2017 m. gegužės 28 d., sekmadienis

Nominacijos Nr.2

Sveikos!

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „hello gif“

Po gana ilgo laiko sveikinuosi su jumis, norėdama pranešti ir apžvelgti nominacijų rezultatus.
Laikydamasi tradicijų, lieku prie penkių nominacijų. Juk visos nori (bent jau taip tikiuosi), kad visas šis reikalas gyvuotų dar ilgai, o didinat nominacijų skaičių įrašuose, idėjos greitai išsisemtų ir kaip sakant būtų pišš. 
Na, o dabar pradėkim!

1. Gražiausio būsto savininkė“ - gali būti šiltas, jaukus ir širdžiai mielas būstas, galbūt kažkuo išsiskiriantis iš kitų.

Pavasaris tiesiog kvepia harmonija: visur dominuoja šviesios spalvos, ryškūs praeivių apdarai. Viskas tampa taip gražu ir jauku širdžiai, kad atgyja net ir namai, argi ne taip? Mūsų panelių namai tikrai sužibo, tačiau labiausiai Deneros ir Lady-Aistės būstai! Sveikinam!


Argumentai už Aistę:                                                                        Argumentai už Denerą: 
    „Pats mieliausias ir jaukiausias.“                                                  Jaukus, gražus butukas.
                        „Neperkrautas ir jaukus.  
                                     
Lady-Aistės būstas
 
Deneros būstas

2. Atviriausia - viską atskleidžianti apie save, įvairiausius ypatumus arba sakanti viską tiesiai šviesiai.

Yra žmonių slepiančių viską apie save, o yra ir tokių, kurie išpyškina ir tai, ką reikia, ir tai, ko nereikia. Nebijančiomis rėžti tiesą tapo Denera ir Elizabetė.

                              
Argumentai už Denerą:
Mano nuožiūra, tai greičiausiai būtų Denera. Juk kiek daug galima apie ją sužinoti skaitant jos įrašus!
Labai atvira ir draugiška.

 Argumentai už Elizabetę:
„Ji nuoširdžiai pasipasakoja pokalbiuose apie tai, kas jai tuo metu svarbu.“
„Visada pasipasakoja.“

3. „Paslaptingiausia“ - neatviraujanti, nesidalinanti savo jausmais, neatskleidžianti tikrosios savęs.

Nuo atviriausios pereikime prie visiškos priešingybės - paslaptingiausios. Turbūt niekas nedrįs ginčytis, jog Benigna šią nominaciją laimėjo ne veltui. Ji tikra mūsų slapukė. :)



Argumentai už Benigną:
Užsisklendusi, nors iš dalies ir aktyvi.
Oi, tokių nešnekių klube daugoka. Bet jai įvedus papildomus kriterijus šiai nominacijai, tai sakyčiau Benigna. Ji be galo nuoširdi, bet niekada nerašo klubo pokalbiuose. Ji viską stebi lyg iš šono. Ji jau seniai yra mūsų klube ir man visada atrodė tokia paslaptinga.

4. Išmintingiausia“ - mūsų klubo šviesuolė, protinga, gerai mokosi mokykloje.

Neabejoju, jog kiekvienas klubas turi savo išmintingiausias nares. Mūsų klubas taip pat ne išimtis. Mūsų protingiausiąja buvo išrinkta Elizabetė.


Argumentai už Elizabetę:
Visada sudaro šviesuolės“ mergaitės įvaizdį.
Tik ją vienintelę tikrai žinau, kad mokosi 10-ukais. Mano šaunuolėlė.
Vidurkiai pribloškė.
Protinguolė, šviesuolė ir t.t. Mūsų moksliukė.

5. Geriausia patarėja padėjusi priimti sprendimą, prajuokinusi, pradžiuginusi ar tiesiog patarusi.

Ne paslaptis, jog patarimai reikalingi visiems.
Pas mus juos geriausiai dalina Denera. 


Argumentai už Denerą:
„Visada padės, prajuokins ir pradžiugins.“
„Labai sumani mergina, turinti daug idėjų, tad ir patarimų duoda negailėdama.“
„Jos patarimai geriausi, o ir nuotaiką ji pakelia puikiai :).“


Sulig šia nominacija mūsų įrašas ir baigiasi. Nuoširdžiai sveikinu nugalėtojas, jas pasveikinti kviečiu ir jus. Tikiuosi patiko šis įrašas. Iki kitų susitikimų!

P.S. Ne visur vienodas balsavusiųjų skaičius, nes buvo ir tokių merginų, kurios neturėjo variantų. Taip pat labai atsiprašau už tokį paprastą įrašą, be jokių nuotraukų, prizų ir t.t. Tačiau susiklostė tokios aplinkybės, o įrašo dar labiau užtęsti nesinorėjo. Tikiuosi suprasite, ačiū. :)

Elizabetė

9 komentarai:

  1. Neblogas įrašas. Bet kaip čia pasakius.. Tikrai neketinu gadinti tavo entuziazmo kuriant šias nominacijas, bet nesvarbu kokia ji bus, renkamos panelės bus tos pačios.. Tad Nominacijos Nr.3 kai kurios ateis tik paskaityti, kokios gi šį kart buvo nominacijos, bet ne renkamos panelės, nes visos beveik bus tos pačios. Suprantu, gal tik jūs visos ir esate aktyviausios, bet.. bet. Patiko Deneros ir Aistės būstai. Tikrai nerealūs. O į tavo įrašus DAR įdėčiau daugiau spalvų.. Bet šis buvo geresnis nei pirmas, tad tikiu, kad trečiasis bus DAR geresnis. Nemanau, kad dar sugrįšiu paskaityti tavo nominacijų, bet užsuksiu pažiūrėti, kiek patobulėjai ir kaip gi sekasi. Jei dar atsiliepsiu komentaruose, tai tik geru žodžiu, tik šį paskutinį kartą norėjau išsakyti visą savo nuomonę. Sėkmės, Eli ir niekada nevaržyk savo fantazijos!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O tai ką mums daryti, jog kitos narės vis tas pačias išrenka? Ką išrenka, tas ir būna. Juk ne pačios save išsirenkam, kadangi atliekant apklausą savęs net ir neįmanoma rinktis. Ir šiaip juk nominacijas siūlo visos narės. Nėra taip, kad sugalvoja kelios tos pačios panelės būtent tokias nominacijas, į kurias tik jos ir tinka. Kaip jau nubalsuoja taip, čia gali įvairint kiek nori, bet rezultatus matom tokius.

      Panaikinti
    2. Tai aš šitą puikiai suprantu. Jūs esate aktyviausios, tad kitos panelės tik jus renka, nes tik jus žino. Jūsų juk dėl to nekaltinu. Tai buvo tik mano pastebėjimas ir nuomonė :)

      Panaikinti
    3. Visų pirma, tai dėkoju už komentarą ir, kad aplamai perskaitei. O antra...Iš tiesų nieko neina padaryti, jog renka tas pačias merginas. Viskas yra palikta klubo valiai ir yra kaip yra. Mano manymu išrenka tai, kas turi būti išrinkta ir kažką išradinėti būtų tiek neetiška, tiek nesąmoninga. Pvz.: Nekalbančios, nebendraujančios ir t.t. negalėtų išrinkti atviriausia, tiesa? O kaip Den ir sakė, mes tikrai nesusigalvojam nominacijų, kurios tiktų TIK mums ir ne kitoms. Jas siūlo klubietės. O jeigu vis dar kyla abejonių, gali parašyti man į asmenines, atsiųsiu visus rezultatų sc :) Geros dienos.

      Panaikinti
  2. Skaičiau ir aną nominacijų įrašą, dabar vėl atėjau paskaityti. Visai neblogi įrašai. Geriau nei nieko. Tik aišku yra trūkumų. Nieko tobulo nebūna. Norėčiau pasakyti pastebėjimus. Pirmiausia tai man nelabai patinka visas tekstas, kažkaip išmėtytas ir nesiskaito, nesudomina. Tik praverčiu ir tuo pasibaigia visas skaitymas. Bent jau galėtum pakomentuoti diagramas, nes bent aš tai tyngiu jas nagrinėt. Aname įraše sakei, kad kažkada buvo jau nominacijos pas jus tai susiradau senus įrašus. Gaila bet jie paliko didesnį įspūūdį. Seni žymiai geresni. Daugiau dėmėesio gal skyrei tam ir tekstas įdomesnis. Nesuprantu, kodėl nebegali taip toliau rašyt? Bet faktas kas yra kur tobulėt. Sėkmės.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na matai, senieji nominacijų įrašai yra ne Elizabetės rašyti, tada jos dar nebuvo Gravityje. Tik neseniai nusprendėm, kad reikėtų pratęsti šią rubriką.

      Na, o priekaištai dėl teksto išplanavimo turėtų keliauti man, kadangi Eli pritrūko laiko, todėl pasisiūliau sudėlioti viską už ją. ;)

      Panaikinti
    2. Žinoma, kad visur ir visada yra trūkumų. Gal didesnio šuolio link tobulumo trūksta patirties, žinių. Tačiau šįkart daug ką sužaidė ir laikas. Planuose buvo daug spalvingesnis, gražesnis, įdomesnis ir turiningesnis įrašas. Tačiau jau ir taip dėl tam tikrų priežasčių praėjo mėnesis laiko. Nebesinorėjo dar tęsti :)
      Oh, manau reiks eit konsultuotis pas Stormą dėl įrašo rašymo :D
      Sekantį įrašą pamėginsiu paruošti kuo geresnį ;) Būtinai užsuk ir įvertink, ar pasitaisiau.

      Panaikinti
  3. Tas laikas visada viską trukdo, suprantu tave. Tik dabar pastebėjau, kad seni nominacijų įrašai rašyti kitos rašytojos, bet ne tavo Elizabete. O ir jos jau nebėra tarp jūsų rašytojų. Kaip čia taip? Gerai rašyt sekėsi jai ar klystu? Tačiau koks skirtumas. tu irgi neabejoju, kad ir tu tapsi nomiancijų meistre. Dar jei pakonsultuotų tai išvis :D Žodžiu pažadu užsukti kitą kartą. Dabar net įdomu kaip atrodys kitas įrrašas kai žadi jį paruošti geresnį.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dabar tokie labai keisti jausmai :D Reikia stengtis nenuvilti... Taip, jos jau nebėra tarp rašytojų, o buvo tikrai puiki rašytoja. Dėkoju už tikėjimą ;)

    AtsakytiPanaikinti