2015 m. balandžio 19 d., sekmadienis

Laikina kolekcija "Pozuok stilingai"

Sveikos damos!
Su šia kolekcija man teko susipažinti tik vakar, nors ji jau atsiradus buvo dieną anksčiau. Kurį laiką nesilankiau forume, nežinojau nieko apie artėjančią tokią mini kolekciją, tad nuėjus į prekybos centrą, net žadą atėmė pamačius naujos parduotuvės duris, kurios vitrinoje stovėjo, MA pasauliui, neįprastomis pozomis modeliai.
Užplūdo džiugesys sumišęs su nerimu, nes galvoje sukosi tik viena mintis ar galės kažką gražaus gauti neišleidžiant eurų safyrams. Užėjus į parduotuvę išvydau tokį vaizdelį:
(norinti padidinti paveiksliuką, spustelkit ant jo)

Permetus akimis abu puslapius, iškart į akis krito safyrinės kainos. Žinoma norint stilingai atrodyt, tenka ir "stilingai" pakratyti savo arba tėvų piniginę. Už smaragdus galima įsigyti tik kojų pozą, kuri bent jau man, atrodo kažkaip juokingai, labai nenatūraliai, lyg būtų pasistiebus, gal ir būtų vaizdą pagerinę kokie tobuli aukštakulniai bateliai, deja tokių nebuvo. 
Atidžiau apžiūrėjus kolekciją, pajaučiau nusivylimą, nes spalvų pasirinkimas buvo skurdokas, nelabai suprantu, kodėl kūrėjai pagailėjo įdėti didesnio spalvinio pasirinkimo variantų. Toliau - batai, pozoms sukurtos tik dvi poros, spalvų pasirinkimo jokio. Poza su kelnėm jau iškart su rožiniais batais, jų negalima pakeisti. Poza su sijonu - be batų, bet sąžinė neleidžia dėti nei tų rožinių, nei raudonų batų, man jie visiškai nesiderino, tiesiog visą vaizdą gadino, bet basom kojom panos palikti negalėjau. 
Sužadėtiniai taip pat nebuvo užmiršti, jiems buvo įkeltos dvi šukuosenos:
Už 8safyrus gal ir nieko, bet ta už 99 labai jau "babutiška", primena tuos močiučių kuodus.



Reziumuojant, kolekcija tik iš pirmo žvilgsnio sužavi, žinoma smagu sulaukt kažko naujo ir kad kūrėjai stengiasi žaidimą paversti įdomesniu, bet stengtis ir tobulėti yra kur :)
Linkėjimai nuo Gravity!
XOXO



0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą