai buvo labai įdomu palyginti tai, kaip mes aprašėm naująjį žaidimą ir kaip tu, Cheeryy. Man šiame įraše itin patiko tai, kad nuomonės apie naująjį teleporterį paklausei ir pas kitas savo klubo nares, taip galima tikrai prisirinkti daugiau įvairių nuomonių ir pastebėjimų, nei vienas žmogus sugebėtų išmąstyti. Šaunu ^^

        AtsakytiPanaikinti
        Atsakymai
        1. Labai ačiū! Tokie pozityvūs komentarai verčia stengtis tobulėti :)

          Panaikinti