2015 m. gegužės 18 d., pirmadienis

MA ''brokai''

Sveiki, mielieji skaitytojai!
Su jumis sveikinasi naujoji rašytoja Hanna. Manau, jums patiks mano "rašinėliai" ir maloniai skaitysis^^ Bet užteks apie mane, metas temai, kurią jums pristatau  (:
Taigi, manau, dauguma MA žaidėjų yra pastebėjusios, kad tarkim kojinė išlindusi iš sportbačio. Pateikiu jums pavyzdį:
.
Tai kaip čia dabar išeina? Ar batai suplyšę, ar kojinės per didelės? Norėjau padaryti sportininkės aprangą, bet viską sugadino tos kojinės. 
Keliaujam prie kito.
Rankinukas. Ant plaukų, tai čia dar nieko tokio, uždėjus aksesuarą, galima pastumti jį žemyn, Bet užsidėjus palaidą(šiek tiek), atrodo kad kiaurai ją pereina. Štai pavyzdys:
Kaip aš sakau, tokiose pievose ir avelės nenorėtų ganytis. Pastūmus rankinuką, jo jau beveik nesimato. Reiškia, šį "tašiūką" reiks dėvėt įpatingomis progomis nešiojant aptemtus drabužius.
Prieinam prie auskarų. Auskarus aš labai mėgstu, dažnai stengiuosi juos kaip nors priderint. Taip pat kaip ir šukuosenas. 
Užsidėjus kokius tobulus auskarus, ir tobulai derančią plaukuoseną, atsitinka(nedažnai, beet tenka susiduti.) kažkas tokio:
.
Turbūt sakysite, po vėriniu pastumk. Bet tada vėrinio po palaidine nesimato. Tada reikia keisti šukuoseną. Na, čia labai tiktų pasakymas, tobulų dalykų nebūna. Šiuo atveju įsitikinau.
Tuo ir baigsime. Labai ačiū, kas skaitė. Iki kito karto! ^^





0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą