2015 m. liepos 11 d., šeštadienis

Žaidimas "Spalvų festivalis"

Sveikučiai!
Ir kaip Jums vasarėlė? Spėjote pasilepinti teikiamais atostogų malonumais? Jei ne, tai nenusiminkit, nes dar vasaros likę truputi daugiau nei pusantro mėnesio, o ir orai tikėkimės greit pasitaisys ;) Ech, na grįžtu prie MA naujienų ir einu tiesiai prie reikalo, kuris tikrai džiugina beveik visas MA žaidėjas šiuo metu. ;) Vėl galime mėgautis teleporterio tipo žaidimu ir laimėti nuostabius prizus! Atrodo visai neseniai turėjome šio tipo žaidimą, kur smagai nardėme po baiseinus ir rinkome spalvingus rūbus, nuostabias šukuosenas, bei stilingus baldus. Šį kart kūrėjai vėl mus palepino nuostabiais rūbais, bei šukuosenom, o taip pat ir baldais ;) Žaidimo tema -  spalvų festivalis. Be abejonės vasara pats tinkamiausias metas įvairiems festivaliams, tad ir mūsų lėlės galės nevaržomai šėlti!
Tad metas žvilgtelėti atidžiau į prizus. ;) Iš pradžių turime pasirinkti į kokios spalvos zoną norime keliauti, nes kiekvienoje zonoje slypi vis skirtingi prizai. Tai gi turime žalią, raudoną, rožinę, violetinę bei mėlyną zonas. Manau kiekvienai, bent pusmetį MA žaidžiančiai panelei yra aiškus šio žaidimo principas, tiesa taktika ne visoms pavyksta perkąsti, tad kitame mano įraše pasistengsiu smulkiai ir detaliai aprašyt, kokia taktiką naudoju aš pati, tikiuosi, kažkiek pagelbės toms - kas jaučiasi visiškai žalios šio tipo žaidime ;) Ką gi, keliaujame toliau, aplankysime kiekvieną zoną ir pažiūrėsime kokie prizai slepiasi. 

 

 

 

ŽALIA ZONA

Šioje zonoje pagrindnis prizas - šuniuką laikanti pozą. Šis mielas mažas biglis tikrai ištirpdytų ne vienos merginos širdį. Tiesa nežinau ar pati vežčiaus tokį šuniuką į festivalį. Pati apranga be galo graži, ypač man patinka tie ragiukai ir palaidinė.

RAUDONA ZONA 

Čia pagrindinis prizas - surištų plaukų šukuosena. Tiesa jau labai panaši kažkada buvo, bet tada mažai pati žaidžiau MA, todėl tikrai pasistengsiu ją laimėti, kad papildžiau savo grožio salono teikiamas paslaugas :D Visa apranga man iki pat aksesuarų atrodo tobulai.
  

ROŽINĖ ZONA

Šioje zonoje taip pat galima laimėti šukuoseną. Kaip tik dabar pati esu šioje zonoj ir bandau sėkmingai šaudyt, kad kuo greičiau galėčiau pasipuošti šia šukuosena. Apranga vėlgi - 10 balų.

 

   VIOLETINĖ ZONA

Ši zona man atrodo viena iš įdomiausių. Tiesa kol nemačiau, koks čia pagrindinis prizas (o jis tiesiog būsto papuošimas), galvojau, kad čia tikrai bus ta poza. Tikrai palikau nustebus, bet gerąja prasme, nes nereikės vargt ir rinkti visų daiktų, gal bus tokių kas iš pirmo šūvio pataikys į šią nuostabią pozą ;) Nežinau ar verta besikartoti, bet ir čia man apsoliučiai viskas patinka. Dar vienas dalykas, ką čia galima laimėti, tai šventinius makiažus ant kūno, kas tikrai būdinga festivalio dalyviams ir ne tik.

  

MĖLYNA ZONA

Na ir paskutinė zona. Šioje slepiasi baldai, aksesuarai, tapetai ir pan., o juos visus surinkus galima laimėti pašėlusį festivalio foną profiliui!
   
Štai ir viskas. Manau kūrėjai tikrai pasistengė su šio žaidimo tematika, o ir prizai puikūs. Atrodo pasirūpino viskuom, ko gali prireikti keliaujant į tikrai pašėlusį festivalį. Vienas dalykas ko pasisgedau, tai įvairiausių skrybelių, nes festivaliuose dalyvaujančios moterys ir merginos labai jas mėgsta, tiesa kūrėjai pasiūlė mums keletą papuošimų ant galvos (ragiukai ir gėlių vainikas), bet porą skrybelaičių taip pat būtų buvę neblogai. Na nieko, nereikia norėti per daug, ar ne :D
Linkiu sėkmės renkant daiktelius, kad kuo daugiau šūvių būtų tikslūs ;)
Taip pat noriu pasakyki didelį AČIŪ klubo narei Fiorei, kuri prisidėjo prie šio įrašo vaizdinės medžiagos pateikimo ;) 

Šiandien tiek, geros dienos ir  iki pasimatymo mielieji!
XOXO


0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą